δεν πας ν' απαντήσεις σε κάτι αναπάντητα θέματα, εδώ και καμιά βδομάδα τώρα;;;;
αντε μπράβο!!!
Έχεις και "αναπάντητα θεματάκια"..?
Κι εγώ που νόμιζα πως έχεις απαντήσεις για όλα...
δεν πας ν' απαντήσεις σε κάτι αναπάντητα θέματα, εδώ και καμιά βδομάδα τώρα;;;;
αντε μπράβο!!!
αεροπλανοφορα δεν εχουμε ακομα, ελικοπτερα του ναυτικου παντως εχουμε, ειναι αυτα που παρκαρουν στο πισω μερως των φρεγατων...
εχουμε και κατι υποβρυχια με παρκινσον, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...
"Η επιβολή είναι εύκολη για όποιον έχει εξουσία.
Δύσκολη είναι η αιτιολόγηση."
ΠΠος
ο μαυρούλης του άβατάρ σου US MARINE ήντουνε;;;
αχα
έχω κι άλλες απορίες, αλλά λέω να μη γαμήσω κι αυτό το θρεντ :S
ευχαριστωωωω
αχαχχαχαα τι λεςςςς είχε παχάκια στην κοιλιά, οι μαρίνς δεν έχουν τέτοια
Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές, το ελικόπτερο είχε τεχνικό πρόβλημα στο κύριο στροφείο. Κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν ότι το ελικόπτερο έπεσε κάθετα "σαν μολύβι", κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να είχαμε black-out, αφού τα συστήματα του ελικοπτέρου επιτρέπουν αιώρηση ανάγκης (αυτοπεριστροφή) και αναγκαστική προσγείωση, ακόμα και αν κτυπηθούν από πυρά τα πτερύγια του. Άλλη πηγή από το 2ο ΤΕΑΣ, αναφέρει ότι το ελικόπτερο έπεσε "με το ρύγχος".
Θεωρούμε ότι αυτή είναι και η επικρατέστερη εκδοχή, λόγω του γεγονότος ότι μας το επιβεβαιώνουν περισσότεροι από τρεις αξιωματικοί αυτόπτες μάρτυρες του 2ου ΤΕΑΣ.
Αν και το ύψος φέρεται να ήταν μικρό (περί τα 30 μέτρα επάνω από το έδαφος) στο ελικόπτερο ξέσπασε πυρκαγιά. Δυστυχώς δεν υπάρχουν επιζώντες από το διμελές πλήρωμά του.
Το ατύχημα είναι εξαιρετικά σπάνιο και δεν έχει καμία σχέση με το ατύχημα που είχε ελικόπτερο του ίδιου τύπου (έκδοσης "Α+") το Νοέμβριο του 2008, το οποίο πραγματοποιούσε επικίνδυνη άσκηση μέσα σε στενή χαράδρα. Επίσης είναι περίεργο πως ξέσπασε φωτιά και απανθράκωσε το πλήρωμα δεδομένου ότι στα Apache, υπάρχουν ειδικά συστήματα απορρόφησης κραδασμών από την πτώση, αλλά και αποφυγής εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Τα ελικόπτερα της έκδοσης DHA (12 μονάδες) παραλήφθηκαν μετά από τρία χρόνια καθυστέρηση τον περασμένο Απρίλιο λόγω προβλημάτων στη αρχική σύμβαση και θεωρούνται τα πλέον προηγμένα επιθετικά ελικόπτερα της Ευρώπης.
Τραγική ειρωνεία: Ο ένας από τους δύο νεκρούς πιλότους ήταν κουμπάρος, ενός εκ των δύο πιλότων που σκοτώθηκαν στο ατύχημα του Νοεμβρίου του 2008 στην Εύβοια...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
[/quote]
τι να υπερασπιστω εγω ο ταπεινος επεναντι στους διαδικτυακους "θεους" που ολη τους η ζωη ειναι τα κουμπακια που εχουνε στο μενου του διαχειριστη...
ο γαμεμακης υπερασπίζεται τις ελευθερίες και τα δικαιώματα
pas mal, pas mal!!!
Η αεροπορία στρατού έχει μπορντώ μπερέ. Κόκκινο έχουν οι αερομεταφερόμενες ταξιαρχίες. Άσχετο το ένα με το άλλο.
τι να υπερασπιστω εγω ο ταπεινος επεναντι στους διαδικτυακους "θεους" που ολη τους η ζωη ειναι τα κουμπακια που εχουνε στο μενου του διαχειριστη...
Υ.Γ. μη μπεις καν στον κοπο Ζηροου και κουραστεις, φευγω μονος μου....σαλτα και γαμησου λοιπον
αντε γεια!
Η αεροπορία στρατού έχει μπορντώ μπερέ. Κόκκινο έχουν οι αερομεταφερόμενες ταξιαρχίες. Άσχετο το ένα με το άλλο.
Υ.Γ. μη μπεις καν στον κοπο Ζηροου και κουραστεις, φευγω μονος μου....σαλτα και γαμησου λοιπον
αντε γεια!
νταξει ρε μακακο, δε θα τα χαλασουμε στην...αποχρωση
αυτές έχουν πιλότους ή μόνο τις μεταφέρουν άλλα σώματα?
Για το τυπικό και μόνο.
Δεν ήταν για να στην πω. ;)
Δεν έχουν ουτε πιλότους ούτε πτητικά μέσα. Απλά μεταφέρονται από άλλα σώματα.
στο καλό βλακόμετρο
θα μας λειψεις
ΥΓ. εδώ θα είμαστε οταν θα κανεις την κωλοτουμπα (συντομα) και θα μπεις να ξαναγραψεις στο φορουμ
Αιωνια η μνημη των δυο Στρατεων-Ιπταμενων και ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τους σκεπασει.Θα παρακαλεσω τα μελη και τους μοντ, που γραφουν εδω μεσα....να δειξουν σεβασμο...εφοσον ανοιχτηκε το θρεντ....και να σταματησουν να τσακωνονται και να βριζονται!!!!!!!!..Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Άντε λοιπόν με το μαλάκα..
Και πολύ τον άφησες..