Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Οταν αναφερα έξοδα εννοούσα για διαφορά εξόδων εσένα και ενός τουρ. Το λειζερ όλες το έχουν σαν εξοδο οπως και τα ρούχα πεντικιουρ κλπ , ή δεν σου κόβει ή ρίχνεις στάχτη στα μάτια.
Πόσα κιλά έχεις ΄χασει ? Στις φώτο τις τελευταίες εισαι σαν ανορεξική.
Ξεκάβαλα το καλάμι , έχεις χάσει την μπάλα και έτσι θα σου μείνουν μόνο οι καψούρηδες για πελατολόγιο
Τύπε δεν αφήνεις την Κατερίνα και να μας πεις πόσες φορές έδωσες 250 στην 40χρονη Νικολέτα Ρωμανού που την γαμούσαμε με λιγότερα πριν 15 χρόνια;
3 φορές και θα τα ξαναέδινα ευχαρίστως, δεν ήξερα οτι κανεις κουμάντο και που δίνουμε τα λεφτά μας, μακάρι να ήταν όλες σαν αυτήν να έδινα 250 παντού και να πάρναγα το ίδιο καλά , όσο για το 40 δες διαβατήριο πρώτα και ξαναέλα, εχω φώτο γιατι μπορει να την κλείσω κανα 3μερο οταν σταματήσει το λοκντάουν.
Και την Κατερίνα την έχω 2-3 φορές στα 100 , απάντησε μου εσύ,γιατι δεν της δίνω όι 250 αλλά ούτε 140 ?
Ξέρω για σένα είμαστε ηλίθιοι , δεν ξέρουμε τίποτα ενώ εσύ είσαι πανέξυπνος και τα ξέρεις όλα.
Συνέχισε να το παίζεις εξυπνάκιας.
Φάσκεις και αντιφάσκεις μπούλη, σοβαρέψου επιτέλους, ξέρουμε ποιος είσαι.
Σταμάτα να μπαχαλεύεις, πούλησε τα πουρά σου στα 250 και σπρώξε και λίγο την κοκαϊνομανή, διακριτικά όμως ξέρεις εσύ….
Άντε καραγκιόζη βγάλε τον σκασμό…