ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Πτωχευμενος ειναι για οσους εχει φεσωσει...Ο πτωχευμενος Κωστοπουλος καλοπερναει ακομα.
Αφου χωνει τη γερικη ψωλη του σε μωρα 40 χρονια μικροτερα πρεπει ναχει βαρεια πορτοφολα και ας λεει αλλα.
Εντάξει, ξεφτίλα και ζήλια ταυτόχρονα. Να είσαι η Λιόλιου, να μπορείς να έχεις ΟΠΟΙΟΝ θέλεις και να καταλήγεις με τον Κωστόπουλο για να πας ντε και καλά στο Ντουμπάι εν μέσω πανδημίας; Βγες και πες "ναι, είμαι πουτάνα"!
Και ζήλια ρε μαλάκες. Ζήλια. Δε γίνεται ο τύπος να είναι 66 χρονών, να έχεις δηλώσει πτώχευση, να σε βρίζει η μισή Ελλάδα και στο τέλος να βγάζεις γκόμενα αυτό το μουνί, έστω και επί πληρωμή. Αν δεν ήταν στο όνομα ο Κωστόπουλος, θα γύρναγε να τον κοιτάξει; Εγώ 36 χρονών είμαι, γυμνασμένος και εμφανίσημος και έχω καλή δουλειά. Ε, δεν θα είχα τα αρχίδια να πάω να την πέσω στη Λιόλιου, θα κόμπλαρα. Στα 66 μου με τα κυάλια θα την κοιτούσα, όχι να την γαμάω σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάι.
Νομίζω ότι το επίθετο "Λιόλιος" είναι βλάχικο.Παντως η τυπισσα εχει αλβανικο/αρβανιτικο επιθετο
Στο google πάντως βγάζει Κατερίνα Λιόλιου Αλβανία
Καμία σχέση, Σαλονικιά Μικρασιάτισσα είναι.
Το θέμα είναι όμως ότι και η μικρά όπως ακούγεται προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια. Δηλαδή τα λεφτά δεν της λείπουν.Ο πτωχευμενος Κωστοπουλος καλοπερναει ακομα.
Αφου χωνει τη γερικη ψωλη του σε μωρα 40 χρονια μικροτερα πρεπει ναχει βαρεια πορτοφολα και ας λεει αλλα.
Το θέμα είναι όμως ότι και η μικρά όπως ακούγεται προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια. Δηλαδή τα λεφτά δεν της λείπουν.Ο πτωχευμενος Κωστοπουλος καλοπερναει ακομα.
Τόσες πολλές γνωριμίες έχει ο Κωστόπουλος που θα την βοηθήσουν στο τραγούδι; Ή τόσο πολύ διψάει για δημοσιότητα που δέχτηκε να τη γαμαει ο "παππούς"; Τι να πω; Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας
Mικρασιατης με τετοιο επιθετο λιγο δυσκολα συντροφε.Αυτοι κατι ογλου εχουν...
Mικρασιατης με τετοιο επιθετο λιγο δυσκολα συντροφε.Αυτοι κατι ογλου εχουν...
Συμβαίνει γιατί και οι πρόγονοί των Μικρασιατών από την Ελλάδα προέρχονται και απλά κάποια στιγμή μέσα στην τουρκοκρατία μετανάστευαν στην Κωνσταντινούπολη και αλλού. Μπορεί δηλαδή οι μακρινοί της πρόγονοι να είναι Βλάχοι ή Αρβανίτες που ζούσαν στην Ελλάδα.
Έχει εμφανιστεί 6 φορές μόνο .. στην εκπομπή του Σπύρου Παππαδόπουλου , στην εποχή που ζούμε χωρίς διασκέδαση με τη Λιόλιου να μην φαίνεται πουθενά ( και η δουλειά της ) .. και να έχει αυτό το βήμα για να διαφημίζει τη δουλειά της δεν είναι και λίγο πράγμα .. προφανώς κάποιος την "σπρώχνει" ...
Το θέμα είναι όμως ότι και η μικρά όπως ακούγεται προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια. Δηλαδή τα λεφτά δεν της λείπουν.
Τόσες πολλές γνωριμίες έχει ο Κωστόπουλος που θα την βοηθήσουν στο τραγούδι; Ή τόσο πολύ διψάει για δημοσιότητα που δέχτηκε να τη γαμαει ο "παππούς"; Τι να πω; Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας
Έχει εμφανιστεί 6 φορές μόνο .. στην εκπομπή του Σπύρου Παππαδόπουλου , στην εποχή που ζούμε χωρίς διασκέδαση με τη Λιόλιου να μην φαίνεται πουθενά ( και η δουλειά της ) .. και να έχει αυτό το βήμα για να διαφημίζει τη δουλειά της δεν είναι και λίγο πράγμα .. προφανώς κάποιος την "σπρώχνει" ...
Το θέμα είναι όμως ότι και η μικρά όπως ακούγεται προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια. Δηλαδή τα λεφτά δεν της λείπουν.
ποσο ευκαταστατη δηλαδη?αμα ο γέρος της ειναι κανας σοβαρος σιγα μην της δινει φραγκα για να βολοδερνει σε ντουμπαι, μυκονο και νεα υορκη...τα πουτανί είναι ακριβό σπορ, δεν μπορουν να τα συντηρησουν οι δικοί τους..γι αυτο βρισκουν ξενους φραγκατους...
υγ: πουτανί οπως η λιολιου ειναι αυτες που σε 20 χρονια απο τωρα θα βγαινουν και θα λενε οτι τις βιασαν στην σοουμπιζ, οπως κανουν οι σημερινες metoo...