malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.326
Ε άμα αρρωστήσεις την διαδικασία την ξέρεις χαχαχαχαμου φαίνεται θα αρρωστήσω κι εγώ καμιά μέρα
Ε άμα αρρωστήσεις την διαδικασία την ξέρεις χαχαχαχαμου φαίνεται θα αρρωστήσω κι εγώ καμιά μέρα
Την έφαγες την ένεση και μάλιστα ενδοφλέβια.μου φαίνεται θα αρρωστήσω κι εγώ καμιά μέρα
Υπουργε μου είσαι μεγάλος καριολης...Ακατάλληλο για καρδιακούς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρόσεχε γιατί ο Τάσος είναι και μεγάλος σε ηλικία
Τι είναι αυτό????
Παρομοίωση για τις 《τορπίλες σου》Τι είναι αυτό????
Γεια σου κουκλα. Το καλυτερο ντουο θα ηταν να καναμε μια επαναληψη με την φιλη μου. Φιλια.Καλημέρα μωρακια μου!! ?? εχω μια ερώτηση..με ποια κοπελα απο το σαιτ (οσοι εχετε δοκιμάσει) πίστευετε οτι θα καναμε καλο ντου;
Ίσα ίσα την κάνουν πιο σέξυΑν έλειπαν και τα τατουάζ απ΄το σώμα σου....
Θα ντυθώ νοσοκόμα??
Φτου σου μαναρι μου να μην σε ματιασω....Καλημέρα μωράκια μου ! Καλά Χριστούγεννα με υγεία!!
Φτου σου και παλι ρε μωρακι...Καλημέρα μωρακια μου!! ?? εχω μια ερώτηση..με ποια κοπελα απο το σαιτ (οσοι εχετε δοκιμάσει) πίστευετε οτι θα καναμε καλο ντου;
ρε αδελφε φτυσε μια φτυσε δυο ...δεν ερχεσαι απο εδω που εχω κατι γραμματοσημα να βαλω σε καμμια 30αρια ευχητήριες καρτες να μου μεινει το δικο μου το σαλιο τουλαχιστονΦτου σου και παλι ρε μωρακι...
Σκορδα σκορδα ρε παιδι μου..
Μας εχεις κανει τρελους κοριτσαρε..
Κουκλα αληθινη..
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Πόσο μ' αρέσει να ξυπνάω και να βλέπω τέτοια κωλαράκια σαν της Κατερίνας; Τι ποίημα θεέ μου!
Κάθριν, με το που γυρίσω στη χαβούζα Αθήνα) ετοιμάσου για duo του αιώνα! Βλέπεις δεν ήθελα πολύ να ψηθώ!
Να περάσετε όλοι όμορφα, να έχετε υγεία και όμορφες στιγμές! Η ζωή είναι μια και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η τελευταία φορά που θα έχεις στήση!
Θα προσπαθήσω να συντονίσω Όλυμπο με Κίσσαβο δηλαδή Κατερίνα με Τζινα22... Ξερω δύσκολο εγχείρημα αλλά νομίζω να υλοποιηθεί θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!Με ποια θα γίνει το duo;
εμεις θα ζησουμε εσενα δεν βλεπω καλαΘα προσπαθήσω να συντονίσω Όλυμπο με Κίσσαβο δηλαδή Κατερίνα με Τζινα22... Ξερω δύσκολο εγχείρημα αλλά νομίζω να υλοποιηθεί θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!
Πραγματικά όμως επίφοβο...Μήπως να κλείσω σουίτα ιδιωτικού θεραπευτηρίου κατευθείαν;εμεις θα ζησουμε εσενα δεν βλεπω καλα
εγω θα σου προτεινα τον μπαμπουλα ανθρωπινο δυναμικο εξειδικευμενο οχι αστεια πραγματαΠραγματικά όμως επίφοβο...Μήπως να κλείσω σουίτα ιδιωτικού θεραπευτηρίου κατευθείαν;
Μανάρι θα κάναμε απίστευτο ζευγάρι εμφανισιακάΚαλημέρα μωράκια μου ! Καλά Χριστούγεννα με υγεία!!
παλι εδω .. δεν εχεις αφησει γατα σε ησυχιαΜανάρι θα κάναμε απίστευτο ζευγάρι εμφανισιακά
τρελό μουνί για τρελό γλείψιμο..!! υποκλίνομαι θεάρα μου..!Καλημέρα μωρακια μου ??