Νέα

Κατάσχεση/πλειστηριασμος πρωτης κατοικιας ,το μεγαλο εγκλημα της εποχης μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
     ειμαι δικηγορος.
Καλο βραδυ.

Ξερω ενα δικηγορο στην Πατρα που απ΄το πρωι ως το βραδι παιζει ΚΙΝΟ στα προπατζιδικα. Καθε μερα. Το μεσημερι κανει διαλειμα καποιες ωρες για φαι, υπνο και καφε. Και ολη την ωρα κοιταει/παζει με το smart phone.. Μπας και εισαι εσυ ρε Αλεξ.....???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Θες να σου βγαλω εδω περα δικαστικη αποφαση για δανειο 250,000+ που καθαρισε ο αλλος με κατω ςπο 3000 Ευρω και αυτο με 80 δοσεις??
Τι θα μου βαλεις, αποφαση με το νομο Κατσελη? Σιγα ρε τύπε, την Αμερικη ανακαλυψες.

Περιμενω ακομη τον νομο που κατω απο 10.000 ευρω δεν σου κανει τιποτα η τραπεζα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ξερω ενα δικηγορο στην Πατρα που απ΄το πρωι ως το βραδι παιζει ΚΙΝΟ στα προπατζιδικα. Καθε μερα. Το μεσημερι κανει διαλειμα καποιες ωρες για φαι, υπνο και καφε. Και ολη την ωρα κοιταει/παζει με το smart phone.. Μπας και εισαι εσυ ρε Αλεξ.....???
Οχι τύπε δεν ειμαι. Υπονοεις κατι?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ολα γινονται,με καλο δικηγορο
πχ
Δικαστήριο βάφτισε άπορο τον Θέμο Αναστασιάδη σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Documento !
Αναφορικά με τους δικαστές, χρήζει ενδελεχούς έρευνας πως χαρακτηρίζουν άπορο ένα ιδιοκτήτη πανελλήνιας εφημερίδας , ραδιοφωνικού σταθμού, καθώς και ιστοσελίδας, γιοτ, και πέντε offshore εταιριών , SEA CHIEF COMPANY, FRANEL TRADING, BLUE DREAM SHIPPING, EUROSOUTH και TURNBERRY.

ΤΟ θεμα ειναι ποσο στοιχιζει το καθε τι.
Εγω μιλαω για καλους δικηγορους πχ θα σου παει πολλα λεφτα ο δικηγορος αλλα με σιγουρο αποτελεσμα

Για αυτο ο Κουγιας η ο Λυκουρεζος ειναι γνωστοι,γιατι εχεις σιγουρη νικη η ηττα με το μικροτερο κοστος

Ετσι ειναι και στα δανεια,με καλο δικηγορο καθαριζεις σπιτια

Θες να σου βγαλω εδω περα δικαστικη αποφαση για δανειο 250,000+ που καθαρισε ο αλλος με κατω ςπο 3000 Ευρω και αυτο με 80 δοσεις??

γιατί πολύ απλά έχει πάψει προ πολλού να είναι ιδιοκτήτης... τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό ???

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
σύμφωνα με την υπ' αρίθμ. 41/2018 οριστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Λαμίας επετεύχθη κούρεμα 73%, σε δάνεια δανειολήπτη με 4μελή οικογένεια με μηνιαίο οικογενειακό εισόδημα 1.200 ευρώ, κύρια κατοικία και λοιπή ακίνητη περιουσία, η οποία και τον απήλλαξε από χρέη σε τραπεζικά ιδρύματα άνω των 100.000 ευρώ και διέσωσε έτσι την κύρια κατοικία του.

