kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
οκ
Λαμβάνω τι σιωπή ως απάντηση σου..
:'(
Λαμβάνω τι σιωπή ως απάντηση σου..
:'(
Φιλος την εχει δη απο κοντα?Στο προφίλ σου γράφεις: "Μπορώ να έρθω στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο..."
Γι αυτό ρώτησα μωράκι...
μη με παρεξηγείς..
Φιλος την εχει δη απο κοντα?
Στο προφίλ σου γράφεις: "Μπορώ να έρθω στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο..."
Γι αυτό ρώτησα μωράκι...
μη με παρεξηγείς..
εμένα στο τηλέφωνο σε ανάλογη ερώτηση μου είπε πρώτα να γνωριστούμε σε ξενοδοχείο και μετά βλέπουμε για σπίτι. τίμιο το βρίσκω.
χαλαρή ήταν και σέξυ όσο μιλάγαμε για αύριο.
Μια χαρά...
Πάρε τηλέφωνο και μίλα μαζί της. Αυτά δεν κανονίζονται από το πληκτρολόγιο. Μην κάνεις σαν παιδάκι που δεν του πήραν το παιχνίδι που ήθελε.Η κοπέλα λέει αυτά που βολεύουν εκείνη, εγώ λέω αυτά που βολεύουν εμένα...
Στο προφίλ γράφει: "Μπορώ να έρθω στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο..."
Τηλ δεν έχω πάρει για να ξέρω τι λέει...
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως!
Ούτε από κοντά ούτε από μακριά....
Αν δεν θέλει ούτε θα την δω, ούτε με ενδιαφέρει....
Ξέρεις πόσες εταίρες υπάρχουν στη Αθήνα αγαπητέ;
Εκατοντάδες μη σου πω χιλιάδες, κακός κάθεσαι και ασχολείσαι αν θες την γνώμη μου.
Η κάθε εταίρα έχει δικαίωμα επιλογής, όπως και εμείς φυσικά.
Καλημέρα μωράκια :-*
Καλημέρα μωράκια :-*
Γεια σου μωρο...Καλημέρα μωράκια :-*
Καυλα είσαι ρε κατερινα!
Από συνάντηση με το μωρό...μια φωτό...που λέει πολλά...και αφήνει αλλά τόσα στην φαντασια...Έχει σωματάρα το κορίτσι μας!!
καύλα είναι αλλα ζητάει πολλά σε σχέσει με κάποιες άλλες στα 100 και στα 80
Δεν είναι σημαντικό μόνο η εμφάνιση για ενας Κύριος. Είναι το να είναι μορφωμένη να μπορεί να μιλήσει να σκέφτεται, να εκφράζεται, να καταλαβαίνει τα θέλω του πελάτη χωρίς να ρωτισει κτλ. Να μπορεί σε τυχόν ταξίδι η βραδυνό σε όποιο θα είναι καλεσμένη σαν σινοδος να ντυθεί κατάλληλα να παρουσιάσει τη γυναίκα που θέλει ο πελάτης.....Και πολλά άλλα... Για να ανοίξουμε απλά τα πόδια ξέρουμε ολλες. ;-) οπότε ότι πληρώνεις παίρνεις