You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατερίνα Μανάβη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stantar1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 140
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
atapos21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2021
- Like
- 6.175
- Πόντοι
- 1.046
Τι να κάνουμε τυπε..αφού μπορούσε να γαμαει οποία θέλει..Είναι ηλίθιος ο Γιαννάρας?Απατούσε αυτήν την κούκλα?
Διαγραμμένο μέλος 194514
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2019
- Like
- 839
- Πόντοι
- 81
Καυλαα!!Mέρος δεύτερο....
Διαγραμμένο μέλος 225443
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2022
- Like
- 133
- Πόντοι
- 0
Με άναψε το κορίτσι!! Όνομα και πράγμα!!
satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 21.658
- Πόντοι
- 5.956
Αμα είσαι σαν αυτόν έχεις επιλογή από μουνάρες να πηδάς.Λογικό.Τι να κάνουμε τυπε..αφού μπορούσε να γαμαει οποία θέλει..
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.022
- Πόντοι
- 96
αντι για βιολι επρεπε να παιζει κλαρινοΠολυτάλαντη η Κατερίνα Μαναβή.
Αν ήταν το μουνί βιολίΠολυτάλαντη η Κατερίνα Μαναβή.
θα το παίζανε πολλοί
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.107
- Πόντοι
- 2.536
Ρίο, εσύ, σαν σκύλος-θαύμα που είσαι, παίζεις βιολί ή κάποιο άλλο μουσικό όργανο;Αν ήταν το μουνί βιολί
θα το παίζανε πολλοί
Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει το ταλέντο μου στη μουσικήΡίο, εσύ, σαν σκύλος-θαύμα που είσαι, παίζεις βιολί ή κάποιο άλλο μουσικό όργανο;
Καπετάνιε, θα προτιμήσω να μην απαντήσω στο ερώτημά σας. Γιατί θα σας απαντήσω σοβαρά (όπως κάνω πάντα) και θα νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα (και δεν το θέλω).
Τελευταία τροποποίηση:
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.412
- Πόντοι
- 786
Κρατάει ένα βιολί σαν Λύρα και αντί για φόντο Κρήτη έχει το Γκραν Κάνυον. Δηλαδή αυτή την μαλακία σύλληψη την σκέφτηκε πολύ;Πολυτάλαντη η Κατερίνα Μαναβή.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.107
- Πόντοι
- 2.536
Συνεπώς το παίζεις αλλά ντρέπεσαι να το πεις.Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει το ταλέντο μου στη μουσική
Καπετάνιε, θα προτιμήσω να μην απαντήσω στο ερώτημά σας. Γιατί θα σας απαντήσω σοβαρά (όπως κάνω πάντα) και θα νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα (και δεν το θέλω).
Ή είναι πολύ εντυπωσιακό και δεν θέλω να σας εντυπωσιάσω τόσο...Συνεπώς το παίζεις αλλά ντρέπεσαι να το πεις.
Σκύλος να παίζει τέτοιο όργανο! Θα με ανακαλύψει το γκίνες και βαριέμαι τη δημοσιότητα...
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.107
- Πόντοι
- 2.536
Έλα ρε Ρίο, πες μας. Θα σου πω κι εγώ: παίζω φυσαρμόνικα. Μπορεί να τζαμάρουμε. Μην είσαι τόσο κρυψίνους. Όλο με γρίφους μιλάς.Ή είναι πολύ εντυπωσιακό και δεν θέλω να σας εντυπωσιάσω τόσο...
Σκύλος να παίζει τέτοιο όργανο! Θα με ανακαλύψει το γκίνες και βαριέμαι τη δημοσιότητα...
Εντάξει, Καπετάνιε. Θα ανεβάσω μία πρόσφατη selfie μου, τότε.Έλα ρε Ρίο, πες μας. Θα σου πω κι εγώ: παίζω φυσαρμόνικα. Μπορεί να τζαμάρουμε.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.534
- Πόντοι
- 9.297
Παιδί βιολί....Πολυτάλαντη η Κατερίνα Μαναβή.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.534
- Πόντοι
- 9.297
Αν σε έβλεπε η παρουσιάστρια της εκπομπής "Πλάνα με ουρά" θα σε υιοθετούσε....Εντάξει, Καπετάνιε. Θα ανεβάσω μία πρόσφατη selfie μου, τότε.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.107
- Πόντοι
- 2.536
Αργύρη καλημέρα. Ξέρω πώς είναι άσχετο και ότι ο χρόνος σου είναι πολύτιμος, ειδικά σήμερα, αλλά θέλω τη γνώμη σου. Είδα στον ύπνο μου ότι γαμούσα σκληρά την Αγία Ελένη. Είναι θείο ή διαβολικό σημάδι;Αν σε έβλεπε η παρουσιάστρια της εκπομπής "Πλάνα με ουρά" θα σε υιοθετούσε....
Μην σου πω ότι θα με υιοθετούσε και η Κορομηλά από το "Σπίτι με το Mega". Μην σου πω ακόμα ακόμα, ότι θα με υιοθετούσε και ο Πορτοκάλογλου από το "Μουσικό κουτί" και θα το μετονόμαζε σε "Μουσικό σκυλί".Αν σε έβλεπε η παρουσιάστρια της εκπομπής "Πλάνα με ουρά" θα σε υιοθετούσε....
Να, να αυτά θέλω να αποφύγω και είμαι κρυψίνους...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 16K