Νέα

Kαταζητουμενος Ληστης παρουσιαζεται στη Τατιανα πριν παραδοθει στις αρχες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αληθεια τωρα πιστευεις οτι θα τον αθωωσουν λογω το οτι βγηκε στην τηλεοραση???Εγω λεω θα του ριξουν δυο χρονακια,που ειναι ο ντουνταρας να κανουμε παιχνιδι.Παρακαλειτε ο Αλεξ να δωσει αποδοσεις
Απλη συνεργεια σε ληστειες κατ' εξακολουθηση?

6-7 χρονακια προβλεπω.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ναι. Φανταζομαι να τα λεει στο δικαστηριο και οι δικαστες στην εδρα να κρυβονται απο κατω για να πνιγουν τα γελια τους.
Τι συμπτωση βεβαια, τα ιδια ειχα προτεινει κι εγω καποτε σε εναν πελατη μου να πει στο δικαστηριο μπας και την σκαπουλαρει (πού τετοια τύχη).
Ούτε καν λιγη ποικιλια δεν εχουμε οι δικηγοροι στις ιδεες μας.

μαλάκα μου, τι ειν' τούτος; Είδα και 11,5 λεπτά από το 2ο βίντεο. Για το μισό ποινικό κώδικα έχει κατηγορηθεί (και καταδικασθεί) ο τύπος. Έχει ήδη εκτίσει 4-5 χρόνια, ενώ η φωτο, λέει, που έχουν βγάλει στη φόρα για να τον αναζητήσουν είναι από άλλη μαλακία στην οποία εμπλέκεται. Μ' αρέσει που αυτή που άνοιξε το θέμα λέει ότι της κάνει εντύπωση η ποιότητά του! Πράγματι, μάλαμα ο τύπος!!!

ermis68

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2015
Κριτικές
10
Like
83
Πόντοι
10
Μάγκες, τελικά αφέθηκε ελεύθερος ο τύπος μέχρι το δικαστήριο.
Και οι συγκατηγορουμενοί του για σπείρα, μέσα από τη φυλακή δηλώσαν πως ναι μεν τον ήξεραν αλλά δεν είχε πάρει μέρος σε ληστεία.
Τελικά έξυπνη κίνηση να πάει στη Τατιάνα και να παραδοθεί γιατί ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν πως μιλάει ειλικρινά (ντε και καλά να το πιστέψουμε)
Το πιο πιθανόν είναι πως με τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα να είπαν : έχουμε τους άλλους μέσα, αυτός ο χαζοβιόλης στο δικαστήριο θα πάει μέσα ή όχι (άσε τους δικαστές να αποφασίσουν), το θέμα πήρε μεγάλη δημοσιότητα, άσε να φανούμε καλοί, για να μην λένε πως αφήνουμε μόνο όσους έχουν "άκρες" αλλά και τον ψηλό που είναι έξυπνος χρήστης και οικογενειάρχης (ντε και καλά λέμε πάλι)
Τι γνώμη έχετε?  :think:

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Aφεθηκε ελευθερος το μαναρι!

Τελικα το αστυνομικο μου δαιμονιο ειναι αλανθαστο  :hi:

Ρουφα τα 6-7 χρονακια που ελεγεςς μικρε μου Αλεξ  :gay:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Πήγαινε να τον συναντήσεις. Θα παρακαλάει ο τύπος να τον χώσουν μέσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Aφεθηκε ελευθερος το μαναρι!

Τελικα το αστυνομικο μου δαιμονιο ειναι αλανθαστο  :hi:

Ρουφα τα 6-7 χρονακια που ελεγεςς μικρε μου Αλεξ  :gay:
Eγινε το δικαστηριο και αθωωθηκε ρε απιθανη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μάγκες, τελικά αφέθηκε ελεύθερος ο τύπος μέχρι το δικαστήριο.
Και οι συγκατηγορουμενοί του για σπείρα, μέσα από τη φυλακή δηλώσαν πως ναι μεν τον ήξεραν αλλά δεν είχε πάρει μέρος σε ληστεία.
Τελικά έξυπνη κίνηση να πάει στη Τατιάνα και να παραδοθεί γιατί ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν πως μιλάει ειλικρινά (ντε και καλά να το πιστέψουμε)
Το πιο πιθανόν είναι πως με τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα να είπαν : έχουμε τους άλλους μέσα, αυτός ο χαζοβιόλης στο δικαστήριο θα πάει μέσα ή όχι (άσε τους δικαστές να αποφασίσουν), το θέμα πήρε μεγάλη δημοσιότητα, άσε να φανούμε καλοί, για να μην λένε πως αφήνουμε μόνο όσους έχουν "άκρες" αλλά και τον ψηλό που είναι έξυπνος χρήστης και οικογενειάρχης (ντε και καλά λέμε πάλι)
Τι γνώμη έχετε?  :think:
Η δικη μου γνωμη ειναι οτι κατα κανονα αυτη η δημοσιοτητα δρα αρνητικα. Οπως εγινε και με την "Ηριαννα". Εν προκειμενω θεωρω οτι δεν επαιξε κανεναν ρολο. Δεκαδες περιπτωσεις υπαρχουν που εγιναν προφυλακισεις παρά την δημοσιοτητα.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Eγινε το δικαστηριο και αθωωθηκε ρε απιθανη?

προσωρινα ελευθερος..

δεν εχουν στοιχεια εναντιον του...

ελα εγω θα στα μαθαινω? Τι εκανες τοσα χρονια στη νομικη..κυνηγουσες τις συμφοιτητριεςς σου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
προσωρινα ελευθερος..

δεν εχουν στοιχεια εναντιον του...

ελα εγω θα στα μαθαινω? Τι εκανες τοσα χρονια στη νομικη..κυνηγουσες τις συμφοιτητριεςς σου?

Αν δεν εχουν στοιχεια δεν θα του ασκουσαν διωξη ρε ντουγάνι.
Το να αφεθει ελευθερος σημαινει οτι δεν ειναι υποπτος τελεσης νεων πραξεων ή φυγής. Οχι οτι δεν εχουν στοιχεια. Που θα μου κανεις και μαθημα, ασχετίδου.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αν δεν εχουν στοιχεια δεν θα του ασκουσαν διωξη ρε ντουγάνι.
Το να αφεθει ελευθερος σημαινει οτι δεν ειναι υποπτος τελεσης νεων πραξεων ή φυγής. Οχι οτι δεν εχουν στοιχεια. Που θα μου κανεις και μαθημα, ασχετίδου.

Ασχετιδου?? χαχαχα
σορρυ δεν ειμαι Ποντια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom