μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.149
- Πόντοι
- 2.646
Νωντας uber alles ρε νιαμου
3.000- 4.000 μικτάΜία παρουσιάστρια ειδήσεων της σειράς, αυτές δηλαδή που παρουσιάζουν κάτι άκυρες μεσημεριανές ώρες, Κυριακές και αργίες τι μισθό μπορεί να έχουν;
στο mega ειδικα κατι τετοια κοριτσακια ειναι χαμηλομισθα!παιρνουν τον βασικο και απο εκει και περα προφανως περνουν τα εξτρα για μεταμεσονυχτια δελτια για δελτια σκ κλπ!3.000- 4.000 μικτά
Το ξέρω.στο mega ειδικα κατι τετοια κοριτσακια ειναι χαμηλομισθα!παιρνουν τον βασικο και απο εκει και περα προφανως περνουν τα εξτρα για μεταμεσονυχτια δελτια για δελτια σκ κλπ!
Συμφωνώ ....θα την ελέγξουμε σε 5-6 εβδομάδες ...αν μαυρίσει θα είναι απαράδεκτη.Θα είναι μια από την πλεμπα...ελπίζω να μην ξεπέσει εκεί.Καλο ειναι , αλλα ειναι στο οριο να γυφτισει
Ειναι σαν την εξελιξη της Ειρηνης Μερκουρη , στο λιγοτερο τσιγγανε
Τόσα θα παίρνει η Σια μου στο ΣΚΑ'Ι' που παρουσιάζει δελτίο από τις καλές μέρες του Καραμανλή ρε...3.000- 4.000 μικτά
Η Σια παίζει πάνω από 8.000 το μήναΤόσα θα παίρνει η Σια μου στο ΣΚΑ'Ι' που παρουσιάζει δελτίο από τις καλές μέρες του Καραμανλή ρε...
Στο ΒΒC η στο CNN είμαστε;
φαινεται , ολα τα τρωει σε φαγητάΗ Σια παίζει πάνω από 8.000 το μήνα
Μεγάλη αδυναμία του Αλαφούζου.φαινεται , ολα τα τρωει σε φαγητά
Για πολύ γλύψιμο η κοπέλα
Ενώ το σύνηθες είναι τα 8.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.Η Σια παίζει πάνω από 8.000 το μήνα
Και δικιά μου....τέτοια κορμάρα θέλει και φαγητό.Τι είναι κάνα γατί να την βγάζει με κριτσινια και γιαουρτακι -ξεπλυμα χωρις λιπαρά ;Μεγάλη αδυναμία του Αλαφούζου.
Λυπαμαι , δεν το γαμω το κοριτσι , μην με πιεζεται