lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 5.646
Ταιριάζει στο σώμαΤρελο κ το άσπρο κυλοτακι…
Ταιριάζει στο σώμαΤρελο κ το άσπρο κυλοτακι…
Φίλε μου πρέπει να είσαι μεγάλο κορόιδο να πληρώνεις για να δεις μουνί με τόση δωρεάν τσόντα.Όσο και όμορφη να είναι κάποια,όσο και φαντασίωση να είναι,το να δίνεις ένα μεροκάματο για να δεις και μόνο είναι κοροϊδία.Όσο υπάρχουν κορόιδα βέβαια οι κοπέλες θα κάνουν την τύχη τους.Εγώ σε τέτοιες μαλακίες δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά.Και ούτε πρόκειται...Kαι θα ανεβει και αλλο φιλε..ηδη το onlyfans της πηγε στο 50αρικο..
Η ξεφτυλα των ανδρων σε ολο το μεγαλειο!!!!Φίλε μου πρέπει να είσαι μεγάλο κορόιδο να πληρώνεις για να δεις μουνί με τόση δωρεάν τσόντα.Όσο και όμορφη να είναι κάποια,όσο και φαντασίωση να είναι,το να δίνεις ένα μεροκάματο για να δεις και μόνο είναι κοροϊδία.Όσο υπάρχουν κορόιδα βέβαια οι κοπέλες θα κάνουν την τύχη τους.Εγώ σε τέτοιες μαλακίες δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά.Και ούτε πρόκειται...
Καλα κανει και ανεβαζει τις τιμες της. Οσο υπαρχουν μαλακες που τα δινουν. Στο θεο να τα παει ολα. 400 η ωρα και 100 το onlyfans.
ΠΆΝΤΑ θα υπάρχουν κάποιοι να τα δίνουν, εξάλλου υπάρχει τρελή πληθώρα πορτοφολιων εκεί έξω.για να ανεβάζει σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιοι που τα δίνουν
σίγουρα κάποια στιγμή θα ξανακατέβουν οι τιμές στις ανεξάρτητες
από εμάς εξαρτάται
Βέβαια λόγω κρίσης και τρελής ακριβείας, θα υπάρξει αργά ή γρήγορα και μια διόρθωση σε ότι κινείται, στα 100/120+/ώρα.για να ανεβάζει σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιοι που τα δίνουν
σίγουρα κάποια στιγμή θα ξανακατέβουν οι τιμές στις ανεξάρτητες
από εμάς εξαρτάται
Εντάξει , σε διπλανά νήματα υπάρχουν σαύρες που ζητάνε 150/h , χωρίς φιλιά , χωρίς cim .Καλα κανει και ανεβαζει τις τιμες της. Οσο υπαρχουν μαλακες που τα δινουν. Στο θεο να τα παει ολα. 400 η ωρα και 100 το onlyfans.
Ποια είναι η ξεφτίλα;Να πληρώεις,ή να μην πληρώνεις;Η ξεφτυλα των ανδρων σε ολο το μεγαλειο!!!!
Και να μην εχουμε τα χρηματα κανουμε το σκατο μας παξιμαδι και τα ακουμπαμε οσο υψηλο ειναι το κασε τους εστω και λιγες φορες! Αμα εισαι μπουρδελιαρης,και ειμαστε παρα παρα πολλοι,ειμαστε αρρωστοι με το μουνι,χεχεχε.Καποιοι έχουν τα χρήματα αυτά και τα δίνουν. Και είναι δικαίωμα τους και για μένα απολυτως σεβαστό. Δεν χρειάζεται να τους κρίνουμε βρε παιδιά. Για το onlyfans ούτε εμένα με αφορά, αλλά κάποιοι την βρίσκουν έτσι, οκ δικαίωμα τους. Οτι του αρέσει του καθένα.
Καμία κοπέλα δεν ειναι χαζή να βάλει μια τιμή που ξέρει οτι δεν θα προσελκύσει κόσμο. Το αντίθετο, πολλές κοπέλες ανεβάζουν την τιμή γιατί έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση και δεν προλαβαίνουν και να εξυπηρετήσουν .
