Ας τοποθετηθώ κι εγώ πιο εμπεριστατωμένα επί του θέματος.
Καταρχήν για να ξεκαθαρίσουμε, εγώ με τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχω πάει ποτέ, και ούτε πρόκειται, γιατί βασικά δεν είναι του γούστου μου, από κάθε πλευράς(εννοώ εμφάνιση, και χαρακτήρας).
Το νήμα της κάθε κοπέλας έχει πρώτιστα ενημερωτικό χαρακτήρα νομίζω. Τι πιο λογικό λοιπόν, να γράψει η συγκεκριμένη ένα πόστ(εδώ γράφει άλλα κι άλλα), και να πεί ότι από τη τάδε του μηνός, μέχρι τη τάδε θα λείπω για διακοπές, η για δουλειά, η ότι άλλο θέλει. Δε μας ενδιαφέρει αυτό. Αναφαίρετο δικαίωμα της να πάει να δουλέψει και στο διάστημα, η όπου αλλού θέλει. Καμία αντίρρηση. Και θα ΄ταν "κυρία" με Κ κεφαλαίο. Και θα ΄ταν ενημερωμένοι πάνω απ΄όλα οι ίδιοι οι δικοί της πελάτες που πρέπει πρώτα αυτούς να σεβαστεί. Ας αφήσουμε τους άλλους τους "περαστικούς".
Το τηλέφωνο ναι, είναι μια λύση θα μου πείτε τώρα. Αλλά άμα ο άλλος το ΄χει διαβάσει από ΄δώ, νομίζω ότι δε θα μπεί στη διαδικασία να πάρει τηλέφωνο, και να την ενοχλήσει κιόλας χωρίς λόγο. Οκ?
Τώρα όσον αφορά τη τοποθέτηση της κοπέλας επί του θέματος, καλύτερα να μη τη σχολιάσω. Τη θεωρώ το λιγότερο φτηνή, και ατυχέστατη, και δείχνει κάτι...
Επαναλαμβάνω τη κοπέλα δε την έχω συναντήσει ποτέ, και ούτε έχω προηγούμενα μαζί της. Για να εξηγούμαι. Αυτό το λέω για να προλάβω κάποιους που τυχόν βιαστούν να την υπερασπιστούν...