Μουναρα η Κατερίνα....αν και δεν έχω πρόβλημα με τις φοβερές βυζάρες της..μια φωτογραφία με ψηλοτάκουνα πέδιλα και τις ποδαρες της θα έκανε την διαφορά ...χαψαχα
Γούστα είναι αυτά ....άλλη θέλουν μεγάλα βυζιά άλλη την θέλουν ξανθιά ....ξανθιά την θέλω και εγώ ....άλλη την θέλουν ντυμένη σαν την κοπέλα της διπλανής πόρτας ....εγώ την θέλω σίγουρα με ψηλοτάκουνα πέδιλα Χάχαχα η ψηλοτάκουνα mules
Γούστα είναι αυτά ....άλλη θέλουν μεγάλα βυζιά άλλη την θέλουν ξανθιά ....ξανθιά την θέλω και εγώ ....άλλη την θέλουν ντυμένη σαν την κοπέλα της διπλανής πόρτας ....εγώ την θέλω σίγουρα με ψηλοτάκουνα πέδιλα Χάχαχα η ψηλοτάκουνα mules
Όλο το σετ....να μην μπαίνω σε λεπτομέρειες.... πισοκωλητο να κρατάς τα ψηλοτάκουνα....με τα πόδια ψηλά με ψηλοτάκουνα....και άλλα πολλά..... χαχαχα γούστα είναι αυτά
Επειδή έχω παρατηρήσει ότι μέχρι και στο ινστα αρκετοί ακολουθούν κάτι κοπελες με μεγάλους κωλους και βίζια διπλάσια μην πω τριπλασια από τα δικά μου, ναι μεν έχει γίνει μόδα αλλά θέλω γνώμη από όσοι διαβάζουν το νήμα. Γιατί μια τέτοια γυναίκα σας τραβάει το ενδιαφέρον? Επειδή έχει το κάτι ασυνήθιστο να το πω κ έτσι, η επειδή σας φτιάχνουν? Από κοντά όσους έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι δεν τρελενονται για κάτι τέτοιο αλλά αν παρατηρήσεις τα social media θα καταλάβεις ότι υπάρχει πιο μεγάλο ενδιαφέρον από τους άντρες εκεί...και το ερώτημα είναι γιατί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε ναι αφού δεν με έβρεξε κάτι άλλο τουλάχιστον νεράκι
Γενικά μήν πιστεύεις ότι βλέπεις στα social media τά περισσότερα ψεύτικα φτιαχτά κλπ...
Τώρα ως τό προς καί γιατί τούς τραβά τό ενδιαφέρον ντόρος νά γίνετε....like καί καρδούλες καί ακόλουθοι σέ Instagram κλπ....αν μπορούσαν νά έχουν αυτό που πραγματικά θέλουν σίγουρα θά επέλεγαν κάτι άλλο.
Πεινασμένοι αρκετοί....
Θελωω απαντήσεις γιατί οι περισσότεροι λένε τα προτιμώ όπως είναι αλλά όταν βλέπετε μια γυναίκα με αρκετά μεγάλο στήθος έχω παρατηρήσει ότι αρέσει σε αρκετούς
Με αρκετά μεγάλο στήθος, ναι, όταν όμως αυτό είναι φυσικό, στητό και πάνω σε ένα λεπτό και ει δυνατόν γυμνασμένο σκαρί, συνδυασμό που δεν τον βρίσκεις εύκολα. Και σίγουρα δεν χρειάζονται υπερβολές. Κι επειδή πλην του 1ου, όλα τα άλλα τα διαθέτεις, αν κρίνω από τις φωτό που ανεβάζεις, μη ψάχνεσαι.