malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.328
Να που βοηθά το φόρουμ, να βλέπετε και εσείς τι μας αρέσει και τι κάνουμε και τι δεν και να διαλέγετε το κατάλληλο για εσάς χωρίς να "ρισκάρετε"" τα λευτα σας
Να βουτήξω να χαθώ μέσα σ'αυτό το ντεκολτέ και όπου με βγάλει...Καλημέρα αγάπες μου σήμερα μπορεί να βρέξει χαχαχα ξηπνισα πριν λίγο. Δουλεύω και την ημέρα σήμερα...πιθανόν μόνο σήμερα
Να που βοηθά το φόρουμ, να βλέπετε και εσείς τι μας αρέσει και τι κάνουμε και τι δεν και να διαλέγετε το κατάλληλο για εσάς χωρίς να "ρισκάρετε"" τα λευτα σας
Εννοείται πως βοηθάει το φόρουμ όταν οι απαντήσεις είναι ειλικρινείς και όχι κατευθυνόμενες!! Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα εύκολο να το καταλάβεις, αλλά οκ είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτό!
Εμένα ας πούμε με βοηθήσατε όλοι να καταλάβω τι μαλακία έκανα και δεν πήρα την Κατερίνα όταν ήταν στα 100 ευρώ γιατί δείχνει ωραίο τυπάκι, πέρα από γκομενάρα!!
Τις καλημέρες μου όμορφη
Γιατί έβγαλες τη συνομιλία μας στο νήμα μωρό μου;Ξεκινήσαμε πρώη πρώη
Ξεκινήσαμε πρώη πρώη
σκέψου να είναι κουνιστός......εγώ πάντως...στην θέση της...θα του απαντούσα ότι θα φέρει καπότες ο φίλος της...που θα έρθει μαζί της στο δωμάτιο...για να του κοπεί η πρωϊνή όρεξη...
...τώρα θα συνεχίσει να την ζαλίζει...
...ρε Κατερίνα...κάνε μας την χάρη...συνέχισε σε παρακαλώ να μας ενημερώνεις για τον τύπο...
...ε...Παρασκευή είναι...χαλαρώσαμε από την πίεση της εβδομάδας...να γελάσουμε και λίγο... ...
Καλημέρα αγάπες μου σήμερα μπορεί να βρέξει χαχαχα ξηπνισα πριν λίγο. Δουλεύω και την ημέρα σήμερα...πιθανόν μόνο σήμερα
σκέψου να είναι κουνιστός...
Κακώς τον έβαλες μπλόκ.Ξεμπλοκάρισέ τον να γελάσουμε λίγο....Μπλοκ τον έβαλα δεν ξέρω αν έχει στείλει αλλά.
Αυτο ειναι παλιο με τον νταλικερη. Συλλεκτικο αρχειο.Βρικα και το αγαπημένο μου :-*
Κακώς τον έβαλες μπλόκ.Ξεμπλοκάρισέ τον να γελάσουμε λίγο....
την πούλησα τη νταλίκα και πήρα τρίκυκλοΒρικα και το αγαπημένο μου :-*