Νέα

Kαταζητουμενος Ληστης παρουσιαζεται στη Τατιανα πριν παραδοθει στις αρχες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
το πετυχα και μολις διαβασα τον τιτλο μου ηρθε αηδια με αυτην την μαλακο!!! απορώ με το επιπεδο των Ελληνων που καθονται και την βλέπουν :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
το πετυχα και μολις διαβασα τον τιτλο μου ηρθε αηδια με αυτην την μαλακο!!! απορώ με το επιπεδο των Ελληνων που καθονται και την βλέπουν :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
ετσι ακριβως τυπε..και να φανταστείς την ιδια ωρα εχει μαι σταιλ ροκς στο σκαι, και παρολα αυτά κάθονται και βλεπουν την σκατιανα... :S :S :S :S

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Το θεμα ειναι οτι ο λογιστης της μαφιας που ειναι στα κολπα και ξεπλενει χρημα στις ελβετικες τις τραπεζες και ο μεγαλοδικηγορος ο κουγιας ειναι μοντελοπνιχτες τυπισα και κανουνε παρτουζες με κοκες στα σαλέ.Τις κοινές θνητες δεν τις κοιτανε,οποτε το παραμυθι της σταχτοπουτας καλό ειναι οταν μεγαλώνει κανεις να το αποβαλει και να βλεπει την πραγματικοτητα.

τυπε δε το πιασες ..
αναφερομαι σε καθε ειδος ανθρωπου που ειναι ανθρωπος και οχι ανθρωπακος...
τωρα το τι κανει ενα λογιστη η εναν δικηγορο  η εναν ανθρωπο να μη γινει -ακος.. ειναι μια λεπτη γραμμη..
το χω ξαναπει εμενα τα φραγκα δε μ λενε τπτ..
η ποιοτητα ομως ενος ανθρωπου πολλα.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
τυπε ξερνας και εσυ τα σκωτια σου όταν βλέπεις την πενταγιω να το παιζει φαμ φαταλ???? :vomit: :vomit: :vomit:
η μπουρουχα 150 κιλα αηδια και μας λεει για μεγαλοδικηγόρους και μεγαλολογιστες..... :S :S :S
για κανα μεγαλοαλβανο οικοδομο ή κανα μεγαλοπακιστανο λιμενεργατη που είναι 25 χρονια ακαπνος, κατι μπορει να γινει....αλλα όχι και να μιλαει για λουσα και γουστα το αναποδο γαμωτο.... :S :S :S :S
Φιλε υπερβαλεις,εγω της τον εδινα,αλλα λεφτα δεν εχω,ειμαι φτωχός!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ε ρε κατι ληστες.Ολο του το σοϊ θα παρελασει απο την τηλεοραση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Προσπαθουν να τον βοηθησουν απο οτι φανεται..
Γιατι ως γνωστον φωνη λαου οργη θεου :)
Αληθεια τωρα πιστευεις οτι θα τον αθωωσουν λογω το οτι βγηκε στην τηλεοραση???Εγω λεω θα του ριξουν δυο χρονακια,που ειναι ο ντουνταρας να κανουμε παιχνιδι.Παρακαλειτε ο Αλεξ να δωσει αποδοσεις

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αληθεια τωρα πιστευεις οτι θα τον αθωωσουν λογω το οτι βγηκε στην τηλεοραση???Εγω λεω θα του ριξουν δυο χρονακια,που ειναι ο ντουνταρας να κανουμε παιχνιδι.Παρακαλειτε ο Αλεξ να δωσει αποδοσεις

oχι ρε τσαμπα δε τη βγαζει αλλα θα αναγνωριστουν ελαφρυντικαα

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Τι ελαφρυντικα;εμφανισης στην τατιαννα?Μεχρι και οι δικοι του ανθρωποι ειπαν οτι ειχε ροπη προς το εγκλημα,πιθανόν να μην εχει λευκο μητρώο.Παντως θεωρω καταντια να εισαι ληστης ψιλικατζιδικων,μεγαλη ξεφτυλα.Αν την βγαλει με κανα χρονο στη στενη,θα δικτυωθεί ο τυπος και θα βγει απο κει μεσα μεγαλο κωλοπαιδο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Είδα μόνο 5,5 λεπτά από το 1ο βίντεο και κατάλαβα πόσο αθώος είναι ο τύπος. Την 1η φορά, λέει, τον πήρε ο φίλος του ο ληστής μαζί του και του είπε "εσύ κάτσε εκεί, εγώ πάω σε μια δουλειά και θα γυρίσω". Δηλαδη ο ληστής μάλλον ήθελε να νοιώθει ότι κάπου κοντά είναι ένας δικός του άνθρωπος. Την 2η, τον πήρε τηλ. και του είπε "έλα να με πάρεις από το τάδε μέρος". Σε αυτήν την περίπτωση ο ληστής πήγε να κάνει την παράνομη πράξη και δεν είχε κανονίσει πώς θα φύγει κι έτσι σκέφτηκε (τελευταία στιγμή;) τον φίλο του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Είδα μόνο 5,5 λεπτά από το 1ο βίντεο και κατάλαβα πόσο αθώος είναι ο τύπος. Την 1η φορά, λέει, τον πήρε ο φίλος του ο ληστής μαζί του και του είπε "εσύ κάτσε εκεί, εγώ πάω σε μια δουλειά και θα γυρίσω". Δηλαδη ο ληστής μάλλον ήθελε να νοιώθει ότι κάπου κοντά είναι ένας δικός του άνθρωπος. Την 2η, τον πήρε τηλ. και του είπε "έλα να με πάρεις από το τάδε μέρος". Σε αυτήν την περίπτωση ο ληστής πήγε να κάνει την παράνομη πράξη και δεν είχε κανονίσει πώς θα φύγει κι έτσι σκέφτηκε (τελευταία στιγμή;) τον φίλο του.
Ναι. Φανταζομαι να τα λεει στο δικαστηριο και οι δικαστες στην εδρα να κρυβονται απο κατω για να πνιγουν τα γελια τους.
Τι συμπτωση βεβαια, τα ιδια ειχα προτεινει κι εγω καποτε σε εναν πελατη μου να πει στο δικαστηριο μπας και την σκαπουλαρει (πού τετοια τύχη).
Ούτε καν λιγη ποικιλια δεν εχουμε οι δικηγοροι στις ιδεες μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom