Νέα

Κατάσχεση/πλειστηριασμος πρωτης κατοικιας ,το μεγαλο εγκλημα της εποχης μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.831
Πόντοι
5.006
Καλησπερα... Ναι αυτο απο και περα θα συμβαινουν πληστειριασμοι... Αυτο ειναι το μηνυμα απο την ΕΚΤ... Δυστυχως για αυτον που δεν εχει χρηματα.. Και πολυ καλο για αυτους τους πλουσιους που το παιζουν και δεν πληρωνουν τιποτα... Παντως μια λυση ειναι για τα χαμηλα εισοδηματα  που βγαινουν τα σπιτια στον πλειστηριασμο να  μπορει να τα εξαγορασει η κεντρικη επιτροπη του ΣΥΡΙΖΑ γιατι οπως ελεγε κανενα σπιτι σε χερια τραπεζιτη...
υπαρχει και άλλη λυση τυπε : οσοι χανουν τα σπιτια τους στους πλειστηριασμούς, να στεγάζονται δωρεαν σε ένα από τα χιλιαδες ακινητα που εχουν οι βουλευτες του συριζα... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
η ΔΕΗ αγαπητέ οδηγείτε μεθοδευμένα σε ελεγχόμενη αδιέξοδο για να πουληθεί πέντε φορές φτηνότερα στο προσεχές μέλλον όπως έγινε με τρένα λιμάνια κτλ κτλ κτλ..

λυπαμαι που θα σου χαλασω τη φαντασιωση αλλα η αξια της δεη ειναι στο 5 φορες φθηνοτερα απο αυτο που εχεις στο μυαλο σου (και παρα πολλα ειναι κατα τη γνωμη μου)

η πλειονοτητα απο ολα οσα πουληθηκαν εγινε με πλειοδοτικο διαγωνισμο - αν πιστευεις οτι κατι αξιζει περισσοτερο απο το πλειοδοτικο τιμημα μπορεις καλλιστα να "μαζεψεις δεκα φιλους σου" και να προσφερετε περισσοτερα στον επομενο διαγωνισμο (μεσω crowdfunding, μεσω τραπεζικου δανεισμου, με 10 πλουσιους φιλους & γνωστους, .....) ακρες υπαρχουν για να βρεις τα χρηματα - τολμας ή απλα κριτικαρεις απο τον καναπε ?

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
λυπαμαι που θα σου χαλασω τη φαντασιωση αλλα η αξια της δεη ειναι στο 5 φορες φθηνοτερα απο αυτο που εχεις στο μυαλο σου (και παρα πολλα ειναι κατα τη γνωμη μου)

η πλειονοτητα απο ολα οσα πουληθηκαν εγινε με πλειοδοτικο διαγωνισμο - αν πιστευεις οτι κατι αξιζει περισσοτερο απο το πλειοδοτικο τιμημα μπορεις καλλιστα να "μαζεψεις δεκα φιλους σου" και να προσφερετε περισσοτερα στον επομενο διαγωνισμο (μεσω crowdfunding, μεσω τραπεζικου δανεισμου, με 10 πλουσιους φιλους & γνωστους, .....) ακρες υπαρχουν για να βρεις τα χρηματα - τολμας ή απλα κριτικαρεις απο τον καναπε ?
σε λάθος άνθρωπο πουλάς πνεύμα αγαπητέ, δεν κριτικάρω εκ του καναπέ αλλά να είσαι σίγουρος ότι την κριτική μου την έγραψα Κυριακή διότι δεν είμαι σε κάποιον στύλο να διορθώνω καμιά βλάβη ή να ξεκρεμαω τα καλώδια ρευματοκλοπης, πράγμα το οποίο θα έκανα,αν ήταν καθημερινή, ξέρω τι γράφω, ξέρω τι λέω,κ συγνώμη που θα σ χαλάσω την δική σου φαντασίωση αλλά είναι από τις λίγες βιώσιμες επιχειρήσεις στην χώρα μας αυτή τη στιγμή κ η τιμή της είναι ακόμα ψιλά, ναι, ακόμα,μόνο αιώνιο πρόβλημα οι καύσεις λιγνίτη που τελικά άρχισαν τα πρόστιμα να υπερβαίνουν μέχρι κ το κόστος παραγωγής,ας μην το ανοίξουμε εδώ άλλο το θέμα,, θα φάμε ατελείωτες ώρες, αλλά να μάθετε να πιάνετε το τι προμηνύεται από νωρίς κ όχι όταν είναι πλέον αργά,αλλού είναι κάποιοι γατονια, σε αυτά τα θέματα δεν μπορούν;δες ελπεντισον,ηρων,, μέχρι κ τα φυσικά αέρια πουλούν ρεύμα πλέον,ο πόλεμος άρχισε ήδη εκ των έσω,σαν τις τερμίτες άρχισαναπό μέσα να σαπίζουν την υπόθεση,δε σου λέει κάτι αυτό;;δεν προσμετράται ο όγκος ρεύματος προς σε αυτές τις εταιρείες, στους τζίρους της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα, τι; να εμφανίζει χαμηλές πωλήσεις, να μην μπορεί να αναπτύξει σχέδιο βιωσιμότητας κ τέλος να πουληθεί. Άστα φίλτατε,, είναι μεγάλο το θέμα, καλό υπόλοιπο Κυριακής σου εύχομαι!

