Κύριοι μαλώνετε άνευ ουσίας και θεωρώ ότι λόγο στο λόγο παρεξηγείτε ο ένας τον άλλον χωρίς να πρέπει...
μια χαρά τα λεει ο μεραντομ ότι τα λεφτά είναι σχετικά και τα πολλα ή λίγα έχουν να κάνουν με τον καθένα μας και το πόσα βγάζει.
Καλά τα λέει και η τρελοκοτσιδού ότι ο μαλάκας ή ο σωστός δεν προσδιορίζονται από τα λεφτά τους αλλά από το χαρακτήρα τους. και όπως εύκολα βρίσκεις μαλάκες ανάμεσα σε αυτούς που δεν έχουν να δώσουν 150άρια, έτσι εύκολα βρίσκεις ανάμεσα και σε αυτούς που μπορούν και τα σκάνε.
Το αν είναι λίγα ή πολλά τα 130 είναι επίσης σχετικό. για μένα που ίσως βγάζω 10000 το μήνα είναι μια χαρά, για καποιον που δουλεύει μεροκάματο είναι πολλά. αλλά αυτά τα κανονίζει η "αγορά". γι αυτό και άλλες κοπέλες - ανάλογα με τη ζήτησή τους, την ομορφιά την ηλικία κλπ κλπ παίρνουν 50, άλλες 80 άλλες 100, 130, 150, 200 και πάει λεγοντας...
Κανένας μας δεν είναι κατακριτέος επειδή δεν μπορεί να δώσει αυτά που δίνει κάποιος άλλος (θα έλεγα μάλιστα ότι θα ήταν κατακριτέος αν το έκανε αφήνοντας ακάλυπτες βασικές ανάγκες ή ακομά χειρότερα την οικογένεια).
Στην τελική κι εγώ που έχω και δίνω και τα 130 και τα 150 βλεπω φώτο με σκάφη εκατομμυρίων στη μύκονο και γυναίκες πάνω (τσούρμο, όχι μία) που παίρνουν 2 και 3 χιλιάρικα τη βραδυά. με κάνει αυτό μαλάκα? δε νομίζω...ούτε αισθάνομαι έτσι.
Αυτό που ενδεχομένως μπορεί να κάνει το 130άρι (πάλι όχι σίγουρα αλλά αυξάνει τις πιθανότητες), είναι να δώσει αναλογικά περισσότερη πελατεία ανθρώπων που έχοντας οικονομικά μεγαλύτερες δυνατότητες θα κάνουν και πιο μεγάλα ραντεβού, μιαμιση, δύο ή παραπάνω ώρες. και δεν θα πιέζονται περισσότερο από όσο πρέπει.
Κακά τα ψέματα αυτό δίνει την άνεση και την ευκαιρία τόσο στον πελάτη όσο και στην κοπέλα να περάσουν καλύτερα. πολύ καλύτερα και ποιοτικότερα.
Έχοντας πρόσφατα συναντηθεί ξανά (μετά από καιρό) με την κατερίνα, έχω καταλάβει (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και ΜΟΝΟ άποψη) ότι είναι κάτι που το επιδιώκει. τόσο για τον πελάτη, όσο και για την ίδια. είμαι φαν της κατερίνας και το ξέρουν καλά όλοι οι παλιοί. και την είχα συναντήσει πολλές φορές στο παρελθόν και πέρναγα εξαιρετικά. αλλά το τωρινό στυλάκι θεωρώ ότι είναι σε άλλο επίπεδο. αισθανόσουν πραγματικά ότι αυτό το κουκλάκι που έχεις απέναντί σου ΔΕΝ θέλει ΜΟΝΟ τα λεφτα (φυσικά και αυτά είναι προυπόθεση - δεν είμαστε ηλίθιοι και δεν θα γινόταν και αλλοιώς) αλλά ταυτόχρονα θέλει (απαιτεί να πώ?) να περάσει και η ίδια όμορφα.
Για άλλους αυτό ίσως να είναι παπαριά. ίσως να σκέφτονται "εγώ πληρώνω, για μένα είναι όλα, χέστηκα γι αυτήν". πάλι προσωπική άποψη ότι δεν ξέρουν τι κάνουν, δεν ξέρουν τι χάνουν. ήτοι την ευκαιρία να πάνε με μια νεαρότατη, όμορφη
κορασίδα που μπορεί να γίνει για λίγο η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ κοπέλα. αξία ανεκτίμητη.
Κάτι που ισχύει για ΟΛΕΣ τις κοπέλες που μπορεί να έχουν τέτοια διάθεση και όχι μόνο για την Κατερίνα.
Υγιαίνετε...