crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.651
- Πόντοι
- 2.471
Καλησπέρα μωράκια μου το καλό απόγευμα απο το μεσημέρι φένεται
έτοιμη για πισωκολητό βλέπω
Φωτιά...και καύλα.....Καλησπέρα μωράκια μου το καλό απόγευμα απο το μεσημέρι φένεται
Αυτα ειναιΚαλησπέρα μωράκια μου το καλό απόγευμα απο το μεσημέρι φένεται
γυναικάρα...Καλησπέρα μωράκια μου το καλό απόγευμα απο το μεσημέρι φένεται
Έργο τέχνης.....
Είναι τέλεια όπως είναι, πόσο περισσότερο να καυλώσει ο άλλος, το 12 δε γίνετε 18 χαχχαΕντάξει. Μετράει εστο και αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θελωω απαντήσεις γιατί οι περισσότεροι λένε τα προτιμώ όπως είναι αλλά όταν βλέπετε μια γυναίκα με αρκετά μεγάλο στήθος έχω παρατηρήσει ότι αρέσει σε αρκετούς
Καταρχας καλησπερα @malkotto_94 !!Εντάξει. Μετράει εστο και αυτό
Θελωω απαντήσεις γιατί οι περισσότεροι λένε τα προτιμώ όπως είναι αλλά όταν βλέπετε μια γυναίκα με αρκετά μεγάλο στήθος έχω παρατηρήσει ότι αρέσει σε αρκετούς
Ετσι φενεται... Μενει να το διαπιστουμε και σε πρακτικο επιπεδο (μιλαω για μενα)Σοκ και δέος η κατερινα
Η απάντηση έχει να κάνει αρχικά με το τι επιδιώκει αρχικά κάποιος όταν πατάει λαικ...Επειδή έχω παρατηρήσει ότι μέχρι και στο ινστα αρκετοί ακολουθούν κάτι κοπελες με μεγάλους κωλους και βίζια διπλάσια μην πω τριπλασια από τα δικά μου, ναι μεν έχει γίνει μόδα αλλά θέλω γνώμη από όσοι διαβάζουν το νήμα. Γιατί μια τέτοια γυναίκα σας τραβάει το ενδιαφέρον? Επειδή έχει το κάτι ασυνήθιστο να το πω κ έτσι, η επειδή σας φτιάχνουν? Από κοντά όσους έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι δεν τρελενονται για κάτι τέτοιο αλλά αν παρατηρήσεις τα social media θα καταλάβεις ότι υπάρχει πιο μεγάλο ενδιαφέρον από τους άντρες εκεί...και το ερώτημα είναι γιατί
Ε ναι αφού δεν με έβρεξε κάτι άλλο τουλάχιστον νεράκι
μεγάλε σάκη αναμένουμε ενημέρωση !!!Ετσι φενεται... Μενει να το διαπιστουμε και σε πρακτικο επιπεδο (μιλαω για μενα)
χαχαχα Σε λιγο τα κοριτσια μας θα κανουν και σεμιναρια φωτογραφιας !!!
Οταν και εφοσον την συναντησω ..μεγάλε σάκη αναμένουμε ενημέρωση !!!
Όχι σεντόνι όμως....Οταν και εφοσον την συναντησω ..
Εσυ οταν γραφεις κριτικες γραφεις δυο σειρες?Όχι σεντόνι όμως....