malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.326
Δίνει πόνο σήμερα η Κατερίνα, και τα μυαλά στο μπλέντερ!
και αν μου ριξεις καμια με τετοια πορνοτακουνα?ωραιες γοβες ομως!!!!!!!!!!
Όταν μείνω μόνη σε δωμάτιο με καθρέφτες τρελενομααααιΔίνει πόνο σήμερα η Κατερίνα, και τα μυαλά στο μπλέντερ!
Μόνη Κατερίνα ?? Πως έγινε αυτό ... ??Δεν
Όταν μείνω μόνη σε δωμάτιο με καθρέφτες τρελενομααααι
Thanks for the hint, good to knowΔεν
Το θέμα είναι να τρελαίνεσαι όταν είσαι μαζί με τον παρτενέρ!!!Δεν
Χρειαστηκε να ξανακοιταξω την φωτο για να δω οτι υπαρχει καρπουζινα δεσει το καραβι να παρω το πρωτο αεροπλανο για να φαω το καρπουζι σου!
Αυτό το πωπουδάκι μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για προσκέφαλο; Χρεώνεται extra;Καλησπέρα μωράκια μου ? σας αρέσει το μαύρισμα μου ;;
Ανοιπομονω...!!!! Να έχεις πιο πολύ χρόνο όμως ?Ένα υπέροχο 2ωρο στην σουίτα του Μπιλ ! Θα ακολουθήσει κριτική αλλά όχι σύντομα ! Αυτό που θα κάνω σύντομα είναι να ξανα βρεθώ κοντά σου άλλο ένα 2ωρο !
Ο ΤΟΝΥ ΜΟΝΤΑΝΑ ΕΓΙΝΕ Τονυ σφηνοςΑνοιπομονω...!!!! Να έχεις πιο πολύ χρόνο όμως ?
Τώρα το είδα...Πολύ...?Καλησπέρα μωράκια μου ? σας αρέσει το μαύρισμα μου ;;
Αυτό το πωπουδάκι μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για προσκέφαλο; Χρεώνεται extra;
Που το βρισκουμε;Καλησπέρα μωράκια μου ? σας αρέσει το μαύρισμα μου ;;
Για την επόμενη 1 εβδομάδα πουθενά ??Που το βρισκουμε;
Πάλι off ...τη θα γίνει .πες ότι το κάνεις περιστασιακά 10 μέρες το μήνα να ξέρουμε..Για την επόμενη 1 εβδομάδα πουθενά ??
Μαλλον θα ηρθαν τα "μηνιαια" !!!Πάλι off ...τη θα γίνει .πες ότι το κάνεις περιστασιακά 10 μέρες το μήνα να ξέρουμε..
Ο λυπάμαι και ολας που λειτουργώ υπεύθυνα και όταν περιμένω περίοδο δεν δουλεύω! Και στο κάτω κάτω επιλογή μου είναι ποτέ θα δουλέψω και αν !Πάλι off ...τη θα γίνει .πες ότι το κάνεις περιστασιακά 10 μέρες το μήνα να ξέρουμε..