Νέα

Κατασκευή site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Φιλαρακο Καλησπερα.Να κανω μια ερωτηση.δεν εχω καταλαβει πως τα σαιτ τυπου μπουρδελα η το myspace η το facebook(πριν βαλει τα παιχνιδια) πως βγαζουν κερδη και μην μου πεις με τα κλικ δλδ πως γινεται ποιος δινει τα φραγκα?που μπαινουν σε λογαριασμο του σαιτ?και ποσο κοστιζει ενα κλικ?ας εξηγησει καποιος τι παιζει αν ξερει για το συγκεκριμενο θεμα.Μιλαμε παντα για σαιτ που εχουν επισκεψιμοτητα και δεν πουλανε κατι.ευχαριστω πολυ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Φιλαρακο Καλησπερα.Να κανω μια ερωτηση.δεν εχω καταλαβει πως τα σαιτ τυπου μπουρδελα η το myspace η το facebook(πριν βαλει τα παιχνιδια) πως βγαζουν κερδη και μην μου πεις με τα κλικ δλδ πως γινεται ποιος δινει τα φραγκα?που μπαινουν σε λογαριασμο του σαιτ?και ποσο κοστιζει ενα κλικ?ας εξηγησει καποιος τι παιζει αν ξερει για το συγκεκριμενο θεμα.Μιλαμε παντα για σαιτ που εχουν επισκεψιμοτητα και δεν πουλανε κατι.ευχαριστω πολυ.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
υπεύθυνοι του bourdela φτιάξτε και mobile version του σαιτ ολα τα μεγάλα σαιτ έχουν κάνει.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δλδ με λιγα λογια που καταλιγουμε....

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
το δικο μου αίτημα υπάρχει περίπτωση να υλοποιηθεί?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ναι υπαρχει περιπτωση αλλα απαντηση δεν εχω παρει ακομη για το ποσα σου ακουμπανε απο διαφημισεις και επισκεψιμοτητα?λογακια του αερα μονο γραφουν οι τυποι.ρε μαγκες αν δεν ψαξετε κατι καλα μπορειται να το υλοποιησετε?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ναι υπαρχει περιπτωση αλλα απαντηση δεν εχω παρει ακομη για το ποσα σου ακουμπανε απο διαφημισεις και επισκεψιμοτητα?λογακια του αερα μονο γραφουν οι τυποι.ρε μαγκες αν δεν ψαξετε κατι καλα μπορειται να το υλοποιησετε?
άμα είσαι άσχετος σε κάτι, μην περιμένεις από τους άλλους να σου ανοίξουν τα πράγματα.
απορώ και πως σου απάντησαν μερικοί

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
υπεύθυνοι του bourdela φτιάξτε και mobile version του σαιτ ολα τα μεγάλα σαιτ έχουν κάνει.
Καταπληκτική ιδέα τύπε!! :rockon: :rockon:
Είσαι πχ σε άλλη πόλη, άλλη χώρα, συνδέεσαι ιντερνετ μέσω κινητού και τα έχεις όλα,
χωρίς να σου βγουν τα μάτια με το κανονικό site στη μικρή οθόνη του κινητού.

Προτείνω να το πάνε και 1 βήμα παραπέρα οι διαχειριστές: Android & iphone εφαρμογή!! :cool2:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
άμα είσαι άσχετος σε κάτι, μην περιμένεις από τους άλλους να σου ανοίξουν τα πράγματα.
απορώ και πως σου απάντησαν μερικοί

ασε μας ησυχους ρε φιλαρακι.....περιμενα να πει καποιος πληρωνουν με δεκα σεντς το κλικ η κατι αναλογο.τωρα απο τα θεωρητικα δεν καταληγεις καπου.....

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
να φτιαχτει ενα σαιτ που να βγαζουμε φραγκα.γινεται??

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
:pipa2:
να φτιαχτει ενα σαιτ που να βγαζουμε φραγκα.γινεται??

ναι.

Βγαλε γυμνες φωτος και τον κολο σου , βαλε και τιμη για ποσο θα γαμιεσαι
κανε και ενα καλο μαρκετινγ και θα ξεσκιστεις στα λεφτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τιποτα δεν δινω απλα προτινα την ιδεα πως σας φαινεται?

brasidas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
οτι δινεις περνεις......

αυτό πως σου φαίνεται?