Επισκέπτης
ρε μαγκα ασε τον κοσμακη στην νιρβανα του λεμε..γιατι τους ξεψαρωνεις???πως θα κονομανε αυτοι που ξερουν???τι ασχολεισαι με τους ξερολες???Εγω σου εγραψα 2-3 πραγματακια...Αν θες κρατα τα. Αν δεν θελεις, του χρονου ακριβωτερα.
ρε μαγκα ασε τον κοσμακη στην νιρβανα του λεμε..γιατι τους ξεψαρωνεις???πως θα κονομανε αυτοι που ξερουν???τι ασχολεισαι με τους ξερολες???Εγω σου εγραψα 2-3 πραγματακια...Αν θες κρατα τα. Αν δεν θελεις, του χρονου ακριβωτερα.
ρε μαγκα ασε τον κοσμακη στην νιρβανα του λεμε..γιατι τους ξεψαρωνεις???πως θα κονομανε αυτοι που ξερουν???τι ασχολεισαι με τους ξερολες???
συνεχισε να με διασκεδαζεις & θα ψησω τον ιδιοκτητη να σου δωσει 5 αλιγατορες χαζοχαζε..
+1000 στο φιλο που ειναι σωστος κ επαρκως ενημερος!Η διαφορά είναι ότι κάποιοι είχαν τη φαεινή ιδέα να μετατρέψουν τα στεγαστικά αυτά δάνεια σε ομολογίες τις οποίες μοσχοπούλησαν και επένδυσαν πάνω τους, διότι είχαν υψηλή υποτίθεται απόδοση (για κάποιον ακατανόητο λόγο, όταν η τράπεζα χρηματοδοτεί κάποιον ενδεχομένως αφερέγγυο, τον χρεώνει με υψηλότερο επιτόκιο πχ ενώγ το δάνειο ενός φερέγγυου είχε επιτόκιο 5%, ενός αφερέγγυου είχε 10% και το δόλωμα ήταν το αρχικό πολύ χαμηλό επιτόκιο για 1-2 έτη..Μόλις περνούσε η διετία και έφτανε η ώρα της δεκαρούμπας, ο μαλακάκος που ήθελε και μεζονέτα στη φλόριντα τον έπινε και μαζί με αυτόν εκείνοι που είχαν επενδύσει σε ομολογίες πάνω στο σαθρό δάνειό του)..
Όταν άρχισαν να σκανε αρκετά subrimes, έσκασαν και οι ομολογίες και τα παράγωγα πάνω στις ομολογίες και τα futures και τα παράγωγα και το λουρί της μάνας..
Ειδεμή το ποσοστό επισφαλειών δεν ήταν πια και τόσο μεγάλο αυτό καθεαυτό...
Συμφωνώ και επαυξάνω..Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους
Το χρηματιστήριο του '99 είναι το "real estate" του 2005...
Πόσοι κακομοίρηδες και φτωχομπινέδες δανείστηκαν ποσά της τάξης των €300.000 για ένα διαμερισματάκι στο γαλάτσι ή στην πεύκη και παράλληλα πήραν και καμια 10αριά κάρτες και καταναλωτικά για να επιπλώσουν το σπίτι και τώρα τον πίνουν...
Όσο για τους επίδοξους κατασκευαστές, άμα δεν έχεις δικά σου κεφάλαια ή έστω δικό σου οικόπεδο για να ξεκινήσεις, απλά τον ήπιες...
Πιστεύω ό,τι οι τιμές των διαμερισμάτων στην Ελλάδα είναι υπερβολικά ψηλές σε σχέση με το πόσα βγάζει ο μέσος έλληνας..Ειδικά τα τελευταία χρόνια απο τότε που πήραμε και το ευρώ και οι τράπεζες άρχισαν να δίνουν τα δάνεια αβέρτα έχουν φτάσει οι τιμές σε δισθεωρητα ύψη. Δεν ξέρω εάν έχω δίκιο αλλά στην Αμερική πάντα τα σπίτια ήταν ποιό προσιτά για έναν εργαζόμενο σε σχέση με την χώρα μας..και σε περιοχές σχετικά χαμηλές αγοράζεις σπίτι ολόκληρο και την γή φθηνότερα απ'ό,τι σε μια αντίστοιχη περιοχή στην χώρα μας..
πεστα ρε φιλε.ελεος πια!!!+10000000000000000000000000000000Κοιτάξτε τι αγοράζεις εδώ στο Τένεσι με 160.000 ευρώ
και δείτε τι αγοράζει με τα αντίστοιχα λεφτά στην Αθήνα
" ΚΑΛΛΙΘΕΑ 65 τ.μ., 2 υ/δ, πάρκιν, αποθήκη, άριστο σημείο, θέα, βεράντα, τιμή 160.000 ευρώ info
Πρώτη δημοσίευση: 22/6/2008 Τελευταία δημοσίευση: 22/6/2008"
Βρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ!
Ηρεμία Κύριοι!!! Warn δεν μπήκαν αλλά διαγράφηκαν προσβλητικά post.
πεστα ρε φιλε.ελεος πια!!!+10000000000000000000000000000000
εσυ το λες τρυπα εγω το λεω φερετρο παντως πιστευω οτι ο οποιοσδηποτε εχει τη στοιχειωδη νοημοσυνη μπορει να καταλαβει το μεγεθος της παραφροσυνης αυτης της καταστασης...Είπε κάποιος πως τα σπίτια στην Αμερική είναι απο ξύλα. Εδώ όμως στην αγγελία αγοράζεις ΚΑΙ οικόπεδο, ενώ στην Καλλιθέα μια ΤΡΥΠΑ για να επιβιώσεις.
εσυ το λες τρυπα εγω το λεω φερετρο παντως πιστευω οτι ο οποιοσδηποτε εχει τη στοιχειωδη νοημοσυνη μπορει να καταλαβει το μεγεθος της παραφροσυνης αυτης της καταστασης...
Γενικα στο εξωτερικο τα σπιτια ειναι ποιο οικονομικα σε σχεση με την Ελλαδα και εαν αναλογιστουμε τους μισθους στην Ελλαδα και τους μισθους στην Γερμανια η στην Αμερικη αστα να πανε στον διαολο θα πρεπει να φουνταρουμε ολοι.
Και αν τα συνδυασεις και με το συνολικο κοστος ζωης εδω και στο εξωτερικο, οχι μας πιανουν το κολο αλλα μας βγαινει και απ τα ρουθουνια..
αψογοςΦταίνε και οι καταναλωτές, ή μάλλον οι γυναίκες που πείθουν τους άντρες να πάνε στο σπίτι των ονείρων τους και να βλέπουν τα ευρώ στα όνειρα τους μόνο.
αψογος
Το κακό αρχίζει απο τις τράπεζες..Πάρε σου λέει δάνειο 250.000 ευρώ για 25 χρόνια.Πού πας ρε? Με 1200 το μήνα δόση, τι να πληρώσεις? Φταίνε και οι καταναλωτές, ή μάλλον οι γυναίκες που πείθουν τους άντρες να πάνε στο σπίτι των ονείρων τους και να βλέπουν τα ευρώ στα όνειρα τους μόνο.