Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.101
- Πόντοι
- 28.246
Κατι της ειπες τωρα...Μην παίζεις με τον πόνο μου...
Κατι της ειπες τωρα...Μην παίζεις με τον πόνο μου...
Επειδή η σωστή οργάνωση είναι το ήμισυ του παντός πρέπει να το οργανώσω σωστά για να ανηφορίσω προς Athens city χωρίς παρατράγουδα...Σε ευχαριστώ πολύ :-) από κοντά πότε θα τα δεις όμως.....;
Καυλοστην!!!Καλησπέρα μωράκια μου
Δεν εισαι ο μονος που προβληματίστηκε...Καλησπέρα Ζebu. Και με τα μαύρα είναι μουρλια!!! Με προβλημάτισε αν και όπως γνωρίζουμε ο σωστός άνδρας πρέπει να είναι σταθερός στις απόψεις του!
Με το που εμφανίζεται γίνεται πανικός για πάρτι σου γι'αυτό όλοι σε ζηλεύουν!!!Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα ωραία σχόλια και τα όμορφα λόγια σας μωράκια μου. να είστε καλά. Στα μηνύματα θα απαντήσω πολύ σύντομα μόλις μπορέσω
Ήρθε, μας έκανε την καρδιά περιβόλι... Και έφυγε! Αυτά είναι! Ο ορισμός του τέλειου μεσημεριού!Μωράκια μου καλημέρα. Από σήμερα για 3-4 μέρες περίπου θα λείπω θα τα πούμε όταν επιστρέψω ξανά. Φιλάκια πολλά :-*
Καυλα αυτα τα μαύρα!!!!Καλησπέρα μωράκια μου
τυπε,δεν έχω πάρει.Τοσα κακόβουλα αρνητικά που έχω διαβάσει θα την πάρω σίγουρα στο επόμενο ταξίδι μου στην Αθήνα .Αξίζει ;
...με χίλια...
κουκλάρα, 20αρα με πολύ καλές υπηρεσίες
καλημέρα
Mεγαλε μου Αυτά έγραφα χθες... Πως όσο πιο πολύ αρνητική διαφήμιση γίνετε τόσο πιο πολύ τσιτωνει κάποιος να την συναντήσει...!τυπε,δεν έχω πάρει.Τοσα κακόβουλα αρνητικά που έχω διαβάσει θα την πάρω σίγουρα στο επόμενο ταξίδι μου στην Αθήνα .
εγω ούτως η άλλως θα πήγαινα γιατί γουστάρω τις γκόμενες με τα ταττου αλλά έτσι είναι ένας λόγος παραπάνω.Mεγαλε μου Αυτά έγραφα χθες... Πως όσο πιο πολύ αρνητική διαφήμιση γίνετε τόσο πιο πολύ τσιτωνει κάποιος να την συναντήσει...!
Καλησπέρα μωράκια μου και καλή εύδομαδα να έχουμε :-*