Νέα

Κατερίνα Νοτοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.150
Πόντοι
5.006
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σκεπαζει τον παπαντρεα..αν και τετοιοι ηγετες δεν πεθαινουν..τους βρισκεις καθε μερα μπροστα σου : στα ζιβαγκο, στα πουρα, στον τσοβολα, στα μπουζουκια, στα προσεχως βουλγαρες...οι μνημες ειναι τοσο νωπες... :'(

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σκεπαζει τον παπαντρεα..αν και τετοιοι ηγετες δεν πεθαινουν..τους βρισκεις καθε μερα μπροστα σου : στα ζιβαγκο, στα πουρα, στον τσοβολα, στα μπουζουκια, στα προσεχως βουλγαρες...οι μνημες ειναι τοσο νωπες... :'(

σε σενα ρε αρχοντα σε παμπερς τα εστειλε τα δανεικα η σε κουτι απο σερβιετες;

τι ακουμε βραδυατικα και ακομα κανει ζεστη λογικο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.150
Πόντοι
5.006
σε σενα ρε αρχοντα σε παμπερς τα εστειλε τα δανεικα η σε κουτι απο σερβιετες;

τι ακουμε βραδυατικα και ακομα κανει ζεστη λογικο
Δεν ξερω τυπε γιατι εμενα τοτε με ταιζε ο πατερας μου που δουλευε σε δεκο...με το εφαπαξ που πηρε, ημασταν σε διλημμα αν θα τα βαλουμε στην τραπεζα ή αν θα αγορασουμε ενα μικρο νησακι στον ειρηνικο...
Εσυ λογικα πρεπει να εισαι απο εκεινους που ηταν φτωχομπινεδες ακομα και οταν εβρεχε χρηματα... :S

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δεν ξερω τυπε γιατι εμενα τοτε με ταιζε ο πατερας μου που δουλευε σε δεκο...με το εφαπαξ που πηρε, ημασταν σε διλημμα αν θα τα βαλουμε στην τραπεζα ή αν θα αγορασουμε ενα μικρο νησακι στον ειρηνικο...
Εσυ λογικα πρεπει να εισαι απο εκεινους που ηταν φτωχομπινεδες ακομα και οταν εβρεχε χρηματα... :S

να τα επιστρεψεις  στο κρατος αφου ειναι απο δανεικα και στα εδωσε ο παπαντρεου δεν παιζει;

για να σε δω ρε αρχοντα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.150
Πόντοι
5.006
να τα επιστρεψεις  στο κρατος αφου ειναι απο δανεικα και στα εδωσε ο παπαντρεου δεν παιζει;

για να σε δω ρε αρχοντα
Τι λε ρε μεγαλε που θα τα επιστρεψουμε? Ολο το σοι πασοκ ψηφιζαμε, τα δικαιουμασταν...

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
298
Πόντοι
26

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Έψαχνα κάτι άσχετο και βρήκα στο google το μήνυμά σου, το οποίο έχει αρκετές ανακρίβειες, τις οποίες θα προσπαθήσω να διορθώσω.
Ο ιδιος ο Friedman δεν ειχε δεδηλωμενες πολιτικες πεποιθησεις,
Ο Friedman δήλωνε libertarian, απλά το κόμμα τότε, όπως και τώρα δεν έπιανε σχεδόν τίποτα στις εκλογές. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχε πολιτικές πεποιθήσεις, αλλά πως δεν υποστήριζε τα 2 μεγάλα κόμματα.
αλλά ταυτιζε την αρυθμιστη Αγορα με την ατομικη ελευθερια => Οι Δεξιοι των ΗΠΑ υιοθετησαν την οικονομικη του πολιτικη και, κατ' επεκταση, την ιδεα του περι Ελευθερίας.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Εξηγεί τις ιδέες του στα πρώτα κεφάλαια του "καπιταλισμός και ελευθερία", που λέει πως χωρίζει τις ελευθερίες σε:
- πολιτικές (political freedom - δικαίωμα να εκλέγεις και να εκλέγεσαι).
- αστικές (civil freedom - ελεύθερος λόγος, συνεταιρίζεστε κλπ)
- οικονομικές (economic freedom - δικαιώμα να πουλάς και να αγοράζεις από όποιον επιλέγεις - δηλαδή χωρίς δασμούς και περιορισμούς) και να μην επεμβαίνει το κράτος παρεμβατικά.
Αυτό που έλεγε ήταν πως η πολιτική ελευθερία δεν έχει μεγάλη σημασία για να είναι καλά οι πολίτες, και έβλεπε το παράδειγμα του Χονγκ Κόνγκ που δούλευε έτσι.
Δεν ταύτιζε δηλαδή τις ελευθερίες.

