john doeropoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 91
- Πόντοι
- 0
Εντάξει. Εσύ που είσαι "ξύπνιος" δώσε 300
δε με καταλαβες ή έκανες ότι δεν...Εντάξει. Εσύ που είσαι "ξύπνιος" δώσε 300
Aλβανίδα με 300 πρώτη φορά βλέπω..πολλα ειναι φιλε....!!!!
Φαντασου να ητανε... και Βουλγαρα.Aλβανίδα με 300 πρώτη φορά βλέπω..
Δεν είναι Αλβανίδα είναι Βουλγαρα και πριν ξεφύγει στις τιμές είχα κάνει υπέροχα γαμησια . Αλλά τα τελευταία χρόνια εδώ ο μόνος λόγος που μπαίνει είναι για να σας ΚαυλαντησειAλβανίδα με 300 πρώτη φορά βλέπω..
Εγώ προσωπικά δεν καυλαντίζομαι με 300€. Οποιος τσιμπήσει τσίμπησεΔεν είναι Αλβανίδα είναι Βουλγαρα και πριν ξεφύγει στις τιμές είχα κάνει υπέροχα γαμησια . Αλλά τα τελευταία χρόνια εδώ ο μόνος λόγος που μπαίνει είναι για να σας Καυλαντησει
Αυτό που άλλαξε είναι ότι έβαλε σιλικόνη στα βυζιά και στα χείλη +10 χρόνια ποίο μεγάλη ,φαντάζομαι ραντεβού ποίο επαγγελματικό όχι τόσο αυθόρμητο πρίν 10 χρόνια και όπως λέει από τα λεγόμενα της κάποιους μήνες στην Αραβία , τόσο κοστολογη τον εαυτό της ! Στο χέρι του κάθε ενός είναι τι θα κάνει όπως αναφέρω και ποίο πάνω εγώ την έπαιρνα σαν κοριτσάκι στα πρώτα της βήματα στα 80€ δεν την έχω πάρει ξανά , αλλά και να διαθετα 300 για ένα ραντεβού δεν θα τα έδινα!Ερώτημα: Αν στα 20 ήταν διαθέσιμη με 80 ευρώ, γιατί να την πάρω στα 30+ με 300 την ώρα; Τι άλλαξε ακριβώς;
Ο φίλος Rebirthed δεν το είπε ειρωνικάΕντάξει. Εσύ που είσαι "ξύπνιος" δώσε 300
Λες ρε φίλε ? δεν νομίζω κανένας που παίζει σε αυτά τα λεφτά να ανοίγει νήματα και τέτοια αυτούς τους τσιμπάνε τα γραφεία .Εγώ προσωπικά δεν καυλαντίζομαι με 300€. Οποιος τσιμπήσει τσίμπησε
Εύκολα, αβίαστα, αβασάνιστα…Στα 80 και 20αρα ηταν VFM στα 300 και 30αρα I will pass
Μπορει να τα παιρνει απο τους αραβεςΟυτε καλη χρονια δεν μας λες πια Κατερινακι; Μαυρη πετρα εριξες
Ας τα παιρνει αν της τα δινουν αλλα μην ξεχναει και εμας.Μπορει να τα παιρνει απο τους αραβες
αισχρό είναι αυτό που γράφεις.Σε οσες το ανεβαζουν ετσι αισχρα,τους αξιζει μια καλη και δυνατη πεινα.
Μόνο που η Κατερίνα είναι admiral γιατί δεν είναι άσχημη κοπέλα κακά τα ψέματα αλλά θέλει να πουλάει τον εαυτό της gucci άλλο gucci άλλο admiralαισχρό είναι αυτό που γράφεις.
πείνα δεν αξίζει σε κανέναν, και στην τελική καμιά κοπέλα δε σε αναγκάζει να την συναντήσεις.
παντού υπάρχουν διαβαθμίσεις και προσφορά για όλα τα βαλάντια.
άλλος παίρνει σετ φόρμα από το πανέρι στη λαική με 10 ευρώ, άλλος admiral με 50 ευρώ, άλλος nike με 120 και άλλος aviator nation με 500.
κανείς τους δεν πρέπει να ψέγεται, ο καθένας αυτό που μπορεί.
ομοίως και αυτοί που πουλάνε, δεν τους στήνεις στον τοίχο ούτε μπαίνεις στο μαγαζί τους (βλέπε νήμα) να κράζεις, καθώς ο καθένας απευθύνεται σε άλλο κοινό και το πόσο κοστολογούν είναι διακίωμά τους. κι η αγορά κρίνει ανάλογα.
λέμε τα ίδια και τα ίδια όλη την ώρα, έλεος πια.
συνέλθετε μερικοί...
o καθείς με την άποψή του...Μόνο που η Κατερίνα είναι admiral γιατί δεν είναι άσχημη κοπέλα κακά τα ψέματα αλλά θέλει να πουλάει τον εαυτό της gucci άλλο gucci άλλο admiral