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
.... ξέρω τι γράφω, ξέρω τι λέω ....

ποσοι κηπουροι απασχολουνται στο κτηριο της οδου χαλκοκονδυλη ? ποιος επενδυτης θα βαλει τα λεφτακια του για να συνεχισουν να πληρωνονται αυτοι ?

χαιρομαι που γραφεις και μονος σου οτι τα προστιμα απο το λιγνιτη υπερβαινουν το κοστος παραγωγης - κατα τα αλλα 5 φορες φθηνοτερα απο την πραγματικη αξια,  ε ?  :2funny: :2funny: :2funny:

καλη συνεχεια και σε σενα

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306

υπαρχει και άλλη λυση τυπε : οσοι χανουν τα σπιτια τους στους πλειστηριασμούς, να στεγάζονται δωρεαν σε ένα από τα χιλιαδες ακινητα που εχουν οι βουλευτες του συριζα..
Ναι και αυτο ειναι πολυ σωστο... Δεν θα χωρεσουν ομως ολοι... Γιατι με τις βλακειες που ελεγαν καιι εκαναν το 2015 φθασαμε να πουληθουν οι τραπεζες στους ξενους..

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
ποσοι κηπουροι απασχολουνται στο κτηριο της οδου χαλκοκονδυλη ? ποιος επενδυτης θα βαλει τα λεφτακια του για να συνεχισουν να πληρωνονται αυτοι ?

χαιρομαι που γραφεις και μονος σου οτι τα προστιμα απο το λιγνιτη υπερβαινουν το κοστος παραγωγης - κατα τα αλλα 5 φορες φθηνοτερα απο την πραγματικη αξια,  ε ?  :2funny: :2funny: :2funny:

καλη συνεχεια και σε σενα
τι ήθελες δηλαδή να σου γράψω μαλακιες;και να αρχίσουμε να βριζομαστε σαν κάποιους Νεάντερταλ εδώ μέσα ;; ρεαλιστική απάντηση δεν ήθελες ρε βοριδοαδωνικομιτσοτακη;;; βλέπεις λοιπόν γιατί δεν υπάρχει περίπτωση εδώ μέσα να κάνει κάποιος σοβαρή κουβέντα;; γιατί υπάρχουν κάτι τύποι σαν εσένα..

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.454
Πόντοι
506
πρώτον η τράπεζα στα τέτοια της γιατί ως γνωστόν όπως η μάνα στο καζίνο δεν χάνει...
απο μενα έχασε καμια 30πλας γιατί εχω χασει το λογαριασμό, αφου το μονο που εχω στο ονομα μου έίναι ενα παπάκι... Δεν πήρα στεγαστικο...

