Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 772
- Πόντοι
- 81
Ποιο prive φίλος?Ποιος έχει το prive της;
Ποιο prive φίλος?Ποιος έχει το prive της;
Είναι ΜΟΥΝΑΡΟΜΟΥΝΑΡΟΣ, εκφυλόφατσα, βυζάρες, πάταρος για σφυροκόπημα στα 4 κλπ
ΑΛΛΑ όταν σκέφτομαι ότι στα καλύτερα της χρόνια το πηδούσε ο ΒΟ, μου' ρχεται μια αναγούλα....
Εδώ την πηδούσε ο Πέτρος ρε φίλε...Είναι ΜΟΥΝΑΡΟΜΟΥΝΑΡΟΣ, εκφυλόφατσα, βυζάρες, πάταρος για σφυροκόπημα στα 4 κλπ
ΑΛΛΑ όταν σκέφτομαι ότι στα καλύτερα της χρόνια το πηδούσε ο ΒΟ, μου' ρχεται μια αναγούλα....
Τι λες ρε φίλε? Τέτοιο μουνι δεν θα έχει υψηλά στάνταρ? Εδώ η κοπέλα στα 4 all το παίζει ιστορία δεν θα το παίξει η Λιόλιου?Γενικά δεν πρέπει να είναι δύσκολο να τη γαμησεις ακόμα μα και μέτριος εμφανισιακά να είσαι Αν και τώρα που είναι πολύ φιρματη φαντάζομαι θα είναι πιο εκλεκτική
Τωρα ναι. Παλιά όμως πρέπει να έχουν γαμησει και πουθεναδες σαν τον Μπο.Τι λες ρε φίλε? Τέτοιο μουνι δεν θα έχει υψηλά στάνταρ? Εδώ η κοπέλα στα 4 all το παίζει ιστορία δεν θα το παίξει η Λιόλιου?
Φίλε μπορείς να μου στείλεις τα βίντεο?Ευχαριστώ @Νίπλης για τα βίντεο πού μου έστειλες και τα δύο καταπληκτικά!! Τι καργιολα είναι αυτή η γυναίκα!
Αν μη τι άλλο δε διαθέτει πολύ χιούμορ πρώην σου...Μοιάζει υπερβολικά στο πρόσωπο με μία πρώην μου. Στην οποία έστειλα προχθές μήνυμα λέγοντας της: «Αν η Λιόλιου είναι η χαμένη δίδυμη αδερφή σου, σε ψηλό. Πες της καμία καλή κουβέντα για εμένα».
Μην τα πολυλογώ, με μπλόκαρε.
Είναι γκομεναρα μάγκες...Πάλι ανοιχτά;;
Τελικά, την πηδούσε ο Πέτρος?
Πονάει η μέση από τις ψωλές που τρώει στο καμαρίνι.Παίκτες να κάνω μια ερώτηση που παίζει να χει απαντηθεί;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ;
Βαριέται;
Ω να σου γαμήσω...