Επειδή έχω παρατηρήσει ότι μέχρι και στο ινστα αρκετοί ακολουθούν κάτι κοπελες με μεγάλους κωλους και βίζια διπλάσια μην πω τριπλασια από τα δικά μου, ναι μεν έχει γίνει μόδα αλλά θέλω γνώμη από όσοι διαβάζουν το νήμα. Γιατί μια τέτοια γυναίκα σας τραβάει το ενδιαφέρον? Επειδή έχει το κάτι ασυνήθιστο να το πω κ έτσι, η επειδή σας φτιάχνουν? Από κοντά όσους έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι δεν τρελενονται για κάτι τέτοιο αλλά αν παρατηρήσεις τα social media θα καταλάβεις ότι υπάρχει πιο μεγάλο ενδιαφέρον από τους άντρες εκεί...και το ερώτημα είναι γιατί
αυτοι που κανουν σχολια σε αυτες, κανουν τα ιδια σε ολες πανω κατω... αν παρατηρησεις.
αρα δεν εχουν μετρο και σταθμη.
ειναι οτι να'ναι, χοντρες, λεπτες, βυζια, κωλοι, τρυπα να'ναι και οτι να'ναι δηλαδη... εμενα αυτο μου βγαζουν τουλαχιστον.
το θεμα ομως ειναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
δηλαδη θες να μεγαλωσεις το κοινο σου στο ινστα, αρα σκεφτεσαι να πας να κανεις οτι κανουν αυτες που εχουν π.χ. τα τριπλασια σχολια και likes στις φωτος, απο τις δικες σου ?
θες να κανεις κατι επειδη ειναι μοδα τωρα αυτο ?
αυριο δηλαδη που θα ειναι κατι αλλο, θα πας να κανεις και το αλλο ?
με λιγα λογια θα επιβαρυνεις τον εαυτο σου επειδη η "μοδα" ειναι κατευθυνομενη ?
γιατι αν ισχυει αυτο, μαλλον εχεις προβλημα ΕΣΥ.
ετσι το βλεπω εγω.