Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Τι κορμί!
...εαν πραγματικα εφαρμοζεις αυτα που γραφεις,....Μαγκια σου!!Καλησπέρα μωράκια μου. Έχω παρά πολλά μηνύματα εδω στο σαιτ, σε όποια δεν έχω απαντήσει, όχι επειδή σας γράφω, αλλά επειδή δεν γνωρίζω πότε θα είμαι ξανά διαθέσιμη. Εδώ και 2 μήνες το τηλ μου είναι κλειστό, λειτουργεί μόνο viber. Δεν έχω "σταματήσει"", εχω σταματήσει προσωρινά όπως και στην προηγούμενη καραντινα. Θεωρώ πολύ σημαντικό για εμένα και για εσάς, το γεγονός ότι σε τόσο δύσκολες συνθήκες πανδημίας, να είμαστε όλοι υγιής! Δεν μπορούμε να παίζουμε με τέτοια γεγονότα και ενώ όλοι θα θέλαμε να περνάμε καλά (και εμένα μου λείπετε!!), αλλά δεν παίζουμε με την υγεια μας. Για όσους παραπονουνται λυπάμαι, και θα σας έλεγα να προσέχετε λίγο περισσότερο. Ο κάθε ένας μας μπορεί να είναι φορεας χωρίς να το ξερει....Ελπιζω γρήγορα να περάσει αυτό και να μπορούμε να είμαστε όπως παλαιά!
Θα χρεώνεις τον πελάτη με υποχρεωτικό rapid test, χωρίς πρώτα να είσαι εσύ η ίδια σίγουρη για το αν έχεις νοσήσει ή όχι ;
Σωστή η πρωτοβουλία σου .. εν μέρει ... πρέπει όμως και εσύ να είσαι σίγουρη για τον εαυτό ς ..
Άποψη μ ...
e nai τι σαν εσενα που κανεις τσιμπουκια στους πακι στα τσοντοσινεμαΣωστη επαγγελματιας χιλια μπραβο σου
καλος ταρχιδια μας ετιμασου εσυ για τσιμπουκια αποτιχημενε γιατι κρυβεσε και δεν ερχεσε στο αλλο νιμα μη βρομιζεις εδω της κοπελας κατερινα συγνομη δε θα σινεχισω εδω με το χοντρο βοθροe nai τι σαν εσενα που κανεις τσιμπουκια στους πακι στα τσοντοσινεμαΣωστη επαγγελματιας χιλια μπραβο σου
Ρε τυποι!Ειστε απιστευτοι!Η κοπελα το γραφει για να αποφευχθει περιπτωση δυσπιστιας!Τι αλλο να πει;
εσυ να ζητησεις να σουν κανουν το τεστ με το λαμπακι ......αν και ο κωλος σου αναβει ακομη και τους προβολεις στο ΟΑΚΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗκαλος ταρχιδια μας ετιμασου εσυ για τσιμπουκια αποτιχημενε γιατι κρυβεσε και δεν ερχεσε στο αλλο νιμα μη βρομιζεις εδω της κοπελας κατερινα συγνομη δε θα σινεχισω εδω με το χοντρο βοθροe nai τι σαν εσενα που κανεις τσιμπουκια στους πακι στα τσοντοσινεμαΣωστη επαγγελματιας χιλια μπραβο σου
Ωσπου να βγει το αποτελεσμα την φαγαμε την ωρα, Εκτος αν μετραει μετα το χρονομετρο