Επισκέπτης
δεν είναι δουλειά του κράτους να επεμβαίνει στις ιδιωτικές υποθέσεις... και τόσο που έχει εμπλακεί μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ και μάλλον σκατά τα έχει κάνει...

οι τράπεζες (από την στιγμή κατά την οποία τον Νοεμβριο 2015 ξαναγίναν ιδιωτικές μετά την "πετυχημένη" ανακεφαλαιοποίηση του ζαβού) είναι ιδιώτες και πρέπει να αφεθούν να κάνουν την δουλειά τους..

δανείσανε με κάποιες εξασφαλίσεις (το σπίτι) και εφόσον ο δανειστής δεν πληρώνει μπορεί να του πάρει το σπίτι... τελεία και παύλα...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
πρώτον η τράπεζα στα τέτοια της γιατί ως γνωστόν όπως η μάνα στο καζίνο δεν χάνει...
απο μενα έχασε καμια 30πλας γιατί εχω χασει το λογαριασμό, αφου το μονο που εχω στο ονομα μου έίναι ενα παπάκι... Δεν πήρα στεγαστικο...
ναι αλλα μερικοι εχουν βαλει υποθηκη καποια περιουσιακα στοιχεια με την προυποθεση να  περναν καταναλωτικο..

Επισκέπτης
εμενα δεν μου ζητησαν...
οτι καλυτερο, εχουν χασει οικοπεδα,αμαξια,ακομα και κατι γκαρσονιερες/γκαραζ κλπ για πιστωτικες με οριο ουτε καν της 5000 ευρω..

δεν μας μαθανε πως λειτουργει το χρημα στο σχολειο, ηταν θεμα ταμπου παντα..

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306

υπαρχει και άλλη λυση τυπε : οσοι χανουν τα σπιτια τους στους πλειστηριασμούς, να στεγάζονται δωρεαν σε ένα από τα χιλιαδες ακινητα που εχουν οι βουλευτες του συριζα..
Ναι και αυτο ειναι πολυ σωστο... Δεν θα χωρεσουν ομως ολοι... Γιατι με τις βλακειες που ελεγαν καιι εκαναν το 2015 φθασαμε να πουληθουν οι τραπεζες στους ξενους..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εμενα δεν μου ζητησαν...

σε πάρα πολλούς δεν ζήτησαν για καταναλωτικά (στα στεγαστικά πάντα υπήρχε υποθήκη του ακινήτου)... αυτά δινόταν συνήθως χωρίς collateral και εξασφαλίσεις εκτός από καμμιά φορά που ζητούσαν εγγυητές..

παρόλα αυτά τίποτε δεν τις εμποδίζει να βγάλουν διαταγή πληρωμής και μέσω αυτής να προχωρήσουν σε κατάσχεση υφισταμένων ή ακόμη και μελλοντικών περιουσιακών στοιχείων

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.454
Πόντοι
506
οτι καλυτερο, εχουν χασει οικοπεδα,αμαξια,ακομα και κατι γκαρσονιερες/γκαραζ κλπ για πιστωτικες με οριο ουτε καν της 5000 ευρω..

δεν μας μαθανε πως λειτουργει το χρημα στο σχολειο, ηταν θεμα ταμπου παντα..
η αλήθεια εθναι οτι λοταν κανανε λογιο για ακινητο τους το ξεκοβα, ετσι και αλλιως δεν ειχα, το κακο ειναι οτι θα ειμαι παντα χρεομενος, ο πατερας μου θελει να μου δωσει σπιτι και τον έχω στο περιμενε, μάλλον θα τον βαλλω να το γραψει στη κόρη μου, πλήρωνα τυπε μου αλλά απο ενα σημείο και μετα σήκωσα χερια ψηλά...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.454
Πόντοι
506
σε πάρα πολλούς δεν ζήτησαν για καταναλωτικά (στα στεγαστικά πάντα υπήρχε υποθήκη του ακινήτου)... αυτά δινόταν συνήθως χωρίς collateral και εξασφαλίσεις εκτός από καμμιά φορά που ζητούσαν εγγυητές..