Επαναλαμβανω οτι ΚΑΙ οι Δημοκρατικοι των ΗΠΑ, και οι παλιοι φιλελευθεροι της Αγγλιας, δεν ειχαν καποιο παραδοσιακο κολλημα με τον κρατισμο (ουτε καν ο Ρουσβελτ, ο οποίος εκανε δημ. επενδυσεις για να παρει μπρος η οικονομια μετα την Υφεση, οχι απο βιτσιο).
Οι κλασικοί φιλελεύθεροι πάντα προτιμούσαν την ελευθερία από την ρύθμιση. Το όριο πάνω στο οποίο δέχονταν πως πρέπει να παρέμβουν στην ελευθερία ήταν αρκετά υψηλό. Οι Combden, Morley, Gladstone (ειδικά αυτός) πάντα τόνιζαν τα κακά του κράτους.

Αρα, πρακτικα ΟΛΟΙ ειναι οικονομικα φιλελευθεροι ως προς τη λειτουργια της Αγορας/ διαφερουν στον βαθμο αναδιανομης και στον τομεα των δικαιωματων.
Ξεχνάς ένα από τα σημαντικότερα πράγματα, πως ο φιλελευθερισμός δεν έχει να κάνει μόνο με την απουσία/παρουσία κοινωνικού κράτους αλλά και με το παρεμβατικό κράτος, όλες αυτές οι άπειρες ρυθμίσεις που προκαλούν barriers to entry, τεράστια transaction costs, μονοπώλια, υψηλό εργατικό κόστος και διάφορα τέτοια. Αυτό είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που μετράνε και οι διάφοροι δείκτες οικονομικής ελευθερίας. Η Ελλάδα π.χ. είναι πολύ λιγότερο φιλελεύθερη χώρα από την Σουηδία, παρόλο που η Σουηδία έχει τεράστιο κοινωνικό κράτος και μεγαλύτερους φόρους.

Τιθεται το ερωτημα: Υπαρχει καποιος μη-φιλελευθερος σ' αυτο το πολιτικο τοπίο?
Φυσικά, η ίδια η Ε.Ε. έχει δασμούς στα πάντα. Οι δασμοί (Μερκαντιλισμός) δεν είναι φιλελεύθερο πράγμα. Υπάρχουν άπειρες οικονομικές ρυθμίσεις. Μπορώ να ανοίξω μια τράπεζα με 10.000 ευρώ; Απαγορεύεται. Μπορώ να πουλήσω μια λεμονάδα που θα φτιάξω σπίτι μου; Απαγορεύεται.

Αρα, ο "νεοφιλελευθερος", οπως εχει καθιερωθει να λεγεται, δεν θα γινει ποτέ αρκετα φιλελεθερος σε σχεση μ' εναν κεντροαριστερο εκσυγχρονιστη.
Ουτε θεωρητικα, ουτε πρακτικα.
Μα οι αριστεροί εκσυγχρονιστές είναι αυτοί που βάζουν ρυθμίσεις σε όλα τα οικονομικά θέματα της ζωής μας.

Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Like
512
Πόντοι
21
Εγώ αυτή τη στιγμή σκέφτομαι με το κάτω κεφάλι και έχω να πω ότι δυσκολεύομαι να αποφασίσω τι θα ψήφιζα.
Ήμουν 70% ΧΑ, 20% ΔΞ και 10% τπτ άλλο.

Αφότου είδα live την κωλάρα της πριν λίγες μέρες στην παρέλαση της Ξάνθης την ερωτεύτηκα μάγκες, σε φάση που είμαι 50-50 μεταξύ ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ. Η τύπισσα στεκότανε καθόλη τη διάρκεια, ακόμη και κατά τη μαθητική παρέλαση (εντωμεταξύ όλοι οι υπόλοιποι επίσημοι, στρατιωτικοί και μη, σηκώθηκαν μόνο στη στρατιωτική παρέλαση).

Θεωρώ ότι είναι μεγάλος cuck όποιος ψηφίζει χωρίς να υπολογίζει πολιτικούς παράγοντες, αλλά αυτή η στάση της και μόνο με εξίταρε πάρα πολύ. Ο σεβασμός μου στο πρόσωπό της μεγάλωσε ακαριαία...

