Νέα

Κατασκοπεία Instagram

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Reaper7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Reaper7

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπέρα στα παιδιά τον τελευταίο 1 χρόνο τραβιέμαι με τα πανω και τα κατω μας με μια κοπελα ειχα δει στα σοσιαλ της έναν τύπο με τον οποιο ειχαν κατι λαικ και σχολια πριν χρονια σε σχετική ερωτηση μου ειχε πει οτι ηταν γνωστοί που ειχε κανει κονε στη φιλη της ο τύπος αυτος είχε ανοιχτο προφίλ στο ινστα εδω και 3 μήνες ξαφνικά το εκλεισε και τα ποστ πανε συννεφο θελω να δω το προφιλ του να πω σε αυτο το σημείο πως instagram εγω δεν εχω 2ον ψεύτικα προφίλ δεν θα δεχτει και απο 2 φίλους που του έστειλα δεν τους δέχτηκε αλλα ισως ειναι και δασκαλεμενος καμία αντίστοιχη περίπτωση καμία ιδέα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Καλησπέρα στα παιδιά τον τελευταίο 1 χρόνο τραβιέμαι με τα πανω και τα κατω μας με μια κοπελα ειχα δει στα σοσιαλ της έναν τύπο με τον οποιο ειχαν κατι λαικ και σχολια πριν χρονια σε σχετική ερωτηση μου ειχε πει οτι ηταν γνωστοί που ειχε κανει κονε στη φιλη της ο τύπος αυτος είχε ανοιχτο προφίλ στο ινστα εδω και 3 μήνες ξαφνικά το εκλεισε και τα ποστ πανε συννεφο θελω να δω το προφιλ του να πω σε αυτο το σημείο πως instagram εγω δεν εχω 2ον ψεύτικα προφίλ δεν θα δεχτει και απο 2 φίλους που του έστειλα δεν τους δέχτηκε αλλα ισως ειναι και δασκαλεμενος καμία αντίστοιχη περίπτωση καμία ιδέα
Τύπε σε βλέπω να παρακολουθείς red pill βίντεο για τα επόμενα 5 χρόνια ή και παραπάνω αν μάθεις την αλήθεια. Δεν θέ΄λεις να ξέρεις χαχα

OP
OP
R

Reaper7

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
0
Τύπε σε βλέπω να παρακολουθείς red pill βίντεο για τα επόμενα 5 χρόνια ή και παραπάνω αν μάθεις την αλήθεια. Δεν θέ΄λεις να ξέρεις χαχα
είναι περισσότερο για λογους ηθικης και οχι τοσο κολλήματος αν υπηρχε τοσο θεμα θα εμπαινα απο το κινητο της αλλα δεν θελω ετσι το θεμα ειναι οτι η συγκεκριμενη μετα απο 1 μιση χρονο ξερει ολο τον κυκλο μου οποτε αυτοματως χανω κοσμο που θα μπορουσε να τον κανει

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
434
Πόντοι
21
Τύπε γιατί δεν ρωτάς την κοπέλα αν τρέχει κάτι;

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.707
Πόντοι
5.595
Τύπε αν εχεις μπει σε αυτό το τρυπάκι ότι στα φοράει χωρίζεις. Αν δεν εμπιστεύεσαι την γκομενα σου τι την κρατάς για να γαμάς την ψυχολογια σου?
Λύσε τις ανασφάλειες σου πρώτα και μετά ξεκίνα μια σχέση.

Από κάτι τέτοιους βρίσκει υλικό ο Κοκκινόπουλος και έχει κάνει καριέρα.

OP
OP
R

Reaper7

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
0
να χωρισεις αλλα να εισαι σιγουρος καμια ιδεα για να δω το προφιλ υπαρχει ;

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.558
Πόντοι
206

Μύστη βαλτης ένα keylogger στο κομπιούτερ, πάρε τους κωδικούς της και δες τι γράφει στα ινστα και στα τικτοκια. Μετά περίμενε να πάει Κυριακή και άνοιξε νήμα πως μου τα φόραγε η καργια όσο έπαιζα προ

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
434
Πόντοι
21
να χωρισεις αλλα να εισαι σιγουρος καμια ιδεα για να δω το προφιλ υπαρχει ;
Με 2 κατοστάρικα τύπε και το email της σου τσιμπάω τους κωδικούς της σε όλα τα σόσιαλ.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.707
Πόντοι
5.595
Τυπε στείλε 2 Αλβανους για μπουκετιδια στον γαμια της γκομενας σου.