παρόλα αυτά τίποτε δεν τις εμποδίζει να βγάλουν διαταγή πληρωμής και μέσω αυτής να προχωρήσουν σε κατάσχεση υφισταμένων ή ακόμη και μελλοντικών περιουσιακών στοιχείων
το υφισταμέμων τι σημαίνει;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το υφισταμέμων τι σημαίνει;

ότι έχεις... το παπάκι, ότι κατάθεση έχεις κλπ....

των μελλοντικών... με το που αποκτάς κάτι μπορεί να σου κάνει κατάσχεση... με το που μπαίνει ένα ποσό στον λογαριασμό το ιδιο...

ΥΓ καλά θα κάνεις να το γράψει απευθείας στην κόρη σου  ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.698
Πόντοι
5.827
Από πού κι ως πού έγκλημα; Καλά κάνει και σας τα παίρνει η τράπεζα, αν δεν έχετε να πληρώσετε. Δεν κατάλαβα, φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι να σας τα χαρίσει; Να πάτε να μείνετε πίσω στους γονείς σας, δεν ήσασταν και στο δρόμο πριν πάρετε το δάνειο. Εμείς που δεν έχουμε πάρει ποτέ κανένα δάνειο κορόιδα είμαστε να φορτωθούμε το δικό σας με ανακεφαλαίωση τραπεζών και νέα μέτρα;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.484
Πόντοι
6.515
Από πού κι ως πού έγκλημα; Καλά κάνει και σας τα παίρνει η τράπεζα, αν δεν έχετε να πληρώσετε. Δεν κατάλαβα, φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι να σας τα χαρίσει; Να πάτε να μείνετε πίσω στους γονείς σας, δεν ήσασταν και στο δρόμο πριν πάρετε το δάνειο. Εμείς που δεν έχουμε πάρει ποτέ κανένα δάνειο κορόιδα είμαστε να φορτωθούμε το δικό σας με ανακεφαλαίωση τραπεζών και νέα μέτρα;

:rockon:

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
τι ήθελες δηλαδή να σου γράψω μαλακιες;και να αρχίσουμε να βριζομαστε σαν κάποιους Νεάντερταλ εδώ μέσα ;; ρεαλιστική απάντηση δεν ήθελες ρε βοριδοαδωνικομιτσοτακη;;; βλέπεις λοιπόν γιατί δεν υπάρχει περίπτωση εδώ μέσα να κάνει κάποιος σοβαρή κουβέντα;; γιατί υπάρχουν κάτι τύποι σαν εσένα..

μπορεις καλλιστα να ανεβεις σε κανενα στυλο και να κανεις σοβαρη κουβεντα με τη γενοπ και το φωτοπουλο - υπαρχουν και αυτοι οι τυποι ...

μαλακιες γραφει (οπως επισης και πουλαει πνευμα) αυτος που πιστευει (χωρις κανενα στοιχειο που να το αποδεικνυει) οτι η δεη θα πουληθει σε 5 φορες χαμηλοτερη τιμη απο την δηθεν "πραγματικη" αξια - με 5 πλασιο προσωπικο απο αυτο που ειναι απαραιτητο, με δικτυο της κακιας ωρας και με ρυπογονα εργοστασια λιγνιτη

τα ιδια ακουγα και απο οτετζηδες πριν καποια χρονια (για πες μου σε παρακαλω και εσυ και τα φιλαρακια σου στη γενοπ και οι οτετζηδες του ταποτε, τι αξια εχει/ειχε το δικτυο χαλκου του οτε με την ΧΑΡΤΙΝΗ μονωση στα καλωδια ?) - και μαντεψε : σε κανεναν δεν λειπει ο κρατικος Ποτε, οπως και η κρατικη ολυμπιακη,  οπως και ο κρατικος ΟΛΠ κλπ κλπ (εκτος απο τους μεγαλοσυνδικαλησταραδες που τους επιναν το αιμα)

τα ανεκδοτακια ΔΕΗ = Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο, ΟΤΕ = Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε   δεν εχουν βγει τυχαια - καλη συνεχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom