Νέα

Κατερίνα Λιόλιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 604K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

livrpan1892

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2020
Like
1.036
Πόντοι
201
Ωραια μελαμψή ρωγα .

Συνημμένα

• IMG_20210915_112539.jpg
    IMG_20210915_112539.jpg
    442 KB · Εμφανίσεις: 759

MonkeyBussiness

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Δεν ξερω γιατι αυτη η γκομενα μου σπάει τα νεύρα. Ισως γιατι νομίζει ότι έχει ταλέντο.
Ισως γιατί είναι τεζα πλαστική, και η παραμικρή κίνηση που κάνει είναι φτιαχτη, ότι της έχει πει ο στυλίστας και η εταιρία επικοινωνίας και PR που την συμβουλεύει πως να "το πουλάει". Για κάποιο λόγο μου φαίνεται εντελώς στημένη, δεν έχει κάτι να δώσει.

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.868
Πόντοι
7.636
Δεν ξερω γιατι αυτη η γκομενα μου σπάει τα νεύρα. Ισως γιατι νομίζει ότι έχει ταλέντο.
Ισως γιατί είναι τεζα πλαστική, και η παραμικρή κίνηση που κάνει είναι φτιαχτη, ότι της έχει πει ο στυλίστας και η εταιρία επικοινωνίας και PR που την συμβουλεύει πως να "το πουλάει". Για κάποιο λόγο μου φαίνεται εντελώς στημένη, δεν έχει κάτι να δώσει.

Σε άλλους σπάει τα νευρα σε άλλους αρέσει πολύ.
Γούστα είναι αυτά.
Προσωπικά αδιάφορη...

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506

Ρε τυπε εδω εσυ ανοιξες θεμα μ εκεινη την σαυρα ορισμο της πλαστικης Γιωτα Κοροντζη,Κουρουντζη πως την λενε,και σε χαλαει η Λιολιου και την αποκαλεις πλαστικη;Καπου χανεται η λογικη εδω μεσα...
Τα γουστα ειναι υποκειμενικα,μια χαρα μουναρα ειναι η Κατερινα.Και στην τελικη δεν ασχολουμαστε ουτε με την φωνη της,ουτε με το ταλεντο της στο τραγουδι,στ αρχιδια μας.Να την παιρνουμε ματι μας ενδιαφερει,δεν ειμαστε μουσικη ακαδημια εδω...

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.973
Πόντοι
1.056

καλα δεν την λες και πλαστικη την συγκεκριμενη φιλε

Batfleck

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2021
Like
343
Πόντοι
20
Υπέροχη και εκφυλη αρκετά φαίνεται

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
303
Πόντοι
21

Εταιρεία PR και στυλίστας σίγουρα υπάρχει. Όπως σε πολλές και πολλούς του είδους. Όλα τα άλλα σχόλια κατ' εμέ είναι ανεδαφικά....
Η κοπελιά δεν έχει πειράξει σχεδόν το παραμικρό στο πρόσωπο ή στο σώμα της (πέραν από αρκετή γυμναστική και κάτι ψιλά υαλουρονικά στα χείλια ενδεχομένως) από τότε που πρωτοβγήκε στο Voice (σε ηλικία 19 ετών). Τα βίντεο είναι στο Youtube για να τσεκάρετε και να συγκρίνετε.... Τέλος όσον αφορά τη φωνή της (αν και στο παρόν thread στο forum είναι το τελευταίο που μας αφορά) θεωρώ πως είναι αξιοπρεπέστατη!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.223
Πόντοι
12.756
Συγγνώμη που σου χαλάω την ψευδαίσθηση τύπε αλλά έχει βάλει βυζιά.

Thanks τυπε για την πληροφόρηση. :)

Γενικά μιλώντας πάντως στην εποχη μας το να βαλει βυζιά καποια θεωρειτε σαν να μην έχει πειράξει τίποτα , σαν να εκανες κρεατάκια η αμυγδαλές πχ

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
303
Πόντοι
21

Να δεχτώ ότι έχει κάνει μια μικρή ενίσχυση στο στήθος. Αλλά αυτό απέχει παρασάγγας από το "τέρμα πλαστική". Γνώμη μου.

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.973
Πόντοι
1.056
καλα, και παλι δεν την λες πλαστικη, τυπε! να ειχε βαλει τιποτα καρπουζια για βυζια οκ, αλλα τωρα ειναι σε λογικα πλαισια

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Ευχαριστώ κε Ζαπουνη.
Πολιτισμός!

Στην ερώτηση σας, θεωρώ μεγάλα ναυάγια και τους 2.

Ο Πετράκης είναι γνωστός για τις αλλοπρόσαλλες ερωτικες του επιλογές και ο παντελονάτος μας έδειξε στο big brother (που μπήκε με βύσμα τον μπαμπά), τι βλήμα είναι.

Ο έρωτας είναι τυφλός αλλά εδώ καταντά μαλάκας.

• Like
Αντιδράσεις: baroc

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom