dimitris611
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 387
- Πόντοι
- 20
Σου παει παρα παρα πολύ....Εχθές πήρα αυτό το μπλουζακι και δεν είμαι σίγουρη...μου πάει;;;
Σου παει παρα παρα πολύ....Εχθές πήρα αυτό το μπλουζακι και δεν είμαι σίγουρη...μου πάει;;;
Εχθές πήρα αυτό το μπλουζακι και δεν είμαι σίγουρη...μου πάει;;;
κάτσε σπίτι και ανέβασε καινούργιες φώτο....Καλημέρα μωράκια μου..... :-* πολύ βροχή σήμερα έξω......
κάτσε σπίτι και ανέβασε καινούργιες φώτο....
οκ μην ξεχάσεις να βάλεις εκείνες της ωραίες γαλότσες που έχεις για την βροχή ,και φυσικα ομπρελά!Μμμ έχω όρεξη σήμερα δεν θα μείνω σπίτι για πολύ χαχα
Μμμ έχω όρεξη σήμερα δεν θα μείνω σπίτι για πολύ χαχα
Η Κατερίνα είναι πάντα περιποιημένη... όπου κι αν πηγαίνει.. :-Xοκ μην ξεχάσεις να βάλεις εκείνες της ωραίες γαλότσες που έχεις για την βροχή ,και φυσικα ομπρελά!
Καλημέρα μωράκια μου..... :-* πολύ βροχή σήμερα έξω......
Καλησπέρα μωράκια μου
Συνάντηση με Κατερίνα20 Το ραντεβού κλείστηκε με μεγάλη ευκολία και άμεση ανταπόκριση εκ μέρους της. Πολύ καλή επικοινωνία, η κοπέλα είναι αστέρι και πολύ όμορφη.
Ωραίο κορμί γύρω στο 170+ αδύνατη αλλά όχι στα σημεία που δεν πρέπει.
Μιλήσαμε λίγο, μπήκε για ντους, βγήκε με εσώρουχα και πήγαμε κρεβάτι. Θετική σε όλα, αλλά θα πρέπει να γίνει μια ειδική αναφορά στο μ*#ν@κι της, το οποίο είναι κόλαση, 21 ετών βλέπεις...
Πίπα ακά, 69, γλωσσόφιλα, χουφτώματα...τέλος πάντων όλα καλά. Από πάνω, από κάτω, με τα πόδια σηκωμένα στους ώμους και άλλα τέτοια. Στα 4 χάϊδευε την πίσω τρυπούλα και κάπου εκεί ήρθε το τέλος. Έδειξε ότι το ευχαριστήθηκε και ότι τελείωσε (ένας θεός ξέρει...).
Συνιστώ.
Τι 21 ετών ρε τυπε όταν γράφτηκε στο bou και άρχισε ραντεβού ήταν δηλαδή 15 ετών αυτό με της ηλικίες είναι κοροϊδία η Κατερίνα έχει ξεκινήσει πριν γραφτεί εδώ φαντάσου δηλαδή πόσο είναι τώρα...Συνάντηση με Κατερίνα20 Το ραντεβού κλείστηκε με μεγάλη ευκολία και άμεση ανταπόκριση εκ μέρους της. Πολύ καλή επικοινωνία, η κοπέλα είναι αστέρι και πολύ όμορφη.
Ωραίο κορμί γύρω στο 170+ αδύνατη αλλά όχι στα σημεία που δεν πρέπει.
Μιλήσαμε λίγο, μπήκε για ντους, βγήκε με εσώρουχα και πήγαμε κρεβάτι. Θετική σε όλα, αλλά θα πρέπει να γίνει μια ειδική αναφορά στο μ*#ν@κι της, το οποίο είναι κόλαση, 21 ετών βλέπεις...
Πίπα ακά, 69, γλωσσόφιλα, χουφτώματα...τέλος πάντων όλα καλά. Από πάνω, από κάτω, με τα πόδια σηκωμένα στους ώμους και άλλα τέτοια. Στα 4 χάϊδευε την πίσω τρυπούλα και κάπου εκεί ήρθε το τέλος. Έδειξε ότι το ευχαριστήθηκε και ότι τελείωσε (ένας θεός ξέρει...).
Συνιστώ.
Καλησπέρα μωράκια μου
Καλημέρα μωράκια μου :-*
Με αυτήν την κορμάρα λίγη σημασία έχει πόσο χρόνων είναιΤι 21 ετών ρε τυπε όταν γράφτηκε στο bou και άρχισε ραντεβού ήταν δηλαδή 15 ετών αυτό με της ηλικίες είναι κοροϊδία η Κατερίνα έχει ξεκινήσει πριν γραφτεί εδώ φαντάσου δηλαδή πόσο είναι τώρα...
Καλημέρα Κατερινάκι!!!!Καλημέρα μωράκια μου :-*