Read more:
Και με 1200Ευρω εισοδημα και λοιπη ακινητη περιουσια και κουρεμα 73%

Εγω ειχα και εισοδημα μηδενιμο :) στα χαρτια και οπως ειπα τελος καλο,ολα καλα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
σύμφωνα με την υπ' αρίθμ. 41/2018 οριστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Λαμίας επετεύχθη κούρεμα 73%, σε δάνεια δανειολήπτη με 4μελή οικογένεια με μηνιαίο οικογενειακό εισόδημα 1.200 ευρώ, κύρια κατοικία και λοιπή ακίνητη περιουσία, η οποία και τον απήλλαξε από χρέη σε τραπεζικά ιδρύματα άνω των 100.000 ευρώ και διέσωσε έτσι την κύρια κατοικία του.

Read more:

Εγω ειχα και εισοδημα μηδενιμο :) στα χαρτια και οπως ειπα τελος καλο,ολα καλα...
Τι λες ρε φιλε, σοβαρα? Να σου βαλω αλλες εκατο παρομοιες? Οντως ανακαλυψες την Αμερικη.

Τον νομο οτι η τραπεζα δεν σου παιρνει τιποτα κατω απο 10.000 ευρω περιμενω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Read more:

παίκτη μου αυτό είναι ειρηνοδικείο... ξέρεις πόσο δρόμο έχει ακόμη η υπόθεση ??? έχει κάτι εφετεία και κάτι ανακοπές που θα τραβήξουν χρόνια... και φυσικά στο διάστημα αυτό το χρέος τοκίζεται...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Κι επειδη αρκετα εχουν γραφτει απο ασχετους, οφειλω εγω ως σχετικος να σας δωσω και μια πληροφορια.

Απο το 2017 ο Αρειος Παγος εβγαλε μια αποφαση (δεν εχουν σημασια οι λεπτομερειες) οπου δυσκολευει πλεον πολυ την περικοπή των δανειων με το νομο Κατσελη. Εκανε μια ερμηνεια οτι αν πηρες πολλα δανεια τα οποια δεν μπορουσες ουτε πριν να εξυπηρετησεις, εχεις δολο αρα δεν σου κοβουν τιποτα.

Το πηραν χαμπαρι οι τραπεζες και εχουν κανει ενα σωρο εφεσεις επικαλουμενες τη νεα νομολογια.
Θα κλαψουν μανουλες.
Ουσιαστικα οσοι προλαβαν, προλαβαν.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Τι λες ρε φιλε, σοβαρα? Να σου βαλω αλλες εκατο παρομοιες? Οντως ανακαλυψες την Αμερικη.

Τον νομο οτι η τραπεζα δεν σου παιρνει τιποτα κατω απο 10.000 ευρω περιμενω.

αυτα τα ξερει ο δικηγορος που τα κανονισε,για να σου βγαζουν οτι εχεις κατω απο 10,000 κατι ξερουν..
Οτι εχεις στην κατοχη σου πρεπει να ναι κατω απο 10χιλιαδες σε αξια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Κι επειδη αρκετα εχουν γραφτει απο ασχετους, οφειλω εγω ως σχετικος να σας δωσω και μια πληροφορια.

Απο το 2017 ο Αρειος Παγος εβγαλε μια αποφαση (δεν εχουν σημασια οι λεπτομερειες) οπου δυσκολευει πλεον πολυ την περικοπή των δανειων με το νομο Κατσελη. Εκανε μια ερμηνεια οτι αν πηρες πολλα δανεια τα οποια δεν μπορουσες ουτε πριν να εξυπηρετησεις, εχεις δολο αρα δεν σου κοβουν τιποτα.

Το πηραν χαμπαρι οι τραπεζες και εχουν κανει ενα σωρο εφεσεις επικαλουμενες τη νεα νομολογια.
Θα κλαψουν μανουλες.

