Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.257
- Πόντοι
- 12.756
τωρα που ειναι χωρισμένος ας παει οπου θέλει να ξεχαστει Τζο μου, ας γιατρεψει τις πληγες του οπου νομίζει.Είναι κουκλάρα η Κατερίνα ,εγκρίνω με 1000!!!!
τωρα που ειναι χωρισμένος ας παει οπου θέλει να ξεχαστει Τζο μου, ας γιατρεψει τις πληγες του οπου νομίζει.Είναι κουκλάρα η Κατερίνα ,εγκρίνω με 1000!!!!
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα που γράφω,θέλω να πάω στο νήμα μου,κάτι έγραψα στο Κάνε σεξ,γράφω κ εδώ.. χαμός ?τωρα που ειναι χωρισμένος ας παει οπου θέλει να ξεχαστει Τζο μου, ας γιατρεψει τις πληγες του οπου νομίζει.
Ακόμη να πάνε Άμστερνταμ για επισημοποίηση του έρωτα τους?αυτα πανε μαζι δες τον ερωτα νιπλης - αθηναιος χρονια κραταει αυτη η κολωνια
Δεν μπερδεύτηκες,απλά σ αρέσω τόσο που με θες 24/7Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα που γράφω,θέλω να πάω στο νήμα μου,κάτι έγραψα στο Κάνε σεξ,γράφω κ εδώ.. χαμός ?
Θα το αντέξω μην μου αγχώνεσαι,έχω καρδιά αγκινάρα χαχαχχαχαχχα!!Δεν μπερδεύτηκες,απλά σ αρέσω τόσο που με θες 24/7
Δεν ξέρω για καρδιά,αλλά ξέρω ότι έχεις κορμάραΘα το αντέξω μην μου αγχώνεσαι,έχω καρδιά αγκινάρα χαχαχχαχαχχα!!
Είναι κουκλάρα η Κατερίνα ,εγκρίνω με 1000!!!!
Μήπως να δρομολογήσετε duo τότε;
Νομίζω ότι θα έχετε και "αντίθεση" που θα τραβήξει το ενδιαφέρον
Μια εορταστική;Δεν έχει φώτο σήμερα?
Εγω θα ελεγα με Ζηνα, γιατι εχω δοκιμασει τον συνδιασμο με Αντριάννα και δεν πετυχε, για εμενα (ισως και λογο χημειας με Αντριάννα) γιατι οσες φορες τα εχουμε πει οι 2 μας εχουμε περασει σουπερ!Καλημέρα μωρακια μου!! ?? εχω μια ερώτηση..με ποια κοπελα απο το σαιτ (οσοι εχετε δοκιμάσει) πίστευετε οτι θα καναμε καλο ντου;
Με Αντριάνα δεν πέτυχε;Νομίζω έχουν γραφτεί αρκετά θετικά σχόλια για τον συνδυασμό αυτό...Αλλά διαφέρει πάντα ραντεβού με ραντεβού οπότε πάσο.Εγω θα ελεγα με Ζηνα, γιατι εχω δοκιμασει τον συνδιασμο με Αντριάννα και δεν πετυχε, για εμενα (ισως και λογο χημειας με Αντριάννα) γιατι οσες φορες τα εχουμε πει οι 2 μας εχουμε περασει σουπερ!
Ναι τα διαβασα και εγω τα σχολια, πριν πω το οκ στην κατερινα, γιατι δεν την ηξερα, αλλα ναι δεν πετυχε γιατι δεν ειχα την ιδια χημεια οπως με την κατερινα....Με Αντριάνα δεν πέτυχε;Νομίζω έχουν γραφτεί αρκετά θετικά σχόλια για τον συνδυασμό αυτό...Αλλά διαφέρει πάντα ραντεβού με ραντεβού οπότε πάσο.
Ναι ισχύει αυτό που λες για αυτό σου έγραψα πάσο.Ναι τα διαβασα και εγω τα σχολια, πριν πω το οκ στην κατερινα, γιατι δεν την ηξερα, αλλα ναι δεν πετυχε γιατι δεν ειχα την ιδια χημεια οπως με την κατερινα....
Και γενικα εκεινη την μερα ηταν καπως και οι 2 μεταξυ τους οποτε ισως και για αυτο...
Αλλα δεν λεω οτι δεν ειναι καλη η Αντριανα. Σιγουρα ειναι πολυ καλη σε αυτο που κανει
Καλημέρα στα μωρακια οποία εδώ 4 το πρωί μαζί μου κοιτάνε το νήμα...!!
Σε ξυπνησαν οι κεραυνοί;Καλημέρα στα μωρακια οποία εδώ 4 το πρωί μαζί μου κοιτάνε το νήμα...!! ??
Καύλα και κοριτσαρος....Καλημέρα στα μωρακια οποία εδώ 4 το πρωί μαζί μου κοιτάνε το νήμα...!! ??