aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.299
- Πόντοι
- 446
Με drone την έβγαλες τη φώτο?Καλησπέρα μωράκια μου το καλό απόγευμα απο το μεσημέρι φένεται
Με drone την έβγαλες τη φώτο?Καλησπέρα μωράκια μου το καλό απόγευμα απο το μεσημέρι φένεται
Δίνει, Θεσσαλονίκης, και δώρο τυράκι la vache qui rit...Κουλούρι δίνεις?
Μην μου πεις πως δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη....??????????Καλό !!!
Ούτε κι εσύ έχεις δοκιμάσει ακόμη.....?????Ετσι φενεται... Μενει να το διαπιστουμε και σε πρακτικο επιπεδο (μιλαω για μενα)
Προσωπικα Θελω να δοκιμασω πραγματικα( οπως εχω γραψει).. απλα δεν εχει τυχειΟύτε κι εσύ έχεις δοκιμάσει ακόμη.....?????
Χμμμμ......
Εάν δεν περάσεις όμορφα θα σκίσω το πτυχίο μου....Προσωπικα Θελω να δοκιμασω πραγματικα( οπως εχω γραψει).. απλα δεν εχει τυχει
θα βγαλω συμπερασμα οταν νε το καλο την συναντησωΕάν δεν περάσεις όμορφα θα σκίσω το πτυχίο μου....
Μην μου πεις πως δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη....??????????
Στήθος φυσικό ;;;
κουκλάρα είσαι !!!!
συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.Δοκίμασα πέρυσι με την Κατερίνα και δεν είχα την τύχη όλων των υπολοίπων που αποθεώνουν την κοπέλα. Σίγουρα το παν είναι η χημεία. Όλο το παρουσιαστικο της κοπέλας είναι ακριβώς αυτό που ζητούσα αλλά δεν είχα την εμπειρία που κάποιοι έχουν ζήσει. Δυσκολεύτηκα και στην συνεννόηση. Θα ήθελα πολύ να είχα την Κατερίνα και εγώ στα τοπ μου αλλά δεν πέτυχε...
Εμεις πως μπορουμε να σε βρουμε να κανονισουμε??Καλησπέρα μωράκια μου το καλό απόγευμα απο το μεσημέρι φένεται
Εμεις πως μπορουμε να σε βρουμε να κανονισουμε??
Καλησπέρα μωράκια μου το καλό απόγευμα απο το μεσημέρι φένεται
Κωλάρα διαστημική, στήσιμο αριστοτεχνικό, να πάρει φωτιά το κομπρεσέρ.
Τι άλλο να θέλει η ψυχή ενός αγοριού.
Κωλαρα!Καλησπέρα μωράκια μου το καλό απόγευμα απο το μεσημέρι φένεται
ΣΟΚ , Κατερίνα.Καλησπέρα μωράκια μου το καλό απόγευμα απο το μεσημέρι φένεται