Λοιπον φιλαρακο, αντε να σου μεταφερω λοιπον την εικονα αφου επιμενεις...Γιατι εκει που παω να βγω εξω απο εδω και να μην ασχολουμε με αυτη τη κοπελα εσυ με τραβας παλι μεσα...
Οι πατσοκοιλιες σουβλακοφαγες που παιρνω εγω λοιπον ειναι πεντακαθαρες...Το αφηνω εδω...Το αφηνω να πεσει απο τα χερια μου γιατι αν το ξανασηκωσω αυτο το θεματακι δεν θα σου αρεσει το τι θα πιασω...Επισης οι πατσοκοιλιες που λες ειναι και γλεντοκωλες. Ενω η φιλη σου ειναι σκετη κουραδομπεμπέκα . Και κατι αλλο...Η καυλα μου ειναι στο πουτσο μου και οχι στο δικο σου...Γκεγκε?
10αρια? Μας δουλευεις, ετσι?
Και συνεχιζω να υποστηριζω οτι η κριτικη ειναι παραπλανητικη...Και παλι λεω οτι οποιος εχει δοκιμασει ξερει. Και την εμφανιση και το service αλλα και για καποια άλλα προγματακια ;) που πολλοι δεν ειπαμε. Και σε λεπτομερειες δεν θα μπω...Οτι ειχα να πω το ειπα σε σχολιο εδω αλλα και στην κριτικη μου...
Αν η κοπελα ηταν αλλιως πριν, δεν γνωριζω. Εγω ειπα πως περασα εγω. Και το οτι καποιος ειπε οτι η τυπισα εμαθε απο λαθη του παρελθόντος και τωρα παιζει καλα, και αυτο δεν με ενδιαφερει γιατι απλα δεν προκειτε να την ξαναδω...Και οποιος φιλος με ρωτησει απλα θα πω να μην...
ΥΓ Εχεις κανει καμια βολτιτσα στις καυλοπαγίδες του Τριγωνου τελευταια? ;)
Μπλα, μπλα, μπλα..
γκέκε και μαλακίες…
πολύ λάδι κι από τηγανίτα τίποτα.
Ή είσαι χαμηλής νοημοσύνης ή αντιμετωπίζεις οφθαλμολογικό πρόβλημα.
Προτείνω να ξαναδιαβάσεις τα post γιατί γράφεις άλλα ντ' άλλων.
Ξεκάθαρα έγραψα ότι συμφωνώ ότι η αξία της σε συμπεριφορά, επικοινωνία, vfm είναι για 3αρια.
Ξεκάθαρα επίσης έγραψα ότι στο πήδημα είναι κομοδίνο και η συμπεριφορά της κακή.
Πως αυτό την κάνει "φίλη" μου μόνο εσύ το καταλαβαίνεις!!
Επίσης έμμεσα παραδέχεσαι αυτό που σχολίασα. Ότι επειδή τα πατσοκοίλια είναι γλεντοκώλες παίρνουν bonus πόντους στην εμφάνιση. Εκτός αν το γλυφοκώλι σου δημιουργεί προβλήματα αμνησίας.
Και τέλος για τις μαλακίες που έγραψες: "Η καύλα μου είναι στο πούτσο μου" και τα τοιαύτα, ποιος έφερε αντίρρηση σε αυτό.
Το ίδιο όμως θα μπορούσε να ισχυριστεί και ο vanderM από τον οποίο ξεκίνησε το θέμα.
Γιατί έβγαλες εκείνου την κριτική παραπλανητική και η δική σου είναι εντάξει?
Αυτός δεν έχει την καύλα του στο πούτσο του, με τον δικό σου πούτσο πήγε να γαμήσει?
Και στο κάτω κάτω η απόσταση που σας χωρίζει από τον μέσο όρο είναι η ίδια.
Αυτός άκυρος κι εσύ έγκυρος, αυτό σχολίασα εγώ, χαλάρωσε.