Τζιλφάκιας και εσύ...τα είχε τα χρονάκια της η Αγία.Αργύρη καλημέρα. Ξέρω πώς είναι άσχετο και ότι ο χρόνος σου είναι πολύτιμος, ειδικά σήμερα, αλλά θέλω τη γνώμη σου. Είδα στον ύπνο μου ότι γαμούσα σκληρά την Αγία Ελένη. Είναι θείο ή διαβολικό σημάδι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατερίνα Μανάβη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stantar1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 140
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.107
- Πόντοι
- 2.536
Σκυ
Σκυλάκι, τα όνειρα είναι αφαιρετικά. Γαμούσα μία που ήταν η Σαρλίζ Θερόν στα 25 της και με μαύρα μαλλιά, αλλά ταυτόχρονα, στο όνειρο, ήταν η Αγία Ελένη. Τί μπλέκεσαι; Άσε τον Αργύρη που τα ξέρει αυτά, να τοποθετηθεί, γιατί ανησύχησα.Τζιλφάκιας και εσύ...τα είχε τα χρονάκια της η Αγία.
Καλά δεν μπλέκομαι στα δικά σας.Σκυλάκι, τα όνειρα είναι αφαιρετικά. Γαμούσα μία που ήταν η Σαρλίζ Θερόν στα 25 της και με μαύρα μαλλιά, αλλά ταυτόχρονα, στο όνειρο, ήταν η Αγία Ελένη. Τί μπλέκεσαι; Άσε τον Αργύρη που τα ξέρει αυτά, να τοποθετηθεί, γιατί ανησύχησα.
Κέι, μήπως το "Κ" βγαίνει από το Κώστας και δεν το λες για να γλυτώσεις το κέρασμα σήμερα;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.536
- Πόντοι
- 9.297
Μισό λίγο να δω αν μπορώ να βρω εξορκιστή στον Άγιο Ευστράτιο η στην Γυάρο....θα χαρεί να σε αναλάβει.Αργύρη καλημέρα. Ξέρω πώς είναι άσχετο και ότι ο χρόνος σου είναι πολύτιμος, ειδικά σήμερα, αλλά θέλω τη γνώμη σου. Είδα στον ύπνο μου ότι γαμούσα σκληρά την Αγία Ελένη. Είναι θείο ή διαβολικό σημάδι;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.536
- Πόντοι
- 9.297
Ένας φτωχός προλετάριος είναι που να βρει €,τίποτα ρούβλια από τον καιρό της Σοβ.Ενωσης θα έχει...Καλά δεν μπλέκομαι στα δικά σας.
Κέι, μήπως το "Κ" βγαίνει από το Κώστας και δεν το λες για να γλυτώσεις το κέρασμα σήμερα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ θα πάρεις λίγο ξερό χθεσινό κουλουράκι ,αλίμονο σε εμάς....δεν θα δούμε κέρασμα από τον καπετάνιο Κ.Καλά δεν μπλέκομαι στα δικά σας.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.107
- Πόντοι
- 2.536
Αργύρη τώρα που γίναμε φίλοι, θέλεις να έρθεις την επόμενη εβδομάδα στο εξοχικό μου στον Μελιγαλά; θα έχω και πουτανάκια, και όλα. Θα περάσεις καλά!Ένας φτωχός προλετάριος είναι που να βρει €,τίποτα ρούβλια από τον καιρό της Σοβ.Ενωσης θα έχει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ θα πάρεις λίγο ξερό χθεσινό κουλουράκι ,αλίμονο σε εμάς....δεν θα δούμε κέρασμα από τον καπετάνιο Κ.