Παρατηρώ ακόμα, οτι μας πειράζουν επιλεκτικά τα χρήματα που ζητούν οι κοπέλες. Αλλες κοπέλες πχ που ζητάνε τα ίδια χρήματα , εκεί δεν βλέπω να γίνεται καμια κριτική, ισα ίσα υπάρχει μεγάλη αναμονή απο κόσμο που περιμένει , ενώ και οι ίδιες οι κοπέλες δηλώνουν φουλ .
Πάντως για να το κλείσω, δεν πιστεύω οτι θα αλλάξει κάτι με τις τιμές . Βασικά αυτό με τις τιμές που θα πέσουν και ολα θα αλλάξουν κλπ τα ακούω απο το 2020 και το πρώτο lockdown. Και τελικά οχι μονο δεν άλλαξαν , αλλά το αντίθετο, ολα ειναι πιο ακριβά, ανεξάρτητες και γραφεία σε σχέση με τότε . Γενικα θεωρώ οτι πολύ δύσκολα καποια κοπέλα θα κατέβαζε την τιμή της, γιατί μετά μένει αυτό το στίγμα και θα της το χτυπάνε όλοι, οπως σε άλλες περιπτώσεις που το κάνανε καποιες κοπελες για λίγο ή θα ζητάνε περαιτέρω έκπτωση αφού το κατέβασε μια φορά κλπ. Οι γυναίκες είναι πανέξυπνες, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και το πως. Αυτός ειναι και ένας λόγος που τις θαυμάζω προσωπικά.
Για το ονλιφανς .Ποια είναι η ξεφτίλα;Να πληρώεις,ή να μην πληρώνεις;
αρκετοί δεν ξέρουμε καν τι είναιΠοια είναι η ξεφτίλα;Να πληρώεις,ή να μην πληρώνεις;
Ειναι νοστημη η Αραβικη πιτα!!!Δεν μπαίνω στο νήμα αυτό αλλά τώρα τυχαία το είδα το 200€ από την δεσποινίδα Κατερίνα ,εγώ την κοπέλα την είχα πάρει πρώτη φορά και δεν υπήρξε άλλη στο μακρινό 2013 στα 80 ευρώ την ώρα , μάλιστα είχε έρθει στο σπίτι μου ήταν στης αρχές της σταδιοδρομίας της , μάλιστα έκανε και παρτουζα με μια φίλη της στα 150 μου το είχε προτείνει ,μετά από 10 χρόνια για ραντεβού μια ώρα στην Ελλάδα 200€ και όταν ζεί στο Ντουμπάι όπως λέει κάποιους μήνες φαντάζομαι κάνα 500€ , έξυπνη !
Παφ και τάλιρο!Σκασε μια 200αρα κ μπαινεις…
Είναι για γυμνασμένους;κάνε ένα κόπο τύπε και δεν θα βγεις χαμένος.
το αντίθετο.
όποιος ασχολείται με το σπορ καλό θα είναι να περάσει από την κατερίνα...
Γαργαλιέται το ίδιο και η τσέπη σου;
Δες το σαν μία μετοχή εταιρίας στο Χρηματιστήριο! Όσο εσύ βάζεις χρήματα (αγορά) στη μετοχή, αυτή θα ανεβαίνει αλλά απ' την άλλη, αν πουλήσεις, η μετοχή θα πέσει. Έτσι και στη βίζιτα. Αν απέχεις από το σπορ και η πελατεία μειωθεί, οι τιμές δεν λέω κατ' ανάγκη ότι θα πέσουν, μπορεί όμως να υπάρξει κάποια διόρθωση από την αρχική τιμή. Αν δεν απέχεις, όχι μόνο δε θα πέσει η τιμή αλλά και θα αυξηθεί κιόλας. Στο χέρι μας, είναι...Και να μην εχουμε τα χρηματα κανουμε το σκατο μας παξιμαδι και τα ακουμπαμε οσο υψηλο ειναι το κασε τους εστω και λιγες φορες! Αμα εισαι μπουρδελιαρης,και ειμαστε παρα παρα πολλοι,ειμαστε αρρωστοι με το μουνι,χεχεχε.