Επισκέπτης
Σκάσε γελοίε..
ΕΣΕΝΑ σε ειχα συμπαθησει!!!!!!.....Αλλα αν καταλαβες οτι ειρωνευομαι....συναδελφους μου(γιατι ειμαι αποστρατος, Αξ/κος της Π.Α)....σε λυπαμαι για το χαμηλο δεικτη νοημοσυνης σου!!!!!!!Δεν τους τιμά, ειρωνεύται
ΕΣΕΝΑ σε ειχα συμπαθησει!!!!!!.....Αλλα αν καταλαβες οτι ειρωνευομαι....συναδελφους μου(γιατι ειμαι αποστρατος, Αξ/κος της Π.Α)....σε λυπαμαι για το χαμηλο δεικτη νοημοσυνης σου!!!!!!!
ΕΣΕΝΑ σε ειχα συμπαθησει!!!!!!.....Αλλα αν καταλαβες οτι ειρωνευομαι....συναδελφους μου(γιατι ειμαι αποστρατος, Αξ/κος της Π.Α)....σε λυπαμαι για το χαμηλο δεικτη νοημοσυνης σου!!!!!!!
.....Προς το παρον σου δινω προαγωγη και απο ηλιθιο σε κανω πανηλιθιο!!!!!!!!!Σκάσε γελοίε..
Πραγματι...ουτε να τιμησουν τους νεκρους τους δεν ξερουν...και οσο για την πραγματογνωμοσυνη...στοματα ερμητικα κλειστα...εχουν και μια καρριερα ,τα παρασιτα...δεν διασκεδάζω γαμώ την ψυχή μου, τραγικό είναι
τι να απαντησει ρε???Απάντα αμέσως ρε φιδέμπορα.
Ποιο ακριβώς είναι το όριο στολαρίσματος?
Αμέσως όμως..
.....Προς το παρον σου δινω προαγωγη και απο ηλιθιο σε κανω πανηλιθιο!!!!!!!!!
.....Προς το παρον σου δινω προαγωγη και απο ηλιθιο σε κανω πανηλιθιο!!!!!!!!!
Φυσικα....... Απο μηδενικο.....γινεται νουμερο!!!!!!!!ελπίζω να συνοδεύεται κι από αύξηση μισθού!!!
Η Ελληνικη Αετοφωλια απο σημερα ειναι φτωχοτερη...κατα δυο Αετοπουλα!!!!!!....Δυο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ μας...πηγαν να συναντησουν στο Παραδεισο τον...ΗΛΙΑΚΗ..τον...ΣΑΛΜΑ....τον...ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗ....και τους αλλους Αετους μας!!!!!.............Ας μην ξεχναει ο Ελληνισμος...τους ΗΡΩΕΣ του!!!!!!!!....ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ!!!...ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!...Ενας ποιητης εγραψε οτι ηταν αρκετο να βγαλουν τα χερια τους απο το θαλαμο των Α/φων, κατα την διαρκεια της Πτησης.... και να χαιδεψουν το προσωπο του Θεου!!!!!!Τωρα τους εχει στην αγκαλια του!!!!!......θα σας θυμομαστε για παντα!!!!!!!!!!!!
το παρων νημα (οπως και αλλα νηματα στο παρελθον) ξεκινησε με αφορμη ενα τραγικο γεγονος και τεινει να γινει σουρεαλιστικο....
πραγμα καθολου περιεργο για το bourdela.com....
Mιά χαρά τα γράφειο παιχτουρας ,δεν έχει τίποτα το ειρωνικό το κείμενο του, το δέχομαι και μακάρι να θυμόμουν όλα τα ονόματα αυτών των παλλικαριών + 1000
Ηθελα να ηξερα γιατι δεν επεμβαινεις σε ορισμενους που καποια σοβαρα θρεντ...μπαινουν και τα γαμανε!!1....Ολοι μας κανουμε την πλακα μας για να χαλαρωσουμε...και εγω μεσα...........ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΡΕΝΤ!!!!!!το παρων νημα (οπως και αλλα νηματα στο παρελθον) ξεκινησε με αφορμη ενα τραγικο γεγονος και τεινει να γινει σουρεαλιστικο....
πραγμα καθολου περιεργο για το bourdela.com....
αυτο μπορεις να το πεις στην γυναικα και στο παιδι του καθε πασωντα και νεκρου?υπάρχει πάντα το google να σου τα θυμίζει