Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.098
- Πόντοι
- 28.246
Δε πας να μην σου πω που χριστουγεννιάτικα; Χρόνια πολλά και σε σένα!
Σιγά ρε τύπε κόψε κάτι. Σε λίγο θα μας πεις ότι έσπασε και τκ ρεκόρ του Sane !!
Δε πας να μην σου πω που χριστουγεννιάτικα; Χρόνια πολλά και σε σένα!
Σιγά ρε τύπε κόψε κάτι. Σε λίγο θα μας πεις ότι έσπασε και τκ ρεκόρ του Sane !!
Νατος και ο έτερος καππαδόκης.
Νατος και ο έτερος καππαδόκης.
Καλησπέρα μωράκια μου καυλιαρικαααα :-*
John100. Αυτός σου πήρε το όνομα... Τζον Τζον! Johnjohn80 Ο Τζον Τζον "α" και ο Τζον Τζον "β"Την ιδρώνει την φανέλα. Συνάντηση προ αρκετού καιρού με την κορασίδα. Εύκολη συνεννόηση στο bill. Δεκτική σε όλα τα
Κορίτσι, με το συγκεκριμένο φόρεμα δεν θα θέλει να σε γδύσει κανένας. Ντυμένη θα το κάνεις... Ξέρεις να κάνεις κόλπα...Καλησπέρα μωράκια μου καυλιαρικαααα :-*
Ο αισθησιασμός που εκπέμπεις ερεθίζει τον εγκέφαλο και αυτος με την σειρά του δίνει εντολή σε όλα τα υπόλοιπα όργανα του σώματος...!! Καλησπέρα στο πιο σέξυ μωρό...!!Καλησπέρα μωράκια μου καυλιαρικαααα :-*
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=181247.0;attach=984927;image[/img[/URL]]
[/quote]
Ωραία και sexy! :rose:
Γεια σου κούκλαΚαλησπέρα μωράκια μου καυλιαρικαααα :-*
εισαι παιδι μου πειρασμος σεισμος σεισμος.... the best ind call girlΚαλησπέρα μωράκια μου καυλιαρικαααα :-*
Καλησπέρα καυλομωρό!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπέρα μωράκια μου καυλιαρικαααα :-*
Είσαι άψογη!!!!!Καλησπερα. Ζητώ συγγνώμη για της ακιρωσεις στα ραντεβού μου για σήμερα. ΈΤΥΧΕ κάτι στο σπίτι μου, ανθρώπινο είναι σε ολλους μας συμβαίνει! και δεν θα είμαι διαθέσιμη μέχρι αύριο απόγευμα. Το γράφω αυτό για να μην νομίζει καποιος ότι έχω ακιρωσει αυτόν μόνο.
ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΟ....ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ....Καλησπέρα μωράκια μου καυλιαρικαααα :-*