Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Δεν νομίζω. Το προσωπάκι της ίδιο μου φαίνεται. Βυζάκι έβαλε και της πάει τρελά!
Τώρα που ξαναγυρισα στην πρώτη σελίδα,ναι έχεις δίκιο
Δεν νομίζω. Το προσωπάκι της ίδιο μου φαίνεται. Βυζάκι έβαλε και της πάει τρελά!
μαγκες είναι από τις ομορφότερες ελληνιδες στανταρ...οπως ξερετε, εγω που δεν μασαω από γκομενες όταν την ειδα από κοντα επαθα κοκομπλοκο..τι να λεμε τωρα...
Ήμουν συμμαθητής του αδερφού του πατέρα της (Και νυν λυκειάρχη του σχολείου μου) και ξέρω προσωπικά τόσο τον πατέρα της (Είναι τρια χρόνια μεγαλύτερός μου - επίσης στο σχολείο μου) και τον παππού της (Επιστάτης στο σχολείο μου). Η οικογένειά της είναι άριστη, ο πατέρα της είναι φιλόλογος και έχει φροντιστήριο γερμανικών ! Με στεναχωρεί βέβαια η προσθετική στήθους που έκανε και που υποδηλώνει, πάντα κατά την γνώμη μου, ότι αποφάσισε να ακολουθήσει την ατραπό της «μουνάρας» τραγουδίστριας με «καυτό» instagram κ.λπ. κ.λπ.
Σταφύλια πατάει;;
Που μένεις τυπε;Εάν βγεις στο δρόμο θα πετύχεις 10 σαν αυτή.
Μη τρελένεστε από βάψιμο και styling.
Που μένεις τυπε;
Που μένεις τυπε;
..και ?Ψεύτικες.
αν ειναι καλοφτιαγμενες κ οχι υπερβολικες δεν πειραζει να εχει κανει μια μικρη αναβαθμιση!, την χειροτερη βυζοδουλεια που εχω την ειχε κανει η ηθοποιος Λήδα Ματσάγκου , δεν ξερω αν την διωρθοσε μετα!Ψεύτικες.
καινούργιο άσμα και βίντεο κλιπ