Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Όσοι μου φέρονται εντάξει θα είμαι εντάξει επί 2 φορές..Καλημέρα σε όλους
Ισχύει
Όσοι μου φέρονται εντάξει θα είμαι εντάξει επί 2 φορές..Καλημέρα σε όλους
με τα χρήματα που δίνουμε από το υστέρημα μας, κοιτάμε να περάσουμε εμείς πρώτα καλά,Και η κοπέλα σαν επαγγελματίας που είναι οφείλει να μάς κάνει να περάσουμε καλά,αν δεν το κάνει η δεν μπορεί να το κάνει τότε δεν είναι επαγγελματίας, είναι ερασιτέχνης και πρέπει να πάει σπίτι της !!!??Ξεχνανε μερικοι οτι με τα χρηματα δανειζομαστε λιγο απο το χρονο της καθε κοπελας....δεν αγοραζουμε την ιδια!!! Αντε τωρα θα βγουν οι γνωστοι αντρακλες να αναλυσουν το αντιθετο...
Ξεχνανε μερικοι οτι με τα χρηματα δανειζομαστε λιγο απο το χρονο της καθε κοπελας....δεν αγοραζουμε την ιδια!!! Αντε τωρα θα βγουν οι γνωστοι αντρακλες να αναλυσουν το αντιθετο...
με τα χρήματα που δίνουμε από το υστέρημα μας, κοιτάμε να περάσουμε εμείς πρώτα καλά,Και η κοπέλα σαν επαγγελματίας που είναι οφείλει να μάς κάνει να περάσουμε καλά,αν δεν το κάνει η δεν μπορεί να το κάνει τότε δεν είναι επαγγελματίας, είναι ερασιτέχνης και πρέπει να πάει σπίτι της !!!??
Συμφωνώ .....αλλά η σωστή συμπεριφορά μας,καθορίζει και την επιτυχία του ραντεβού (τις περισσότερες φορές).με τα χρήματα που δίνουμε από το υστέρημα μας, κοιτάμε να περάσουμε εμείς πρώτα καλά,Και η κοπέλα σαν επαγγελματίας που είναι οφείλει να μάς κάνει να περάσουμε καλά,αν δεν το κάνει η δεν μπορεί να το κάνει τότε δεν είναι επαγγελματίας, είναι ερασιτέχνης και πρέπει να πάει σπίτι της !!!??
Μύκονοοοοος για χρημα οι μαλακες τα πελατακια εδω.
οτι εφυγε για το νησι διχως τουλαχιστον να ενημερωσει οπως οφειλε .Τι εννοείς;
τυπε,την παλεύεις καθολου;Στην αγγελία της έχει βάλει ότι είναι σε σιτυ τουρ ως τις 10/7 στη Μύκονο.Και το είχε βάλει ήδη πριν πάειοτι εφυγε για το νησι διχως τουλαχοστον να ενημερωσει οπως οφειλε .
καλα εγω δεν ειπα κατι άλλο ειπα οτι δεν ενημερωσε εδω τους πελατες της και αυτο ειναι κακο σημαδι .τυπε,την παλεύεις καθολου;Στην αγγελία της έχει βάλει ότι είναι σε σιτυ τουρ ως τις 10/7 στη Μύκονο.Και το είχε βάλει ήδη πριν πάει
γιατί είναι η πρώτη η τελευταία φορά πού θα το κάνει!!!!???οτι εφυγε για το νησι διχως τουλαχιστον να ενημερωσει οπως οφειλε .
Πολύ σωστά τα λέει ο συναγωνιστής. Εδώ τουλάχιστον στο νήμα της, δεν υπάρχει κάποια τέτοια ενημέρωση(που θα έπρεπε έχω τη γνώμη).καλα εγω δεν ειπα κατι άλλο ειπα οτι δεν ενημερωσε εδω τους πελατες της και αυτο ειναι κακο σημαδι .
Τι ψαχνεις ? Παλι καλα που σου μιλαει ελληνικα. Θα μπορουσε να σε υποχρεωσει να μαθεις αλβανεζικαΠολύ σωστά τα λέει ο συναγωνιστής. Εδώ τουλάχιστον στο νήμα της, δεν υπάρχει κάποια τέτοια ενημέρωση(που θα έπρεπε έχω τη γνώμη).