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Κάποτε πληρώναμε για να βάλει ένα κεραμίδι πάνω απ΄το κεφάλι της η γκόμενα του Αντρέα :thebigfinger:
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Τώρα δουλεύουμε να αποκαταστήσουμε την κόρη της γκόμενας του γιου του μπάρμπα Νίκου :bigdick:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:shit: :shit: :shit: :shit: :badair:
:badair: :badair: :badair: :badair:
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Για το κωλόσπιτο που έλεγε ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, Υπουργός του ΠΑΣΟΚ καλοί μου, τι δεν καταλαβαίνετε?

αυτο σας πειραξε

ολα τα αλλα κωλοσπιτα καραμανλομητσοτακαιων και λοιπων τιποτα

Ολα καλα τιμια σεμνα και ταπεινα

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Εγώ αυτή τη στιγμή σκέφτομαι με το κάτω κεφάλι και έχω να πω ότι δυσκολεύομαι να αποφασίσω τι θα ψήφιζα.
Ήμουν 70% ΧΑ, 20% ΔΞ και 10% τπτ άλλο.

Αφότου είδα live την κωλάρα της πριν λίγες μέρες στην παρέλαση της Ξάνθης την ερωτεύτηκα μάγκες, σε φάση που είμαι 50-50 μεταξύ ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ. Η τύπισσα στεκότανε καθόλη τη διάρκεια, ακόμη και κατά τη μαθητική παρέλαση (εντωμεταξύ όλοι οι υπόλοιποι επίσημοι, στρατιωτικοί και μη, σηκώθηκαν μόνο στη στρατιωτική παρέλαση).

Θεωρώ ότι είναι μεγάλος cuck όποιος ψηφίζει χωρίς να υπολογίζει πολιτικούς παράγοντες, αλλά αυτή η στάση της και μόνο με εξίταρε πάρα πολύ. Ο σεβασμός μου στο πρόσωπό της μεγάλωσε ακαριαία...
Σοβαρά κριτήρια έχεις.. :uglystupid: :thubsdown: Τώρα εσύ έχεις δυνατότητα ψήφου και δικαίωμα επιλογής για το μέλλον το δικό μας αλλά και πρωτίστως των παιδιών μας..Εεέ ρε λοβοτομή που χρειάζονται κάποιοι.. :uglystupid: :headbang:,

Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Like
512
Πόντοι
21
Σοβαρά κριτήρια έχεις.. :uglystupid: :thubsdown: Τώρα εσύ έχεις δυνατότητα ψήφου και δικαίωμα επιλογής για το μέλλον το δικό μας αλλά και πρωτίστως των παιδιών μας..Εεέ ρε λοβοτομή που χρειάζονται κάποιοι.. :uglystupid: :headbang:,
Απ'την αμελητέα ψήφο μου κρίνεται το μέλλον των παιδιών σου, όχι από σένα δλδ. που είσαι ο πατέρας τους και έχεις άμεση επιρροή στη ζωή τους. Αν έλεγες ότι χρειάζεται λοβοτομή η Λίτσα Πατέρα επειδή είναι ανάδρομος ο Ερμής περισσότερο δίκιο θα είχες.

Όσο το πολίτευμα δεν μου επιτρέπει να σου εμπιστευτώ τη ψήφο μου ώστε να ψηφίσεις εσύ εκ μέρους μου, μιας και ισχυρίζεσαι ότι θα επέλεγες καλύτερα που να τη βάλεις, εξαρτάσαι από την πλειοψηφία και το τι κυριολεκτικά θα καυλώσει στον καθένα να ψηφίσει.

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Η ψήφος είναι ποιο δυνατή και από την σφαίρα.Γιατι με την σφαίρα μπορείς να σκοτώσεις τον εχθρό σου ενώ με την ψήφο το μέλλον των παιδιών σου! Αβραάμ Λίνκολν.Τωρα αν εσενα τα κριτήρια σου ήταν ότι δεν κάθησε αλλά ήταν όρθια στην μαθητική παρέλαση..και γι'αυτό σκέπτεσαι να την ψηφίσεις.. Τουλάχιστον δεν θα ψηφίσεις ΧΑ .. :headbang: μια και ήσουνα 50-50 μεταξύ ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ.. :think: :think: Αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι είσαι ειλικρινής.. Αφού στο πρώτο σου μύνημα αναφέρεις ότι σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι.. :walkingpenis: :thubsdown:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom