You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kαταζητουμενος Ληστης παρουσιαζεται στη Τατιανα πριν παραδοθει στις αρχες.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.304
- Πόντοι
- 5.006
ετσι ακριβως τυπε..και να φανταστείς την ιδια ωρα εχει μαι σταιλ ροκς στο σκαι, και παρολα αυτά κάθονται και βλεπουν την σκατιανα... :S :S :S :Sτο πετυχα και μολις διαβασα τον τιτλο μου ηρθε αηδια με αυτην την μαλακο!!! απορώ με το επιπεδο των Ελληνων που καθονται και την βλέπουν
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Το θεμα ειναι οτι ο λογιστης της μαφιας που ειναι στα κολπα και ξεπλενει χρημα στις ελβετικες τις τραπεζες και ο μεγαλοδικηγορος ο κουγιας ειναι μοντελοπνιχτες τυπισα και κανουνε παρτουζες με κοκες στα σαλέ.Τις κοινές θνητες δεν τις κοιτανε,οποτε το παραμυθι της σταχτοπουτας καλό ειναι οταν μεγαλώνει κανεις να το αποβαλει και να βλεπει την πραγματικοτητα.
τυπε δε το πιασες ..
αναφερομαι σε καθε ειδος ανθρωπου που ειναι ανθρωπος και οχι ανθρωπακος...
τωρα το τι κανει ενα λογιστη η εναν δικηγορο η εναν ανθρωπο να μη γινει -ακος.. ειναι μια λεπτη γραμμη..
το χω ξαναπει εμενα τα φραγκα δε μ λενε τπτ..
η ποιοτητα ομως ενος ανθρωπου πολλα.
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
KavlomenosPoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2014
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Παίζει και να λέει την αλήθεια ο τύπος...
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Παίζει και να λέει την αλήθεια ο τύπος...
ναι κι εγω αρχιζω να το πιστευω ολο κ πιο πολυ..
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Φιλε υπερβαλεις,εγω της τον εδινα,αλλα λεφτα δεν εχω,ειμαι φτωχός!τυπε ξερνας και εσυ τα σκωτια σου όταν βλέπεις την πενταγιω να το παιζει φαμ φαταλ????
η μπουρουχα 150 κιλα αηδια και μας λεει για μεγαλοδικηγόρους και μεγαλολογιστες..... :S :S :S
για κανα μεγαλοαλβανο οικοδομο ή κανα μεγαλοπακιστανο λιμενεργατη που είναι 25 χρονια ακαπνος, κατι μπορει να γινει....αλλα όχι και να μιλαει για λουσα και γουστα το αναποδο γαμωτο.... :S :S :S :S
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Πες μας τωρα οτι σου πεφτω και λιγος. Μπαλότσα.μα να ειναι λογιστης ο αλλος κανενα προβλημα αλλα οχι λογιστακος..
να ειναι δικηγορος και οχι δικηγορακοςςς
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Ε ρε κατι ληστες.Ολο του το σοϊ θα παρελασει απο την τηλεοραση.
Προσπαθουν να τον βοηθησουν απο οτι φανεται..
Γιατι ως γνωστον φωνη λαου οργη θεου
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Πες μας τωρα οτι σου πεφτω και λιγος. Μπαλότσα.
τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ο κωλος σου εννοειται οτι παραλειπεται.τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Αληθεια τωρα πιστευεις οτι θα τον αθωωσουν λογω το οτι βγηκε στην τηλεοραση???Εγω λεω θα του ριξουν δυο χρονακια,που ειναι ο ντουνταρας να κανουμε παιχνιδι.Παρακαλειτε ο Αλεξ να δωσει αποδοσειςΠροσπαθουν να τον βοηθησουν απο οτι φανεται..
Γιατι ως γνωστον φωνη λαου οργη θεου
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Ο κωλος σου εννοειται οτι παραλειπεται.
χαχαχ ο κωλοςς μου δεν γινεται να παραληφθει ειναι xlarge
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Αληθεια τωρα πιστευεις οτι θα τον αθωωσουν λογω το οτι βγηκε στην τηλεοραση???Εγω λεω θα του ριξουν δυο χρονακια,που ειναι ο ντουνταρας να κανουμε παιχνιδι.Παρακαλειτε ο Αλεξ να δωσει αποδοσεις
oχι ρε τσαμπα δε τη βγαζει αλλα θα αναγνωριστουν ελαφρυντικαα
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Τι ελαφρυντικα;εμφανισης στην τατιαννα?Μεχρι και οι δικοι του ανθρωποι ειπαν οτι ειχε ροπη προς το εγκλημα,πιθανόν να μην εχει λευκο μητρώο.Παντως θεωρω καταντια να εισαι ληστης ψιλικατζιδικων,μεγαλη ξεφτυλα.Αν την βγαλει με κανα χρονο στη στενη,θα δικτυωθεί ο τυπος και θα βγει απο κει μεσα μεγαλο κωλοπαιδο
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Είδα μόνο 5,5 λεπτά από το 1ο βίντεο και κατάλαβα πόσο αθώος είναι ο τύπος. Την 1η φορά, λέει, τον πήρε ο φίλος του ο ληστής μαζί του και του είπε "εσύ κάτσε εκεί, εγώ πάω σε μια δουλειά και θα γυρίσω". Δηλαδη ο ληστής μάλλον ήθελε να νοιώθει ότι κάπου κοντά είναι ένας δικός του άνθρωπος. Την 2η, τον πήρε τηλ. και του είπε "έλα να με πάρεις από το τάδε μέρος". Σε αυτήν την περίπτωση ο ληστής πήγε να κάνει την παράνομη πράξη και δεν είχε κανονίσει πώς θα φύγει κι έτσι σκέφτηκε (τελευταία στιγμή;) τον φίλο του.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ναι. Φανταζομαι να τα λεει στο δικαστηριο και οι δικαστες στην εδρα να κρυβονται απο κατω για να πνιγουν τα γελια τους.Είδα μόνο 5,5 λεπτά από το 1ο βίντεο και κατάλαβα πόσο αθώος είναι ο τύπος. Την 1η φορά, λέει, τον πήρε ο φίλος του ο ληστής μαζί του και του είπε "εσύ κάτσε εκεί, εγώ πάω σε μια δουλειά και θα γυρίσω". Δηλαδη ο ληστής μάλλον ήθελε να νοιώθει ότι κάπου κοντά είναι ένας δικός του άνθρωπος. Την 2η, τον πήρε τηλ. και του είπε "έλα να με πάρεις από το τάδε μέρος". Σε αυτήν την περίπτωση ο ληστής πήγε να κάνει την παράνομη πράξη και δεν είχε κανονίσει πώς θα φύγει κι έτσι σκέφτηκε (τελευταία στιγμή;) τον φίλο του.
Τι συμπτωση βεβαια, τα ιδια ειχα προτεινει κι εγω καποτε σε εναν πελατη μου να πει στο δικαστηριο μπας και την σκαπουλαρει (πού τετοια τύχη).
Ούτε καν λιγη ποικιλια δεν εχουμε οι δικηγοροι στις ιδεες μας.