οχι βουλγαρικα μιλαει το κοριτσι .Τι ψαχνεις ? Παλι καλα που σου μιλαει ελληνικα. Θα μπορουσε να σε υποχρεωσει να μαθεις αλβανεζικα
Αυτή είναι η λογική του παραγγέλνω delivery όταν βρέχει του θανατά και οι δρόμοι είναι ποτάμια και δεν έχει σημασία αν κινδυνεύει ο άνθρωπος που θα μου τα φέρει γιατί είναι η δουλειά του.με τα χρήματα που δίνουμε από το υστέρημα μας, κοιτάμε να περάσουμε εμείς πρώτα καλά,Και η κοπέλα σαν επαγγελματίας που είναι οφείλει να μάς κάνει να περάσουμε καλά,αν δεν το κάνει η δεν μπορεί να το κάνει τότε δεν είναι επαγγελματίας, είναι ερασιτέχνης και πρέπει να πάει σπίτι της !!!??
ντελιβερας εισαι τυπε....?Αυτή είναι η λογική του παραγγέλνω delivery όταν βρέχει του θανατά και οι δρόμοι είναι ποτάμια και δεν έχει σημασία αν κινδυνεύει ο άνθρωπος που θα μου τα φέρει γιατί είναι η δουλειά του.
Και επίσης δεν χρειάζεται να αφήσουμε και tips γιατί είναι η δουλειά του.
Και αν αργήσει και κανά πεντάλεπτο γιατί δεν έχει προπέλα το μηχανάκι του του τα χώνουμε γιατί είναι η δουλειά του.
Δεν πάει να παίζει τη ζωή του κορώνα γράμματα γιατί εμείς καυλώσαμε να γεμίσουμε τη μπάκα μας την ώρα που πνίγεται το σύμπαν?? η δουλειά του είναι και πρέπει να του γαμήσουμε την ψυχή και το σώμα.
Και αν είναι και λίγο μεγαλύτερος και κάτσει καμμιά στραβή και αφήσει ορφανά κανά δυο κουτσούβελα εεεε δε γαμιέται ... αφού ήταν η δουλειά του και το όνειρο του ήταν από μικρό παιδί να γίνει delivery ... όπως και το όνειρο της Κατερίνας και της κάθε Κατερίνας από μικρή ήταν να γαμιέται με τον καθένα για να παίρνει φράγκα.
Υγ: όλα αυτά χωρίς την παραμικρή διάθεση αντιπαράθεσης αλλά να σκεφτόμαστε λιγάκι και τους άλλους εκτός απο την αφεντομουτσουνάρα μας ρε παιδιά.
Αυτή είναι η λογική του παραγγέλνω delivery όταν βρέχει του θανατά και οι δρόμοι είναι ποτάμια και δεν έχει σημασία αν κινδυνεύει ο άνθρωπος που θα μου τα φέρει γιατί είναι η δουλειά του.
Και επίσης δεν χρειάζεται να αφήσουμε και tips γιατί είναι η δουλειά του.
Και αν αργήσει και κανά πεντάλεπτο γιατί δεν έχει προπέλα το μηχανάκι του του τα χώνουμε γιατί είναι η δουλειά του.
Δεν πάει να παίζει τη ζωή του κορώνα γράμματα γιατί εμείς καυλώσαμε να γεμίσουμε τη μπάκα μας την ώρα που πνίγεται το σύμπαν?? η δουλειά του είναι και πρέπει να του γαμήσουμε την ψυχή και το σώμα.
Και αν είναι και λίγο μεγαλύτερος και κάτσει καμμιά στραβή και αφήσει ορφανά κανά δυο κουτσούβελα εεεε δε γαμιέται ... αφού ήταν η δουλειά του και το όνειρο του ήταν από μικρό παιδί να γίνει delivery ... όπως και το όνειρο της Κατερίνας και της κάθε Κατερίνας από μικρή ήταν να γαμιέται με τον καθένα για να παίρνει φράγκα.
Υγ: όλα αυτά χωρίς την παραμικρή διάθεση αντιπαράθεσης αλλά να σκεφτόμαστε λιγάκι και τους άλλους εκτός απο την αφεντομουτσουνάρα μας ρε παιδιά.