Τα σκυλιά δεν κάνει να τρώνε κουλουράκια. Ο Καπετάνιος μου δίνει χωριάτικο (προσεχώς και νησιώτικο) λουκάνικο, βρασμένο κιμά με ρύζι και dentastix για τα δόντια.Εσύ θα πάρεις λίγο ξερό χθεσινό κουλουράκι ,αλίμονο σε εμάς....δεν θα δούμε κέρασμα από τον καπετάνιο Κ.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.536
- Πόντοι
- 9.297
Θα ανταλλάξουμε επισκέψεις....έλα και θα σε πάω παραθαλασσια εγώ...!Αργύρη τώρα που γίναμε φίλοι, θέλεις να έρθεις την επόμενη εβδομάδα στο εξοχικό μου στον Μελιγαλά; θα έχω και πουτανάκια, και όλα. Θα περάσεις καλά!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.536
- Πόντοι
- 9.297
Όχι αυτό ρε ,αυτό που λέτε εσείς οι Νότιοι Θεσσαλονίκης.Τα σκυλιά δεν κάνει να τρώνε κουλουράκια. Ο Καπετάνιος μου δίνει χωριάτικο (προσεχώς και νησιώτικο) λουκάνικο, βρασμένο κιμά με ρύζι και dentastix για τα δόντια.
Ε ναι αυτό...ξέρεις πόση ζάχαρη έχει μέσα; Δεν είναι για fit σκυλάκια.Όχι αυτό ρε ,αυτό που λέτε εσείς οι Νότιοι Θεσσαλονίκης.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.536
- Πόντοι
- 9.297
Σιγά την ζάχαρη ρε....το πολύ fit καταντάει gay.Ε ναι αυτό...ξέρεις πόση ζάχαρη έχει μέσα; Δεν είναι για fit σκυλάκια.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.107
- Πόντοι
- 2.536
Σκύλος είναι ρε Αργυρη, τι gay? Ασ'τον εκεί να κάνει ό,τι θέλει. Gay ο σκύλος!. Σιγά μην είναι και αναρχοκομμουνιστής (που είναι δηλαδή, αλλά λέμε τώρα).Σιγά την ζάχαρη ρε....το πολύ fit καταντάει gay.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.536
- Πόντοι
- 9.297
Έχω δει αρσενικά σκυλιά να καβαλιουνται, άσε καπετάνιο....τα βιώματά μου λειώνουν σιδερα που έλεγε ο Στελαρας ο Καζαντζίδης.Σκύλος είναι ρε Αργυρη, τι gay? Ασ'τον εκεί να κάνει ό,τι θέλει. Gay ο σκύλος!. Σιγά μην είναι και αναρχοκομμουνιστής (που είναι δηλαδή, αλλά λέμε τώρα).
Έχω δει αρσενικά σκυλιά να καβαλιουνται, άσε καπετάνιο....τα βιώματά μου λειώνουν σιδερα που έλεγε ο Στελαρας ο Καζαντζίδης.
Το έχει πει και ο Καρβέλας (αχ όλα βγαλμένα απ'τη ζωή)Σκύλος είναι ρε Αργυρη, τι gay? Ασ'τον εκεί να κάνει ό,τι θέλει. Gay ο σκύλος!. Σιγά μην είναι και αναρχοκομμουνιστής (που είναι δηλαδή, αλλά λέμε τώρα).
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.107
- Πόντοι
- 2.536
Δεν θέλουμε να γίνεις γιεγιές παίζεις στα πλήκτρα εσύ;Το έχει πει και ο Καρβέλας (αχ όλα βγαλμένα απ'τη ζωή)
Τι γιεγιές; Εγώ είμαι θηλυκό σκυλάκι, καλέ!Δεν θέλουμε να γίνεις γιεγιές παίζεις στα πλήκτρα εσύ;
Ναι, εγώ παίζω. Κάνω και λίγα φωνητικά. Σας αρέσει;
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.107
- Πόντοι
- 2.536
Θηλυκό ;Τι γιεγιές; Εγώ είμαι θηλυκό σκυλάκι, καλέ!
Ναι, εγώ παίζω. Κάνω και λίγα φωνητικά. Σας αρέσει;
Πολύ ωραίο, Ρίω. Μπράβο.
Θηλυκό σκυλάκι δεν είχατε πει ότι θέλατε;Θηλυκό ;
Πολύ ωραίο, Ρίω. Μπράβο.
Φτου, τσάμπα ευνουχίστηκα...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.536
- Πόντοι
- 9.297
Αυτό ακριβώς...Το έχει πει και ο Καρβέλας (αχ όλα βγαλμένα απ'τη ζωή)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 16K