Καλημερίζω και ταυτόχρονα αποχαιρετώ...
Μετά από περισσότερο από 3 χρόνια στο bou θα αποχωρήσω (τουλάχιστον για κάποιο ικανό χρονικό διάστημα και για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους).
Θέλω να πω ένα γεια σε όλους. Και σε αυτούς που περάσαμε καλά, ανταλλάξαμε πληροφορίες, κάναμε χαβαλέ και και και, αλλά και σε εκείνους με τους οποίους συχνά διαφωνούσαμε και ενίοτε διαπληκτιστήκαμε.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα με πολύ σεξ. Κάποια στιγμή πιθανών να τα ξαναπούμε.
Τα άτομα με τα οποία είχαμε προσωπική επαφή γνωρίζουν που και πως να με βρούν και είναι φυσικά ευπρόσδεκτα.
Οι μοντ να μου συγχωρέσουν που θα βάλω το ίδιο μήνυμα σε 3 αγαπημένα νήματα. Δεν σπαμάρω...
Δεν γνωριστήκαμε ποτέ πιο προσωπικά, διαδικτυακά πάντα, και γιαυτό δεν ξέρω αν οι προθέσεις σου ήταν πάντα τόσο καθαρές και για το κοινό "καλό", όπως φαινόταν από τα γραφόμενά σου (χωρίς αυτό που γράφω να αποτελεί επ' ουδενί κάποια μορφή σπόντας ή αμφισβήτησής σου), αλλά κρίμα που σταματάς, γιατί σε διάβαζα με ενδιαφέρον, όταν έπεφτε κάτι από τα γραφόμενά σου στην αντίληψή μου. Παρόλα αυτά, επειδή έχω βρεθεί κι εγώ σαν κι εσένα σε αντίστοιχη φάση αποστασιοποίησης, σε καταλαβαίνω. Καλή συνέχεια παίκτη.
Υ.Γ. Κατερίνα, σόρρυ για το , σταματάει εδώ.