ALITIS84
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2017
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
ΝαιΠαιζει ακομα μπαλιτσα το κοριτσι ?
ΝαιΠαιζει ακομα μπαλιτσα το κοριτσι ?
Οποιος θέλει πιστεύω την βρίσκει. Η σταμάτησε για τους πολλούς η αποφάσισε να μην προσφέρει τσάμπα θέαμα σε μερικούς!Τύπε μπήκαν καλοπροαίρετοι πάλι και κατάφεραν να μειώσουν τις επιλογές μας κατά μια γκομενα ακόμα.
Καλώς ήρθες στο bou!
δεν συμφωνω παιχτη με το σκεπτικο σου.αρκετες κοπελες,σταματησαν να γραφουν,η βγηκαν απο το σαιτ.αυτο δεν σημαινει,οτι σταματησαν και να δουλευουν,απαραιτητα..το θεμα ειναι να μην ασχολεισαι με τους καλοπροαιρετους,αλλα με το να εμπιστευεσαι την γνωμμη σου...Τύπε μπήκαν καλοπροαίρετοι πάλι και κατάφεραν να μειώσουν τις επιλογές μας κατά μια γκομενα ακόμα.
Καλώς ήρθες στο bou!
Τύπε μπήκαν καλοπροαίρετοι πάλι και κατάφεραν να μειώσουν τις επιλογές μας κατά μια γκομενα ακόμα.
Καλώς ήρθες στο bou!
θα σου αναφερω πως το σαιτ,ειναι μια μικρογραφια του πραγματικου εξω κοσμου.οπως και εκει ετσι και εδω μεσα,θα ακουσεις και θα δεις πολλα.αλλοτε σωστα,αλλοτε λαθος,και αλλοτε κατευθυνομενα.απο κει και περα,εσυ θα εχεις τον τελευταιο λογο,κατα ποσο θα ενδωσεις η οχι σε αυτα που θα διαβασεις.Μια κριτική η οποία έχει σκοπό (καλή/κακή) να με κατευθύνει την κατανοώ και την ασπάζομαι,άσχετα με το τι θα πράξω.Τα επιθετικά,πικρόχολα,προσβλητικά σχόλια όμως δεν τα κατανοώ καθόλου απέναντι προς τις κοπέλες του χώρου.
Όλα έχουν ένα όριο,το ότι πληρώνουμε δεν σήμαινει ότι κάνουμε απαραίτητα ότι γουστάρουμε.
Δεν το λέω για να καλοπιασω κανέναν και καμία,δεν έχω τέτοια ανάγκη.Ξερω όμως να σπάω,να στρίβω και να εξαφανιζομαι από πράγματα που δεν μου αρέσουν και δεν με ικανοποιούν,αφού πρώτα καταθέσω την γνώμη μου.,με ευγένεια εννοείται.Αν κάναμε όλοι μας αυτό θεωρω ότι θα υπήρχαν περισσότερες επιλογές εδώ μέσα που θα ανταποκρίνονταν στου καθενός το γούστο και την οικονομική ευχέρεια.
κοριτσάκι μου Χρόνια σου Πολλά αλλά για να καταλάβω από πότε και μετά θα είσαι αθήνα;Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά σε όλους σας..! Αύριο και στης 4.01.19 θα είμαι Αθήνα και θα είμαι στη διάθεσή σας. Όποιος έχει ωρεξη θα χαρώ να τα πούμε.. για όσοι δεν ξέρουν από πρόγραμμα κάνω τα πάντα εκτως anal στα 130 την ώρα. Φιλάκια πολλά
Καλή χρονιά!Χρόνια πολλά μωράκια ευτιχισμενο το 2019!!!
Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά σε όλους σας..! Αύριο και στης 4.01.19 θα είμαι Αθήνα και θα είμαι στη διάθεσή σας. Όποιος έχει ωρεξη θα χαρώ να τα πούμε.. για όσοι δεν ξέρουν από πρόγραμμα κάνω τα πάντα εκτως anal στα 130 την ώρα. Φιλάκια πολλά
Καλή χρονιά κούκλαΧρόνια πολλά μωράκια ευτιχισμενο το 2019!!!
Είναι απόρρητο!!!!Καλημερα κατερινα!! Θα μπορουσα να εχω το τηλεφωνο σου?
Καλημερα κατερινα!! Θα μπορουσα να εχω το τηλεφωνο σου?
Είναι απόρρητο!!!!