Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Περιττό να πω πως είμαι φαβορί για 1η θέσηΓια GNTM μας βλέπω σε λίγο....??? θα είναι Greek Next Bourdeliaris Model ????
Περιττό να πω πως είμαι φαβορί για 1η θέσηΓια GNTM μας βλέπω σε λίγο....??? θα είναι Greek Next Bourdeliaris Model ????
υπαρχει μια προυποθεση για τον πρωτο λιγο σπασιμο μεσης και λιγο σπασιμο φωνηςΠεριττό να πω πως είμαι φαβορί για 1η θέση
Δεν με λένε ποδολαγνο ή Πίκερ εμέναυπαρχει μια προυποθεση για τον πρωτο λιγο σπασιμο μεσης και λιγο σπασιμο φωνης
Δεν με λένε ποδολαγνο ή Πίκερ εμένα
Αν η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από κοπελάρες σαν την Κατερίνα,έχω κερδίσει ήδηυπαρχει μια προυποθεση για τον πρωτο λιγο σπασιμο μεσης και λιγο σπασιμο φωνης
ετοιμασου για καταιγιδα σε εδωσε στεγνα ο νιπλης χωρις σαλιο στην αλληνΑν η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από κοπελάρες σαν την Κατερίνα,έχω κερδίσει ήδη
νομιζω σε ψαχνει η Τζο τύπε.. κατι σε ηθελεΑν η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από κοπελάρες σαν την Κατερίνα,έχω κερδίσει ήδη
νομιζω σε ψαχνει η Τζο τύπε.. κατι σε ηθελε
Να μου πει ότι εγκρίνει κάθε πράξη και καθε λεγόμενο.νομιζω σε ψαχνει η Τζο τύπε.. κατι σε ηθελε
Βλέπεις τι γίνεται?ετοιμασου για καταιγιδα σε εδωσε στεγνα ο νιπλης χωρις σαλιο στην αλλην
καλου κακου φορα ενα κρανος ...πολλες ιπταμενες γλαστρες κυκλοφορουνΝα μου πει ότι εγκρίνει κάθε πράξη και καθε λεγόμενο.
Ναι,τα είπαμε και συμφωνεί
Το κεφάλι μου είναι φτιαγμένο από (ανοξείδωτο) ατσάλικαλου κακου φορα ενα κρανος ...πολλες ιπταμενες γλαστρες κυκλοφορουν
δεν νομιζω... λαθος καταλαβεςΝα μου πει ότι εγκρίνει κάθε πράξη και καθε λεγόμενο.
Ναι,τα είπαμε και συμφωνεί
λιωνει φιλε λιωνει μυθος ειναι οτι ειναι αυθραυστοΤο κεφάλι μου είναι φτιαγμένο από (ανοξείδωτο) ατσάλι
Άκου που σου λέωδεν νομιζω... λαθος καταλαβες
Έτσι έλιωσες κι εσύ τον Πούσυ?λιωνει φιλε λιωνει μυθος ειναι οτι ειναι αυθραυστο
εγω φιλε τον αγαπαω κατα βαθος ...απλος το κωλοβυθομετρο δεν εχει βρει ακομη το τερμα του βυθου τουΆκου που σου λέω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτσι έλιωσες κι εσύ τον Πούσυ?
Τον αγαπάς (για αυτό και τον γαμάς)εγω φιλε τον αγαπαω κατα βαθος ...απλος το κωλοβυθομετρο δεν εχει βρει ακομη το τερμα του βυθου του
Τυπε , νεα της τελευταιας στιγμης ,,,,,, μολις σε χωρισε στο αλλο νημα , λυπαμαι , καλες γιορτες να εχειςΆκου που σου λέω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτα πανε μαζι δες τον ερωτα νιπλης - αθηναιος χρονια κραταει αυτη η κολωνιαΤον αγαπάς (για αυτό και τον γαμάς)