Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!
Θέλω να αναφέρω στο pussybuster98, ότι το σαιτ εδω είναι ΑΚΡΙΒΏΣ ΦΤΙΑΓΜΈΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ! Για να ξέρετε εσείς οι πελάτες τι θα δείτε και πάνω κάτω τι αρέσει στη κάθε μια για να μπορείτε να επιλέξετε αν θα πάτε με μένα η με κάποια άλλη. Από κει και πέρα εγω απετω κάποιο σεβασμό. Οπως στο ένα ανθρώπινο "θα ήθελες να σου παραγγείλω κάτι να πειης, για να μπορώ και εγω να αισθανθώ άνθρωπος εκει μέσα και να μπορω να δώσω το καλύτερο μου εαυτο. Από την στιγμή που εσυ θεωρείς ότι το να δείξεις σεβασμό σε μια κοπέλα οποία καλέσες για συντροφιά, εισουν να κάνεις κολοτουμπες ενώ πληρώνεις πήγαινε όπου αλλού θες, οχι σε μένα όμως επειδή χωρίς να σε ξέρω σου εγυουμαι ότι με το σκεπτικό που έχεις που είναι διαφορετικό από το δικό μου δεν θα περάσεις καλά. Το πιο εύκολο μου είναι να ερθω για μια ωρα η 2 να σ παρω τα λευτα και τέλος...δεν θα είσαι εντάξει ούτε εσυ ούτε εγώ...οποτε ; ;-) για αυτό λοιπόν είναι το φόρουμ εδω. Και ο καθε ένας που πήγε μαζί μου και με ξέρει μπορεί να γράψει ότι θελει εδω - στο δικό μου νημα. Αυτα...
κατα τα άλλα ευχαριστώ πολύ όλους εσάς για τα καλά λόγια είναι χαρά μου να δουλεύω σε άνετο περιβάλλον και με ανθρώπους σαν εσάς όπως γράψατε που ξέρουν να σέβονται...γιατί η μαγκιά κ η δυναμη σε έναν άνδρα δεν είναι να κουβαλάει κατι ανάμεσα στα πόδια του...αλλά εκεί που ξέρει να κάνει μια γυναίκα να χαλαρώσει και να δώσει ότι καλύτερο μπορεί εκείνη την ωρα εκείνη την στιγμή αποκλειστικά για αυτόν. Τα σέβη μου και φιλακια πολλά