λυπαμαι που θα σου χαλασω τη φαντασιωση αλλα η αξια της δεη ειναι στο 5 φορες φθηνοτερα απο αυτο που εχεις στο μυαλο σου (και παρα πολλα ειναι κατα τη γνωμη μου)
η πλειονοτητα απο ολα οσα πουληθηκαν εγινε με πλειοδοτικο διαγωνισμο - αν πιστευεις οτι κατι αξιζει περισσοτερο απο το πλειοδοτικο τιμημα μπορεις καλλιστα να "μαζεψεις δεκα φιλους σου" και να προσφερετε περισσοτερα στον επομενο διαγωνισμο (μεσω crowdfunding, μεσω τραπεζικου δανεισμου, με 10 πλουσιους φιλους & γνωστους, .....) ακρες υπαρχουν για να βρεις τα χρηματα - τολμας ή απλα κριτικαρεις απο τον καναπε ?
σε λάθος άνθρωπο πουλάς πνεύμα αγαπητέ, δεν κριτικάρω εκ του καναπέ αλλά να είσαι σίγουρος ότι την κριτική μου την έγραψα Κυριακή διότι δεν είμαι σε κάποιον στύλο να διορθώνω καμιά βλάβη ή να ξεκρεμαω τα καλώδια ρευματοκλοπης, πράγμα το οποίο θα έκανα,αν ήταν καθημερινή, ξέρω τι γράφω, ξέρω τι λέω,κ συγνώμη που θα σ χαλάσω την δική σου φαντασίωση αλλά είναι από τις λίγες βιώσιμες επιχειρήσεις στην χώρα μας αυτή τη στιγμή κ η τιμή της είναι ακόμα ψιλά, ναι, ακόμα,μόνο αιώνιο πρόβλημα οι καύσεις λιγνίτη που τελικά άρχισαν τα πρόστιμα να υπερβαίνουν μέχρι κ το κόστος παραγωγής,ας μην το ανοίξουμε εδώ άλλο το θέμα,, θα φάμε ατελείωτες ώρες, αλλά να μάθετε να πιάνετε το τι προμηνύεται από νωρίς κ όχι όταν είναι πλέον αργά,αλλού είναι κάποιοι γατονια, σε αυτά τα θέματα δεν μπορούν;δες ελπεντισον,ηρων,, μέχρι κ τα φυσικά αέρια πουλούν ρεύμα πλέον,ο πόλεμος άρχισε ήδη εκ των έσω,σαν τις τερμίτες άρχισαναπό μέσα να σαπίζουν την υπόθεση,δε σου λέει κάτι αυτό;;δεν προσμετράται ο όγκος ρεύματος προς σε αυτές τις εταιρείες, στους τζίρους της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα, τι; να εμφανίζει χαμηλές πωλήσεις, να μην μπορεί να αναπτύξει σχέδιο βιωσιμότητας κ τέλος να πουληθεί. Άστα φίλτατε,, είναι μεγάλο το θέμα, καλό υπόλοιπο Κυριακής σου εύχομαι!