Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Γι'αυτο εχουν προκοψει οι Αμερικανοι και οι Ιαπωνες ,επειδη αφηνουν τους λαθρομεταναστες να κανουν καταληψεις στα Παν/μια !
Φιλαρακο ,οσο και ανθρωπιστης να εισαι ,δεν μπορεις να ταϊσεις τα 5 δισεκατομμυρια του πλανητη που ειναι φτωχοι.Ουτε καν το 40 % απο τα 180 εκατομμυρια Πακιστανους ,που ειναι κατω απο τα ορια της φτωχειας .

Εγω δεν ειπα αυτο , ουτε καν ειπα οτι ειμαι υπερ της καταληψης
Ισα-ισα διευκρινισα οτι τη θεωρω αρνητικη εξελιξη

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
κοιτα, και αδικημα να μην υπαρχει, υπαρχει η ουσια της υποθεσης...
για μενα -εχω σπουδασει σ αυτο το κτηριο- ειναι βεβηλωση αυτο που συμβαινει εκει...

μη βιαστεις να με πεις ελληναρα κλπ... ειμαι πολυ μακρια απ αυτο...
Απλά το σκεπτικό πρέπει να επεκταθεί στο γιατί βρεθήκανε εκεί αυτοί οι άνθρωποι πρώτα...

Σε θυμάμαι ρε εσένα,τα έχουμε ξανα πει,δεν είσαι ''ελληναράς''!!! :grin:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τα λέει κ ο ερευνητής αλλά δεν τον ακούτε ρεμάλια!!! :s&m_2:

Αξιόποινο αδίκημα δεν υπάρχει προς το παρόν...
Τι λες ρε !
Και η απεργια πεινας ?
Θελεις να καταστραφουν τα Μακντοναλντς και τα σουπερμαρκετ ?
Υπονομευεις την Εθνικη οικονομια ,μηπως εισαι πρακτορας του ΔΝΤ ?

Επισκέπτης
τερμα τα παιχνιδια με τις λεξουλες!

ολοι αυτοι ειναι παρανομοι! δεν θα επρεπε καν να ειναι στην Ελλαδα! οχι να καταλαμβανουν και δημοσια κτιρια και να συζηταμε εαν τους καλυπτει το ασυλο(ιδεων) ή οχι! Αυτα ειναι μαλακιες!

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΜ! Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΙΝΗ 10 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΟΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!! ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ!

ΑΜΕΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ!! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΑΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
κοιτα, και αδικημα να μην υπαρχει, υπαρχει η ουσια της υποθεσης...
για μενα -εχω σπουδασει σ αυτο το κτηριο- ειναι βεβηλωση αυτο που συμβαινει εκει...

μη βιαστεις να με πεις ελληναρα κλπ... ειμαι πολυ μακρια απ αυτο...

Εχεις σπουδασει στη Νομικη ?
Και δεν μας λες το νομικο πλαισιο του θρεντ ?
Η βαριεσαι ?

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Απλά το σκεπτικό πρέπει να επεκταθεί στο γιατί βρεθήκανε εκεί αυτοί οι άνθρωποι πρώτα...

Σε θυμάμαι ρε εσένα,τα έχουμε ξανα πει,δεν είσαι ''ελληναράς''!!! :grin:
να επεκταθει... αλλα εξω απο αυτο το χωρο...
δεν ειναι πρεπον για μενα... γιατι ειναι εκβιασμος η παρουσια τους εκει. και ειναι υποκεινουμενη.
ας πηγαιναν να κανουν καταληψη στου Υπ. Εσωτερικων , ζητωντας οτι θελουν.
αλλα εχω γενικα την αποψη οτι οταν εισαι φιλοξενουμενος και δη "ακαλεστος" σε μια χωρα, μπορεις να ζητας πραγματα και
να αποτεινεσαι στην καλη διαθεση του αλλο, αλλα σιγουρα οχι να απαιτεις με τετοιο τροπο...

Επισκέπτης
Ωραια, αρα ΜΗ λειτουργικο ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
Αρα δεν παρεμποδιζεται η λειτουργια της συγκεκριμενης υπηρεσιας, αρα δεν υπαρχει αδικημα
και ποτε θα ξαναγινει λειτουργικο ρε καραγκιοζη? οποτε αποφασισουν οι λαθρομεταναστες που το κατελαβαν παρανομα?????

αφου δε παρεμποδιζεται η λειτουργια της σχολης γιατι ακυρωθηκε η εξεταστικη ρε νουμερο!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΜ! Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΙΝΗ 10 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΟΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!! ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ!

ΑΜΕΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ!! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΑΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!
Μην τσιρίζεις μωρή υστερικιά,σε ακούσαμε κ πιο πάνω!!! :tits2: :boobies:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις σπουδασει στη Νομικη ?
Και δεν μας λες το νομικο πλαισιο του θρεντ ?
Η βαριεσαι ?
χεχεχε ... οικονομικο νομικης ...

αν θες να σου πω για το αορατο χερι του Ανταμ Σμιθ...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
και ποτε θα ξαναγινει λειτουργικο ρε καραγκιοζη? οποτε αποφασισουν οι λαθρομεταναστες που το κατελαβαν παρανομα?????