ολοι μεσα στο κολπο πλεον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
αυτα τα ξερει ο δικηγορος που τα κανονισε,για να σου βγαζουν οτι εχεις κατω απο 10,000 κατι ξερουν..
Οτι εχεις στην κατοχη σου πρεπει να ναι κατω απο 10χιλιαδες σε αξια
Συγνωμη βρε ανθρωπε αλλά δεν καταλαβαινω τι λες.
Εσυ εισαι αυτη τη στιγμη στην ελληναραδικη νιρβανα σου οτι ο δικηγορος σού κανονισε κατι πονηρο και ξεροχύνεις ευχαριστημενος που εισαι μεσα στα κολπα, ενω το πιθανοτερο ειναι να εχει κανει κατι ρουτίνας, να στο φουσκωσε κι εσυ να νομιζεις οτι εισαι τουλαχιστον μελος της μαφίας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
ολοι μεσα στο κολπο πλεον
Η αληθεια ειναι οτι προκειται για πολυ σοβαρη και αυστηρη αποφαση .

Αλλά δεν ειδα σε κανενα μπλογκ να σχολιαζεται.

Μονο κατι αποφασεις ειρηνοδικειων νιγρίτας και κωλοπετεινιτσας αναρτούν, οι οποίες πεφτουν στο εφετειο μετα απο εξι μηνες.

Το ελλειμμα πληροφορησης σε αυτη τη χωρα ειναι απιστευτο.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Θα κλαψουν μανουλες.

Μαλλον δεν γνωριζεις

Αυτος που με συστησε καθαρισε σπιτι 300,000Ευρω με μαγαζι δικο του,εξοχικο και μεγαλη ακινητη περιουσια.Δεν του πηραν τιποτα και καθαρισε με το 10% του δανειου.
Περιμενει οπως και εγω η τραπεζα να ρθει να μας τα κλασει

Μονο ο Αρειος Παγος σχετικε μπορει να ανοιξει την υποθεση μου η του γνωστου μου
Με συμφωνη γνωμη τουλαχιστον τριων τραπεζων που πρεπει να συμφωνησουν μεταξυ τους
Ουσιαστικα οι πιθανοτητες ειναι 1 στο εκατομμυριο

Μεχρι σημερα καμια δικη που εχει κερδιθει δεν εχει ξανανοιξει
Αυτο λεει πολλα

Ο νομος παει για αλλαγη το οντως αλλα θα τεθει σε ισχυ απο το 2020 και υστερα,ασε τι λενε οτι θα γινει απο το καλοκαιρι

Πρεπει να φανε οι Συριζαιοι,παιζεται χοντρο παιχνιδι,βλακες δεν ειναι να περασουν τετοιο νομο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
πλεον ολοι στο συστημα τσυριζα

ολα τα κακοποια στοιχεια τραπεζιτες δικαστικοι πολιτικοι εναντιον του λαου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μαλλον δεν γνωριζεις

Αυτος που με συστησε καθαρισε σπιτι 300,000Ευρω με μαγαζι δικο του,εξοχικο και μεγαλη ακινητη περιουσια.Δεν του πηραν τιποτα και καθαρισε με το 10% του δανειου.
Περιμενει οπως και εγω η τραπεζα να ρθει να μας τα κλασει

Μονο ο Αρειος Παγος σχετικε μπορει να ανοιξει την υποθεση μου η του γνωστου μου
Με συμφωνη γνωμη τουλαχιστον τριων τραπεζων που πρεπει να συμφωνησουν μεταξυ τους
Ουσιαστικα οι πιθανοτητες ειναι 1 στο εκατομμυριο

Μεχρι σημερα καμια δικη που εχει κερδιθει δεν εχει ξανανοιξει
Αυτο λεει πολλα

Ο νομος παει για αλλαγη το οντως αλλα θα τεθει σε ισχυ απο το 2020 και υστερα,ασε τι λενε οτι θα γινει απο το καλοκαιρι

Πρεπει να φανε οι Συριζαιοι,παιζεται χοντρο παιχνιδι,βλακες δεν ειναι να περασουν τετοιο νομο
"Συμφωνη γνωμη τριων τραπεζων" για να επεμβει ο Αρειος Παγος? Ο χριστος και η παναγια.

