Επισκέπτης
Δηλαδή όλες οι άλλες φυλές είναι ευπρόσδεκτες;;;εχω ενα θεμα με τουρκους η αληθεια ειναι.. με τους αλλους λιγοτερο.
Δηλαδή όλες οι άλλες φυλές είναι ευπρόσδεκτες;;;εχω ενα θεμα με τουρκους η αληθεια ειναι.. με τους αλλους λιγοτερο.
Με Βουδιστές (για παράδειγμα) είναι εντάξει ;
λιγοτερο ειπα οχι καθολου!!εχω ενα θεμα με τουρκους η αληθεια ειναι.. με τους αλλους λιγοτερο.
εχω ενα θεμα με τουρκους η αληθεια ειναι.. με τους αλλους λιγοτερο.
μ'αρεσει η επιλογη των δημοσιων υπηρεσιων που εκανεςΣυνεπείᾳ τῆς οἰκονομικῆς δυσπραγίας ἡ κυβέρνησις ἀπεφάσισεν τὴν κατάργησιν πολλῶν ὑπηρεσιῶν καὶ ὀργανισμῶν τοῦ Δημοσίου. Ποία ὑπηρεσία κατὰ τὴν γνώμην σας πρέπει νὰ καταργηθῇ;
Με ποιούς δεν έχεις κανένα θέμα;;;λιγοτερο ειπα οχι καθολου!!
Τζεημς Παρις?γιατί μανάρι μ';
έβλεπες πολύ τζέημς πάρις μικρή;
Ζούλεψες;;;σιλβα θα σου απονειμω τον τιτλο της βασιλισσας του σπαμ αν συνεχισεις κι αλλο.....
ε ας παρω κι εγω μια φορα τον τιτλο αν και ξερω πως θα τον στερησω απο μερικους απο εδω μεσα.σιλβα θα σου απονειμω τον τιτλο της βασιλισσας του σπαμ αν συνεχισεις κι αλλο.....
Τι εγινε Σιλβα, εκδηλωθηκες?
Το πιο ακραιο που θυμαμαι να εχεις πει ως τωρα, ηταν για μια φορα που κρυφθηκες πισω απο τα ΜΑΤ σε μια διαδηλωση.
Τωρα αρχισαμε να μιλαμε για μογγολους?
Παψε μωρε, να το μαζεψω παω.Έχει δηλώσει καιρό τύπε
Παψε μωρε, να το μαζεψω παω.
προφανως δεν με παρακολουθεις.Τι εγινε Σιλβα, εκδηλωθηκες?
Το πιο ακραιο που θυμαμαι να εχεις πει ως τωρα, ηταν για μια φορα που κρυφθηκες πισω απο τα ΜΑΤ σε μια διαδηλωση.
Τωρα αρχισαμε να μιλαμε για μογγολους?
Μωρε παρακολουθω πολυ καλα...προφανως δεν με παρακολουθεις.
Κυριε Κουγια παρακαλεισθε οπως αφησετε το παιχνιδι εντυπωσεων για τις αιθουσες που ειδικευεστε.Μωρε παρακολουθω πολυ καλα...
Κατηγορουμαι για mind games?Κυριε Κουγια παρακαλεισθε οπως αφησετε το παιχνιδι εντυπωσεων για τις αιθουσες που ειδικευεστε.
Ευχαριστω.
Ο καινούργιος ΠΠ ξαναχτύπησε !γιατί μανάρι μ';
έβλεπες πολύ τζέημς πάρις μικρή;
Ο καινούργιος ΠΠ ξαναχτύπησε !
Μετά το μασσάζ που του έκαναν στο κωλαράκι του οι Σολουνομασσατζούδες ,την πέφτει στη Σίλβα ανανεωμένος ,ενώ δεν έχει ακόμα στεγνώσει το λάδι στους μαλθακούς γλουτούς του .
@πιπι μαλλον ευθυνεται ενα σπιτι που τωρα κατοικειται απο ακατανομαστους ενω καποτε ηταν σε αλλων την κυριοτητα!