Αυτή την βλακεία ποτέ δεν την κατάλαβα. Γιατί να τα βάλει κάποιος με κάποιον αν του πηδήξει την γκόμενα?
Τι σου χρωσταει ο άλλος? Σου ειπε ψεματα? Η γκομενα σου σου ειπε ψεματα οχι ο ακυρος τύπος που την επεσε σε καποια και αυτη του εκατσε.

ΥΓ Προφανως μιλαω για περιπτωσεις που το τρίτο προσωπο δεν ειναι φίλος/συγγενης/ατομο εμπιστοσυνης

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.684
Πόντοι
8.346
Αυτή την βλακεία ποτέ δεν την κατάλαβα. Γιατί να τα βάλει κάποιος με κάποιον αν του πηδήξει την γκόμενα?
Τι σου χρωσταει ο άλλος? Σου ειπε ψεματα? Η γκομενα σου σου ειπε ψεματα οχι ο ακυρος τύπος που την επεσε σε καποια και αυτη του εκατσε.

ΥΓ Προφανως μιλαω για περιπτωσεις που το τρίτο προσωπο δεν ειναι φίλος/συγγενης/ατομο εμπιστοσυνης
Άρα να βάλει 2 Αλβανούς να ρίξουν μπουκετιδια στην γκομενα?? :think:
Αδερφέ στείλε το προφίλ του εδω να του κάνουμε εμείς φολοου κ θα σε ενημερώσουμε

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.783
Πόντοι
1.756
Ξεκολα ρε τυπε... Πως κανεις ετσι για ενα λαηκ???
Σιγα πια, τι εγινε......

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.082
Πόντοι
1.206
Έναν μεταφραστή αν γίνεται να καταλάβω τι θέλει να πεί ο παίχτης.
Καλησπέρα στα παιδιά, τον τελευταίο 1 χρόνο τραβιέμαι με τα πανω και τα κατω μας με μια κοπελα, ειχα δει στα σοσιαλ της έναν τύπο, με τον οποιο ειχαν κατι λαικ και σχολια, πριν χρονια σε σχετική ερωτηση, μου ειχε πει οτι ηταν γνωστοί που ειχε κανει κονε στη φιλη της. ο τύπος αυτος είχε ανοιχτο προφίλ στο ινστα, εδω και 3 μήνες ξαφνικά το εκλεισε και τα ποστ πανε συννεφο, θελω να δω το προφιλ του, να πω σε αυτο το σημείο πως instagram εγω δεν εχω, 2ον ψεύτικα προφίλ δεν θα δεχτει, και απο 2 φίλους που του έστειλα δεν τους δέχτηκε, αλλα ισως ειναι και δασκαλεμενος, καμία αντίστοιχη περίπτωση? καμία ιδέα?

Lezantas

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Στα φοράει τύπε.. δεν πειράζει ούτε ο πρώτος ούτε τελευταίος

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361
Φτιάξε ψεύτικο προφιλ γκόμενας και κάνε του αίτημα αν το προφίλ ειναι σώστο και καλοφτιαγμένο δεν θα μπορέσει να αντισταθεί , έπειτα ξεκινάς το ψάρεμα .

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.470
Πόντοι
446
Αδερφέ στείλε το προφίλ του εδω να του κάνουμε εμείς φολοου κ θα σε ενημερώσουμε
Κάπου οπα ρε συνάδελφε και γκόμενο να μην τον έχει τον άλλο αν τον κάνουμε influencer με τα follow θα τον πιάσει στο τέλος στα σίγουρα.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.707
Πόντοι
5.595

Ποτέ βία. Χωρίζεις την γκόμενα και προχωράς.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom