Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 7.221
- Πόντοι
- 24.237
Καλησπερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου και καλη εβδομαδα. σημερα και παλι μαζι για την ικανοποιηση των ερωτικων σας επιθυμιων :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου και καλη εβδομαδα. σημερα και παλι μαζι για την ικανοποιηση των ερωτικων σας επιθυμιων :-* :-* :-* :-*
Ομορφη ελπιζω τελος του χρονου αρχες να εχεις επιστρεψει και να μην ξαναφυγεις γιατι θα ερθω για την παρτη σου απ την πατρα...τα εχω ολα κανονισμενα για να δω την κορμαρα σου ζωντανα... :-* :-*Καλησπέρα μωράκια μου. Σας ευχαριστώ για την θέληση να βρεθείτε μαζί μου τα τηλεφονα λαι τα μηνηματακια σας αλλά από σήμερα και για 2 εβδομάδες θα ειμαι εκτως Αθήνα. Θα ενημερώσω όταν επιστρέψω. Πολλά πολλά φιλάκια και να περνάτε όμορφα :-* :-*
Κατερίνα μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία για εμάς τους λάτρεις των ποδιών-πατουσών???
Οπλοπολυβόλο....τρέλανες τον κόσμο όλο....Καλημέρα. Είμαι ακόμα εκτως δεν δουλεύω. Όταν ξαναδουλεψω στης επόμενες μέρες θα ανεβάσω
Καλησπέρα μωράκια μου και χρόνια πολλά!!! Από σήμερα ξανά είμαι στην διάθεση σας !! :-* :-*
Αγιος Βασίλης ερχεται... Ελεος, Κατερινα! Ελεος!Καλησπέρα μωράκια μου και χρόνια πολλά!!! Από σήμερα ξανά είμαι στην διάθεση σας !! :-* :-*
Σεξυ καυτή Αγιοβασιλίτσα.......Καλησπέρα μωράκια μου και χρόνια πολλά!!! Από σήμερα ξανά είμαι στην διάθεση σας !! :-* :-*
μεγάλο φάουλ σε τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να μπαίνει ενα μεγάλο Χ κ το άλλο με το 20ε έξτρα άν φύγει από κέντρο πρώτη φορά το ακούω από ανεξάρτητη εδώ άλλες πάνε Μαρούσι Ελευσίνα κ με πολύ ποιό λίγα στήν χρέωση μεγάλο Χ λοιπόνΣυμφωνώ και εγώ. Καθαρά γράφει ότι σου έδωσε και την επιλογή να έρθει να σε πάρει από κάτω και περίμενε μέχρι τις 17:00 αλλά τον έγραψες στο μουνί σου.
Για μένα τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να παίρνουν κατευθείαν μεγάλο [size=15pt]Χ[/size].
Να σε γράψει κι αυτός στα αρχίδια του και να πάει παρακάτω.
Αντιλαμβάνομαι όμως ότι έρχεται σπάνια Αθήνα, έχεις καλές κριτικές τελευταία, θέλει να σε γνωρίσει, και δίνει τόπο στην οργή. Κακώς κατ΄ εμέ αλλά αυτός έτσι κρίνει.
Την ανοχή του όμως μην την παίρνεις σαν αδυναμία, ώστε να βγεις και από πάνω.
Καλημέρα στο κουκλί!Όπως πάντα άκρως αισθησιακή!! και με σέξυ διάθεση...!!!Καλησπέρα μωράκια μου και χρόνια πολλά!!! Από σήμερα ξανά είμαι στην διάθεση σας !! :-* :-*
Εγω ας πουμε τωρα, που εχω ενδιαφερθει να συναντησω την κοπελα πριν φυγει και για του λογου το αληθες εχω μιλησει εδω και πανω απο 20 μερες με δικη μου ερωτηση για αυτην με τρεις(παλιους) διαφορετικους ανθρωπους εδω μεσα και οι δυο μου ειπαν τα καλυτερα και ο ενας απλα δεν μαρεσει το στυλ αλλα μια χαρα η κοπελα. Και περιμενω να γυρισει μολις βρω ευκαιρια να της κανω μια συναντηση. Μολις γυρναει και δινει πρασινο εμφανιζεσαι εσυ και παραθετεις μια συζητηση προ 20 ημερων που εχει λυθει μεταξυ του πελατη και της κοπελας και την παρουσιαζεις με εναν τροπο που αν δεν παω πισω να διαβασω τι εχει γινει, η δεν ειμαι γενικα γνωστης του τι παιζει, πολυ πιθανο να με ξενερωσεις η να μου βαλεις ενδοιασμους. Επιπροσθετα, να πω οτι ελειπες 20 μερες και μολις ξαναμπηκες...Δεν παιζει αφου μεχρι προχτες εγραφες σε αλλο νημα, επειδη ειμαι νεος εδω και επειδη ασχολουμε με δυκτυα και βλεπω εδω τα παιδια εχουν κανει πολυ δυνατη δουλεια στο σαιτ, πες μου σε παρακαλω, ποσο αθωο ειναι αυτο που κανεις?μεγάλο φάουλ σε τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να μπαίνει ενα μεγάλο Χ κ το άλλο με το 20ε έξτρα άν φύγει από κέντρο πρώτη φορά το ακούω από ανεξάρτητη εδώ άλλες πάνε Μαρούσι Ελευσίνα κ με πολύ ποιό λίγα στήν χρέωση μεγάλο Χ λοιπόν
όπως εσύ είπες τήν άποψη σ έτσι είπα κ εγω ο καθένας κάνει ότι θέλει εγώ έβαλα χ κ τέλος δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυσηΕγω ας πουμε τωρα, που εχω ενδιαφερθει να συναντησω την κοπελα πριν φυγει και για του λογου το αληθες εχω μιλησει εδω και πανω απο 20 μερες με δικη μου ερωτηση για αυτην με τρεις(παλιους) διαφορετικους ανθρωπους εδω μεσα και οι δυο μου ειπαν τα καλυτερα και ο ενας απλα δεν μαρεσει το στυλ αλλα μια χαρα η κοπελα. Και περιμενω να γυρισει μολις βρω ευκαιρια να της κανω μια συναντηση. Μολις γυρναει και δινει πρασινο εμφανιζεσαι εσυ και παραθετεις μια συζητηση προ 20 ημερων που εχει λυθει μεταξυ του πελατη και της κοπελας και την παρουσιαζεις με εναν τροπο που αν δεν παω πισω να διαβασω τι εχει γινει, η δεν ειμαι γενικα γνωστης του τι παιζει, πολυ πιθανο να με ξενερωσεις η να μου βαλεις ενδοιασμους. Επιπροσθετα, να πω οτι ελειπες 20 μερες και μολις ξαναμπηκες...Δεν παιζει αφου μεχρι προχτες εγραφες σε αλλο νημα, επειδη ειμαι νεος εδω και επειδη ασχολουμε με δυκτυα και βλεπω εδω τα παιδια εχουν κανει πολυ δυνατη δουλεια στο σαιτ, πες μου σε παρακαλω, ποσο αθωο ειναι αυτο που κανεις?
Ενταξη φιλε, βαλτο το χ σου, αλλα βαλτο 3/12 και οχι 24/12. Απλα στο λεω γιατι αυτο που κανεις μοιαζει σαν να λες καλα χριστουγεννα το Μεγαλο Σαββατο...όπως εσύ είπες τήν άποψη σ έτσι είπα κ εγω ο καθένας κάνει ότι θέλει εγώ έβαλα χ κ τέλος δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση