borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.874
- Πόντοι
- 5.696
Τα μαύρα τα πρόστυχα τα εσώρουχά σου... Πολλά φιλιά!Καλησπέρα μωράκια μου και καλή εύδομαδα να έχουμε :-*
Τα μαύρα τα πρόστυχα τα εσώρουχά σου... Πολλά φιλιά!Καλησπέρα μωράκια μου και καλή εύδομαδα να έχουμε :-*
Καλησπερα!!! Καυλα.....Καλησπέρα μωράκια μου και καλή εύδομαδα να έχουμε :-*
Και εσύ θα είχες πρόβλημα μας λες τώρα!Ευτυχώς που βρίσκομαι εκτός Αθηνών γιατί αλλιώς θα με ψάχνανε φίλοι και γνωστοί... !
Καλώς τότε. Όταν έρθεις Αθήνα δεν θα βρίσκεις τον δρόμο να γυρίσεις στην βάση σου!Πρόβλημαα..? Αν η κατερινούλα ήταν το μόνο μου βάσανο θα ήθελα να το έχω καθημερινά...
Κωλαρα για χαστουκάκια και φίλημα.....Καλησπέρα μωράκια μου και καλή εύδομαδα να έχουμε :-*
ΌχιΑξίζει ;
Τι πλάσμα θεέ μου!Καλησπέρα μωράκια μου και καλή εύδομαδα να έχουμε :-*
Τι πλάσμα θεέ μου!
Στημένη και έτοιμη... απλά κάνεις στην άκρη το στριγκάκι και την ξεμουνιάζεις μεχρι να στραγγίξει το στεατοπυγικό σου σύστημαΚαλησπέρα μωράκια μου και καλή εύδομαδα να έχουμε :-*
:-)Στημένη και έτοιμη... απλά κάνεις στην άκρη το στριγκάκι και την ξεμουνιάζεις μεχρι να στραγγίξει το στεατοπυγικό σου σύστημα
γραψε αν θελεις και μια κριτικη.Συνάντηση με Κατερίνα πριν καιρό. Βγαζει πολύ καλή χημεία. Σώμα εξαιρετικό και πολύ καλό σέρβις.
Αυτό ήταν borbi, ποια λευκά και μαλακίες τώρα, όλα στο μαύρο! :SΠολύ ωραίες οι καινούριες σου foto. Ειδικά οι black and white!!
Καλημέρα μωρό!
Θα αντισταθώ πάντως το υπόσχομαι. Στην επομενη συνάντηση θα κρατήσω χαρακτήρα και θα την ασπρίσω. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον!Ρε μπαγασα εσύ δεν τραγουδούσες για τα λευκά? Πάντως είναι γεγονός πως αισθάνεται καλύτερα με τα μαύρα... την εκφράζουν ρε παιδί μου..!