Λοιπόν τύποι τη συγκεκριμένη βουλευτή τη βλέπω τακτικά στα Village Center Ρέντη που πάει οικογενειακώς για ταινιούλα. Μου ήταν αντιπαθής γιατί στην τηλεόραση δε βάζει γλώσσα μέσα αλλά αφενός ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μέλος της οικογένειας της και αφετέρου το γεγονός ότι είναι απλή, χωρίς φρουρούς κλπ και βγαίνει σεμνά και οικογενειακά, την έκανε συμπαθή στα μάτια μου. Επιβεβαιώνω ότι είναι πολύ καλή εμφανισιακά. Βασικα από κοντά είναι καλύτερη, οι φωτό την αδικούν. Και σώμα λαμπάδα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατερίνα Παπακώστα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 114
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις δεδομενου οτι γνωριζω το προσωπικο της προβλημα.Λοιπόν τύποι τη συγκεκριμένη βουλευτή τη βλέπω τακτικά στα Village Center Ρέντη που πάει οικογενειακώς για ταινιούλα. Μου ήταν αντιπαθής γιατί στην τηλεόραση δε βάζει γλώσσα μέσα αλλά αφενός ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μέλος της οικογένειας της και αφετέρου το γεγονός ότι είναι απλή, χωρίς φρουρούς κλπ και βγαίνει σεμνά και οικογενειακά, την έκανε συμπαθή στα μάτια μου. Επιβεβαιώνω ότι είναι πολύ καλή εμφανισιακά. Βασικα από κοντά είναι καλύτερη, οι φωτό την αδικούν. Και σώμα λαμπάδα.
συμφωνω οτι ειναι μια πολυ ωραια γυναικα την οποια γουσταρω πολυ και δεν εχω κολημα να της το πω στα ισια.
εχω την αισθηση οτι τα γραφομενα μου ππαρεξηγηθηκαν.
αναφερθηκα και σχολιασα αυστηρα την παρουσια στην βουλη.
μπορω και εχω γραψει κατα καιρους πολλα και για τις αλλες "κυριες" που μας βαρυνουν με την πλουσοπαροχη εμισθη παρουσια τους στη βουλη τα τελευταια 22 χρονια.
Θεόκλητος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 177
- Πόντοι
- 280
Παιδιά, όταν έχεις τέτοιο πρόβλημα με παιδί μέσα στο σπίτι σου, άστα να πάνε ... και τα ευρώπουλα του βουλευτο-μισθού και όλα ... ίσως και η υπερδραστηριότητα της όπως και η ακατάσχετη παπαρολογία της εκεί οφείλεται... στο ότι προσπαθεί να ξεχνάει το πρόβλημα. .. τώρα σαν γυναίκα δεν μου λέει τίποτε ... φαντάζομαι νεώτερη θα άξιζε ...
macedonian
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
macedonian
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
"Στα μπούτια στα μπούτια Κατερινάκι!!!!!"
kololatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
ρε πατε καλα τι θελετε να μην μας σηκωνεται ουτε με γερανο...
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
ρε πατε καλα τι θελετε να μην μας σηκωνεται ουτε με γερανο...
Σας παρακαλούμε κύριε!
Δε θα κρίνετε εσείς το γούστο μας!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
υπαρχει......ΡΕ ΣΕΙΣ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ..........ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΚΟΜ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ Η ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΗΣ ΤΥΠΙΣΑΣ! ....ΑΗΔΙΑ!
υπαρχει......
πω πω. ΡΑΤΣΙΣΜΟ βλεπω !!!!!!!!
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
ΈΓΡΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!
is0vitis