Νέα

Κατερίνα Μανάβη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stantar1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.967
Πόντοι
6.236
Αργύρη καλημέρα. Ξέρω πώς είναι άσχετο και ότι ο χρόνος σου είναι πολύτιμος, ειδικά σήμερα, αλλά θέλω τη γνώμη σου. Είδα στον ύπνο μου ότι γαμούσα σκληρά την Αγία Ελένη. Είναι θείο ή διαβολικό σημάδι;
Τζιλφάκιας και εσύ...τα είχε τα χρονάκια της η Αγία.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.107
Πόντοι
2.536
Σκυ
Τζιλφάκιας και εσύ...τα είχε τα χρονάκια της η Αγία.
Σκυλάκι, τα όνειρα είναι αφαιρετικά. Γαμούσα μία που ήταν η Σαρλίζ Θερόν στα 25 της και με μαύρα μαλλιά, αλλά ταυτόχρονα, στο όνειρο, ήταν η Αγία Ελένη. Τί μπλέκεσαι; Άσε τον Αργύρη που τα ξέρει αυτά, να τοποθετηθεί, γιατί ανησύχησα.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.967
Πόντοι
6.236
Σκυλάκι, τα όνειρα είναι αφαιρετικά. Γαμούσα μία που ήταν η Σαρλίζ Θερόν στα 25 της και με μαύρα μαλλιά, αλλά ταυτόχρονα, στο όνειρο, ήταν η Αγία Ελένη. Τί μπλέκεσαι; Άσε τον Αργύρη που τα ξέρει αυτά, να τοποθετηθεί, γιατί ανησύχησα.
Καλά δεν μπλέκομαι στα δικά σας. :cry:

Κέι, μήπως το "Κ" βγαίνει από το Κώστας και δεν το λες για να γλυτώσεις το κέρασμα σήμερα;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.536
Πόντοι
9.297
Αργύρη καλημέρα. Ξέρω πώς είναι άσχετο και ότι ο χρόνος σου είναι πολύτιμος, ειδικά σήμερα, αλλά θέλω τη γνώμη σου. Είδα στον ύπνο μου ότι γαμούσα σκληρά την Αγία Ελένη. Είναι θείο ή διαβολικό σημάδι;
Μισό λίγο να δω αν μπορώ να βρω εξορκιστή στον Άγιο Ευστράτιο η στην Γυάρο....θα χαρεί να σε αναλάβει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.536
Πόντοι
9.297

Κέι, μήπως το "Κ" βγαίνει από το Κώστας και δεν το λες για να γλυτώσεις το κέρασμα σήμερα;
Ένας φτωχός προλετάριος είναι που να βρει €,τίποτα ρούβλια από τον καιρό της Σοβ.Ενωσης θα έχει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ θα πάρεις λίγο ξερό χθεσινό κουλουράκι ,αλίμονο σε εμάς....δεν θα δούμε κέρασμα από τον καπετάνιο Κ.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.107
Πόντοι
2.536
Ένας φτωχός προλετάριος είναι που να βρει €,τίποτα ρούβλια από τον καιρό της Σοβ.Ενωσης θα έχει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ θα πάρεις λίγο ξερό χθεσινό κουλουράκι ,αλίμονο σε εμάς....δεν θα δούμε κέρασμα από τον καπετάνιο Κ.
Αργύρη τώρα που γίναμε φίλοι, θέλεις να έρθεις την επόμενη εβδομάδα στο εξοχικό μου στον Μελιγαλά; θα έχω και πουτανάκια, και όλα. Θα περάσεις καλά!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.967
Πόντοι
6.236
Τα σκυλιά δεν κάνει να τρώνε κουλουράκια. Ο Καπετάνιος μου δίνει χωριάτικο (προσεχώς και νησιώτικο) λουκάνικο, βρασμένο κιμά με ρύζι και dentastix για τα δόντια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.536
Πόντοι
9.297
Αργύρη τώρα που γίναμε φίλοι, θέλεις να έρθεις την επόμενη εβδομάδα στο εξοχικό μου στον Μελιγαλά; θα έχω και πουτανάκια, και όλα. Θα περάσεις καλά!
Θα ανταλλάξουμε επισκέψεις....έλα και θα σε πάω παραθαλασσια εγώ...!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.536
Πόντοι
9.297
Τα σκυλιά δεν κάνει να τρώνε κουλουράκια. Ο Καπετάνιος μου δίνει χωριάτικο (προσεχώς και νησιώτικο) λουκάνικο, βρασμένο κιμά με ρύζι και dentastix για τα δόντια.
Όχι αυτό ρε ,αυτό που λέτε εσείς οι Νότιοι Θεσσαλονίκης.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.107
Πόντοι
2.536
Σιγά την ζάχαρη ρε....το πολύ fit καταντάει gay.
Σκύλος είναι ρε Αργυρη, τι gay? Ασ'τον εκεί να κάνει ό,τι θέλει. Gay ο σκύλος!. Σιγά μην είναι και αναρχοκομμουνιστής (που είναι δηλαδή, αλλά λέμε τώρα).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.536
Πόντοι
9.297
Σκύλος είναι ρε Αργυρη, τι gay? Ασ'τον εκεί να κάνει ό,τι θέλει. Gay ο σκύλος!. Σιγά μην είναι και αναρχοκομμουνιστής (που είναι δηλαδή, αλλά λέμε τώρα).
Έχω δει αρσενικά σκυλιά να καβαλιουνται, άσε καπετάνιο....τα βιώματά μου λειώνουν σιδερα που έλεγε ο Στελαρας ο Καζαντζίδης.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.967
Πόντοι
6.236
Έχω δει αρσενικά σκυλιά να καβαλιουνται, άσε καπετάνιο....τα βιώματά μου λειώνουν σιδερα που έλεγε ο Στελαρας ο Καζαντζίδης.
Το έχει πει και ο Καρβέλας (αχ όλα βγαλμένα απ'τη ζωή)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.967
Πόντοι
6.236

CaptainK

Σπουδαίος