Λοιπον εγω σταματω τη συζητηση.
Σου ειπα οτι ειμαι δικηγορος, σου ειπα οτι αυτα που λες δεν υπαρχουν, και επιμενεις.

Γιατι επιμενεις, δεν καταλαβαινω.
Αν πας στον γιατρο και σου πει "εχεις αυτο" εσυ επιμενεις "οχι δεν το εχω"?

Το μονο ελαφρυντικο που σου δινω για τις ασυναρτησιες που διαβαζω, ειναι οτι προφανως ο συναδελφος σε εχει παραμυθιασει γενναία. Και σιγα μην σε αφησει ο εγωισμος σου να αντιληφθεις οτι σε επιασε κορόιδο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

Ο Αρειος Παγος παντα ηταν υπερ των αυστηρων νομολογιακων εκδοχων για να ειμαστε ειλικρινεις, πλην ελαχιστων περιοδων.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
αυτο που ελεγα παντα

..μω τους νομους σας

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Φιλε πολλοι κερδιζουν μην ακους τα καναλια
Ειμαι κατα του Συριζα αλλα πολυς κοσμος κερδιζει τα σπιτια του αντι για funds
ΟΙ τραπεζες εχουν συμφερουν να τα παρει ο κοσμος οχι τα funds με σεντς
Μεχρι και βιλες με 1000Ευρω πανε να φανε τα funds
Ο Συριζα εχει ψιλο-αντισταθει

ΑΛλα αν ερθει απ εξω ο νομος θα πρεπει να περασει γιατι αλλιως δεν θα πεσει η δοση
Εγω μιλωντας με ανθρωπους μου ειπαν πανε να αλλαξουν τον νομο Κατσελη θελουν οι απ εξω μονο τα funds να τα παιρνουν ολα,αλλα θα προσπαθησει ο Συριζα να περασει το νομο το 2022 οχι τωρα

Πριν τις εκλογες θα ναι καταστροφη να περασουν τετοιο νομο,δεν ειναι χαζοι οι Συριζαιοι,θα φαει πολυ καθυστερηση ο νομος

Και τελος,οσοι κερδιζουνε κερδιζουνε,ουτε μια υποθεση δεν εχει ανοιξει εως σημερα και ουτε προκειται
Αν η τραπεζα παρει απ σενα λεφτα,εληξε η υποθεση

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
"Συμφωνη γνωμη τριων τραπεζων" για να επεμβει ο Αρειος Παγος? Ο χριστος και η παναγια.

Λοιπον εγω σταματω τη συζητηση.
Σου ειπα οτι ειμαι δικηγορος, σου ειπα οτι αυτα που λες δεν υπαρχουν, και επιμενεις.

Γιατι επιμενεις, δεν καταλαβαινω.
Αν πας στον γιατρο και σου πει "εχεις αυτο" εσυ επιμενεις "οχι δεν το εχω"?

Το μονο ελαφρυντικο που σου δινω για τις ασυναρτησιες που διαβαζω, ειναι οτι προφανως ο συναδελφος σε εχει παραμυθιασει γενναία. Και σιγα μην σε αφησει ο εγωισμος σου να αντιληφθεις οτι σε επιασε κορόιδο.

Κοροιδο ειναι οποιος χανει οχι οποιος κερδιζει απ οσο ξερω,εγω  κερδισα οπως και αυτος που με εστειλε σε αυτον
Και κερδισαν και οσοι πηγανε στον συγκεκριμενο δικηγορο
Κερδισαν ολοι εκτος απ εναν που εκρυψε καταθεσεις

Τωρα δεν το συνεχιζω γιατι δεν εχει νοημα

Εγω το ξανα-τονιζω με καλο δικηγορο και οι τραπεζες συμφωνουναι στο να παρεις το ακινητο αμα τους δωσεις ενα ποσο εφαπαξ

Προτιμανε ενα ποσο στο χερι ολο παρα τα funds

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom