TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Για μαλάκες ψάχνεις...τα παιδιά είναι κατάρα και προβλήματα από όπου κι αν προέρχονται...Εσύ αυτό έκανες τυπε?
Για μαλάκες ψάχνεις...τα παιδιά είναι κατάρα και προβλήματα από όπου κι αν προέρχονται...Εσύ αυτό έκανες τυπε?
Μπορεί να είναι χαλαρά φιλοξενούμενες σε κάποια περιοχή....τα γατιά είναι πιο ανεξάρτητη σε σχέση με τα σκυλιάΑδέσποτες τυπε τι άλλη μαλακία θα πεις για να δω,
Έτσι σε βλέπει και εσένα η μάνα σου τυπε ?Για μαλάκες ψάχνεις...τα παιδιά είναι κατάρα και προβλήματα από όπου κι αν προέρχονται...
Τυπαρα αργυροτετοιε έχουμε διαπιστώσει σε πολλά νήματα το δικό σου γούστο και ταβάνι...ΗΡΩΑΣ μέρα που είναι...Σιγά μην χωρίσει...αν ήθελε πιο όμορφη ο άντρας της θα έβρισκε και μάλιστα αθλήτρια.
Δεν γουστάρει πιο όμορφη ,αυτό είναι το ταβάνι του...
Μέχρι μια ηλικία σίγουρα... τώρα πια δεν βλεπομαστε καθόλου...Έτσι σε βλέπει και εσένα η μάνα σου τυπε ?
Συμφωνω, αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να αλλαξουμε την συμπεριφορα μας στις κατσαριδες, δεν τις προστατευει κανενας νόμος;Πλακα κανείς μαλλον τυπε?τις γάτες στο σπίτι τις έχεις εμβολιασμενες και μπανιαρισμενες ενώ οι κατσαρίδες που ζούνε στους υπονόμους τρώγοντας σκατα και μετά περπατανε πάνω στο ψωμί και στα πιάτα είναι το ίδιο ?να υποθέσω ότι στο σπίτι σου έχεις άπειρες?
Oi γονεις του, στο παιδί που υιοθέτησαν μετά από αυτόν...Εσύ αυτό έκανες τυπε?
Είναι μικρή και ασχημη για τα γούστα μου...την αφήνω σε άλλους.Τυπαρα αργυροτετοιε έχουμε διαπιστώσει σε πολλά νήματα το δικό σου γούστο και ταβάνι...ΗΡΩΑΣ μέρα που είναι...
Ναι καλά....αν εγκαταλείψει να δούμε πως θα την βγάζουν γιατί τότε θα βγουν πολλές γκρίνιες που τώρα με τα ταξίδια και τις προετοιμασίες δεν βγαίνουν.Μέχρι τώρα η συγκεκριμένη δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα.Συν το ότι είναι και παντρεμένη με άντρα (γιατί κι αυτό πρέπει να το τονίζουμε πλέον στη σημερινή ανώμαλη εποχή).
Είσαι άπλας...Είναι μικρή και ασχημη για τα γούστα μου...την αφήνω σε άλλους.
Ευχαριστώ!Είσαι άπλας...
Και το πετρέλαιο θέρμανσης;Ευχαριστώ!
Κυρίως με απωθεί γιατί είναι άσχημη....
Ας πούμε για την Ερρικα Πρεζερακου μπορώ να δώσω όλα μου τα υγρά....
Αρα ας κοψουν την πλακα περι ζωντανων οργανισμων και φιλοζωων.Πλακα κανείς μαλλον τυπε?τις γάτες στο σπίτι τις έχεις εμβολιασμενες και μπανιαρισμενες ενώ οι κατσαρίδες που ζούνε στους υπονόμους τρώγοντας σκατα και μετά περπατανε πάνω στο ψωμί και στα πιάτα είναι το ίδιο ?να υποθέσω ότι στο σπίτι σου έχεις άπειρες?
Έχω κόψει το πετρέλαιο θέρμανσης από τα μνημόνια....τα πρόλαβες;Και το πετρέλαιο θέρμανσης;
Ναι, δε με χαλασαν...Έχω κόψει το πετρέλαιο θέρμανσης από τα μνημόνια....τα πρόλαβες;
Ωραίος!Ναι, δε με χαλασαν...
Διαστημική η Έρρικα...Σχεδόν την είχα ερωτευθει....λαμπερή με ονειρεμένο κωλο....η ιδανική γυναίκα για εμένα.