δλδ οι έλληνες είναι ανίκανοι να εξάγουν συμπεράσματα;
αν κρίνω από σένα, ίσως...
Παπάκι άμα σκοτωθούν 100000 Βουλγαροσκοπιανοί (είστε παραπάνω; ) μη βγεις να παραπονεθείς
δλδ οι έλληνες είναι ανίκανοι να εξάγουν συμπεράσματα;
αν κρίνω από σένα, ίσως...
Σωστό σε βρίσκω...
Η πολιτική "δεν παραχωρώ τίποτα, δεν διεκδικώ τίποτα" απέτυχε παταγωδώς, όπως και άλλες παπανδρεϊκές πολιτικές...
η τεχνογνωσια των γενοκτονιων , βελτιωνεται οσο αυτες διαπραττονται
η επομενη γενοκτονια θα ναι πιο βελτιωμενη απο τις προηγουμενες , ειναι κατι σαν την τεχνολογια
Θα σε γελάσω, εγώ πίνω μόνο βελγικές μοναστηριακές...
Με τέτοια συμπεριφορά μην περιμένεις εθνική συμφιλίωση πάντως!!!Παπάκι άμα σκοτωθούν 100000 Βουλγαροσκοπιανοί (είστε παραπάνω; ) μη βγεις να παραπονεθείς
άρα η πολιτική του Χίτλερ εξετράφη στην τουρκική εκστρατεία του Κάιζερ...
μάστα... ότι πείτε, φον ίσιε!
Για πες μας τώρα, τι και κυρίως ΠΩΣ είσαι σε θέση να διεκδικήσεις??
Ναι μωρέ, είσαι κι εκλεκτικός εσύ..
Με τέτοια συμπεριφορά μην περιμένεις εθνική συμφιλίωση πάντως!!!
Στο: ''αναρχικοί κ μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει'' μην περιμένεις απάντηση: ''καλά οκ,γεια''!!!
Mόμο που πλέον κράτη=εταιρείες κ αντιστρόφως.Αυτα ειναι γελοιοτητες! Αν ειναι δυνατον κρατος να μη διεκδικει, ειναι καταδικασμενο να μικρυνει στην πορεια των χρονων, αυτο ειναι αξιωμα!
Ή φανταστειτε μια εταιρεια να εχει στρατηγικη του στυλ εχω 30% της αγορας, καλα ειμαι εδω, ας προσπαθησω να κρατηθω! Ελεος! Οπως οι εταιρειες πρεπει συνεχως να κοιτανε να αυξανουν το μεριδιο αγορας τους, το τζιρο, τα κερδη, νεες επενδυσεις κτλ, ετσι και τα κρατη θα πρεπει να σκεφτονται αναλογα...
Τι σχέση έχει βρε ανήλικο αυτό με τα κομμουνιστικά;
ακριβως,Αυτα ειναι γελοιοτητες! Αν ειναι δυνατον κρατος να μη διεκδικει, ειναι καταδικασμενο να μικρυνει στην πορεια των χρονων, αυτο ειναι αξιωμα!
Το κυριότερο, τι σχέση έχουν οι βουλγαροσκοπιανοί με εθνική συμφιλίωση;
και πολλών ακόμη ανθρωπίνων δράσεων...
Παντως οι Τουρκοι μας μοιαζουν πολυ σα λαος.
Mόμο που πλέον κράτη=εταιρείες κ αντιστρόφως.
Σταμάτα να βλέπεις εζελ και μενεξέ!
Τον αλλοιώνει,οι εταιρίες επεκτείνονται συνήθως με το χρήμα κ όχι με τα όπλα.Αυτο δεν ισχυει αλλα και να ισχυει δεν αλλοιωνει το συλλογισμο μου...
ΑΟΖ, κοιτάσματα, για αρχή.
Με στρατηγικές συμμαχίες με κράτη με αμοιβαία συμφέροντα.
Εχω φιλους/γνωστους Τουρκους και μαλιστα τα ειχα με Τουρκαλα για ενα εξαμηνο...
οι φοβιες που λεγαμε...Α ναι βρε, πως δεν το είχα σκεφτεί.
Κι ο πάνοπλος γείτονας φυσικά θα κάθεται να παρακολουθεί την εκμετάλευση των (και καλά) κοιτασμάτων..