albertontino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 489
- Πόντοι
- 306
Αυτή είναι ακόμα 20
Γιατί και 500 και 1.000 τι έγίνε άμα τα παίρνει300/h αληθεια τωρα?
Υπάρχουν μαλακές....ουυυυυυυ!..να φάνε και οι κότες..Φίλε μου πρέπει να είσαι μεγάλο κορόιδο να πληρώνεις για να δεις μουνί με τόση δωρεάν τσόντα.Όσο και όμορφη να είναι κάποια,όσο και φαντασίωση να είναι,το να δίνεις ένα μεροκάματο για να δεις και μόνο είναι κοροϊδία.Όσο υπάρχουν κορόιδα βέβαια οι κοπέλες θα κάνουν την τύχη τους.Εγώ σε τέτοιες μαλακίες δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά.Και ούτε πρόκειται...
Πονας τυπε;;;300/h αληθεια τωρα?
πολλα ειναι φιλε....!!!!300/h αληθεια τωρα?
Και γω τυπε κάπου τότε την δοκίμασα αν θυμάμαι καλά στα 70€Μακράν η ποίο έξυπνη στον χώρο παρακολουθώ την πορεία της από το μακρυνό 2012-2013 όταν πρωτοξεκίνησε τότε την είχα πάρει 80€ στα πρώτα ξεκινήματα της είχε έρθει σπίτι μου στα 80 για μια ώρα και κάτι ψιλά , μάλιστα έκανε και παρτουζα με μια φίλη της στα 150 δικά της λεγόμενα.... τότε χωρίς σιλικόνη στα βυζιά και στα χείλη ,ένα μπράβο από μένα γιατί κανεί καριέρα σε αυτό, έφυγε στα ξένα και παίρνει πακέτο και όταν έρχεται Ελλάδα από τα 80 πριν 11 χρόνια το ανέβασε σταδιακά στα 140 μετά 160 και πάει λέγοντας.
Mολις σταματησει να εχει σελιδα στο bourdela, αναγκαστικα θα χαθουν οι "μαλακες", και θα ξαναγυρισει απ κει που ξεκινησε..Υπάρχουν μαλακές....ουυυυυυυ!..να φάνε και οι κότες..
Όχι ανήλικη ήταν κάπου 19 ναι ήταν ταπεινή δοτική ,δύο φορές την είχα πάρει να φανταστείς ότι μετά από της δύο φορές από μόνη της με είχε καλέσει να βρεθούμε αλλά είχα μια σχέση τότε και δεν την πήρα ξανά... έξυπνη πάντως την παραδέχομαι!!Και γω τυπε κάπου τότε την δοκίμασα αν θυμάμαι καλά στα 70€
Ούτε δόντια, ούτε μαλλιά, ούτε σαμπάνιες και τσάντες, ούτε και σιλικόνες και το πιο βασικό, ταπεινό κοριτσάκι
Μετά λιγδωσε το κομμουνιστικό αντερακι της και την είδε Χαϊλατη κυρία
Απλά να ξέρεις ότι πολύ πιθανό να την γαμουσαμε ανήλικη
Τυπε τους περισσότερους μήνες είναι εκτός Ελλάδας και τα τρώει από τους ξένους όταν έρχεται εδώ σου λέει αν θες τόσα δεν έχει ανάγκη,τα 300 είναι απλά για κορόιδα στην σημερινή Ελλάδα ναι μπορεί να τα παίρνει στο Ντουμπάι και στο Κατάρ η κάπου αλλού , αλλά για Ελλάδα όταν θα έρχεσαι δεν πρέπει πάνω από 130 , όποιος δίνει παραπάνω ακόμα και να τα έχει είναι Μαλακας ....να φανταστείς ότι πριν 10 χρόνια την περνάμε με 80Mολις σταματησει να εχει σελιδα στο bourdela, αναγκαστικα θα χαθουν οι "μαλακες", και θα ξαναγυρισει απ κει που ξεκινησε..
Εμεις, τα μελη, την καναμε φιρμα με τις 469 σελιδες,!
Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθιΤυπε τους περισσότερους μήνες είναι εκτός Ελλάδας και τα τρώει από τους ξένους όταν έρχεται εδώ σου λέει αν θες τόσα δεν έχει ανάγκη,τα 300 είναι απλά για κορόιδα στην σημερινή Ελλάδα ναι μπορεί να τα παίρνει στο Ντουμπάι και στο Κατάρ η κάπου αλλού , αλλά για Ελλάδα όταν θα έρχεσαι δεν πρέπει πάνω από 130 , όποιος δίνει παραπάνω ακόμα και να τα έχει είναι Μαλακας ....να φανταστείς ότι πριν 10 χρόνια την περνάμε με 80
[
Εφοσον της τα δίνουν καλά κάνει.Μακράν η ποίο έξυπνη στον χώρο παρακολουθώ την πορεία της από το μακρυνό 2012-2013 όταν πρωτοξεκίνησε τότε την είχα πάρει 80€ στα πρώτα ξεκινήματα της είχε έρθει σπίτι μου στα 80 για μια ώρα και κάτι ψιλά , μάλιστα έκανε και παρτουζα με μια φίλη της στα 150 δικά της λεγόμενα.... τότε χωρίς σιλικόνη στα βυζιά και στα χείλη ,ένα μπράβο από μένα γιατί κανεί καριέρα σε αυτό, έφυγε στα ξένα και παίρνει πακέτο και όταν έρχεται Ελλάδα από τα 80 πριν 11 χρόνια το ανέβασε σταδιακά στα 140 μετά 160 και πάει λέγοντας.
Το μήνυμα ειναι ενα παιδιά . Μείνετε Ελλάδα να σας βγαίνει φθηνότερα το πρόγραμμα.
Για αυτό πρέπει να ευχαριστούμε τον Θεό που ειμαστε στην Ελλάδα και μπορούμε και την συναντάμε σε τόσο προνομοιακή τιμή , ενώ στο Ντουμπάι θα θελαμε πολλά χιλιαρικα για να γινει αυτο . Να επαινέσουμε λοιπον και μια φορά το σπιτι μας.
ΥΓ. Και εγώ παντως αν ειχα την ευκαιρία να βγάζω περισσότερα λεφτά θα την εκμεταλλευομουν. Και ολοι νομιζω . Και για να το εχει σε αυτη την τιμή που γράψατε θα πει οτι έχει κοινό οσο εντύπωση και αν κάνει σε κάποιους. Και αυτό μόνο με δουλειά χτίζεται.
Λόγο ιδιαίτερων χαρακτηριστικών εχειι πολύ συγκεκριμένο κοινό με πολύ συγκεκριμένες υπηρεσίες.Η κυνηγάει λίγα και φραγκατα ραντεβού
τύπε "ξύπνησες" το σωτήριον έτος 2023?Ερώτημα: Αν στα 20 ήταν διαθέσιμη με 80 ευρώ, γιατί να την πάρω στα 30+ με 300 την ώρα; Τι άλλαξε ακριβώς;