αφου δε παρεμποδιζεται η λειτουργια της σχολης γιατι ακυρωθηκε η εξεταστικη ρε νουμερο!

Στο ειπα-δεν ξερω γιατι
Αλλα ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
να επεκταθει... αλλα εξω απο αυτο το χωρο...
δεν ειναι πρεπον για μενα... γιατι ειναι εκβιασμος η παρουσια τους εκει. και ειναι υποκεινουμενη.
ας πηγαιναν να κανουν καταληψη στου Υπ. Εσωτερικων , ζητωντας οτι θελουν.
αλλα εχω γενικα την αποψη οτι οταν εισαι φιλοξενουμενος και δη "ακαλεστος" σε μια χωρα, μπορεις να ζητας πραγματα και
να αποτεινεσαι στην καλη διαθεση του αλλο, αλλα σιγουρα οχι να απαιτεις με τετοιο τροπο...
1)Στο Υπ.Εσωτερικών υπάρχουνε οι μπάτσοι που θα διαλύσουνε κάθε διαμαρτυρία.

2)Κοίτα όταν είναι θέμα επιβίωσης δεν νομίζω ότι το ζητάς γλυκά κ ειρηνικά...που κ πάλι πολύ light είναι τα πράγματα ακόμα με τόσος εξαθλιωμένους μετανάστες στην χώρα μας...

Επισκέπτης
Μην τσιρίζεις μωρή υστερικιά,σε ακούσαμε κ πιο πάνω!!! :tits2: :boobies:
ρε παπαρα, σου ξαναευχομαι, καθε φορα που θα  πας να γαμησεις σε μπουρδελο να πεταγεται ενας πακιστανος και να σου κλεβει το πενηνταρι! Αυτο σου αξιζει! και δαρμενος και αγαμητος!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε παπαρα, σου ξαναευχομαι, καθε φορα που θα  πας να γαμησεις σε μπουρδελο να πεταγεται ενας πακιστανος και να σου κλεβει το πενηνταρι! Αυτο σου αξιζει! και δαρμενος και αγαμητος!
Δαρμένος όχι,ούτε γρατζουνιά!!! :dancing:

Και στούντιο πήγα την επόμενη μέρα αλλά όχι μετά από μάθημα,να μαι σίγουρος ότι δεν θα ξανα συμβεί το ίδιο σκηνικό!!! :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δαρμένος όχι,ούτε γρατζουνιά!!! :dancing:

Και στούντιο πήγα την επόμενη μέρα αλλά όχι μετά από μάθημα,να μαι σίγουρος ότι δεν θα ξανα συμβεί το ίδιο σκηνικό!!! :2funny:

Που τα βρηκες τα λεφτα ?
Εσυ πριν απο μηνες ελεγες οτι δεν ειχες !
Βρηκες δουλεια ?
Υπαρχει "λαδι" για τα λαδαδικα ?

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
1)Στο Υπ.Εσωτερικών υπάρχουνε οι μπάτσοι που θα διαλύσουνε κάθε διαμαρτυρία.

2)Κοίτα όταν είναι θέμα επιβίωσης δεν νομίζω ότι το ζητάς γλυκά κ ειρηνικά...που κ πάλι πολύ light είναι τα πράγματα ακόμα με τόσος εξαθλιωμένους μετανάστες στην χώρα μας...
αν μπουμε σ αυτη τη λογικη, τοτε πρεπει ο καθενας να μπαινει μεσα σε ενα ασυλο και να ζηταει...
ανεργοι...
χαμηλομισθοι...

οτι θελεις...

θα σου δωσω ενα αντιθετο παραδειγμα. Αν δεχθεις οτι οι κατοικοι πχ του Αγ, Παντελεημονα εχουν σοβαρο προβλημα εγκληματικοτητας και η ζωη τους εχει διαταραχθει
σε ακραιο σημειο, θεωρεις οτι δικαιουνται να κανουν καταληψη στο πολυτεχνειο ?

εγω δε μπορω να μπω στη λογικη οτι οποιος εχει προβλημα νομιμοποιειται να κανει οτι θελει...

και την καταληψη πανεπιστημιων την εχω στο μυαλο μου συνδεδεμενη με πιο "εθνικα" ζητηματα...

πες με ρομαντικο, αλλα θεωρω οτι η πανεπιστημιακη εκπαιδευση στην ουσια της και οχι τη σημερινη πρακτικη της, ειναι η κολωνα του πολιτισμου
και της κοινωνιας μας και δε μπορει κανεις να εκμεταλευεται το ασυλο η οτιδηποτε αλλο για να απαιτησει λυση στο προβλημα του...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η εξουσία είναι αντιπροσωπευτική κ κάποιοι ψηφίζουνε τους λεφτάδες ως ιδεολόγους που τους εκπροσωπούνε...έτσι έχει το σύστημα.

Ποιο σύστημα ρε βλάκα για ιδεολογία μιλαμε σε συνάρτηση με πράξεις ξύπνα hello,
δηλαδη οι σοσιαλιστές από τους καπιταλιστές τότε, τι διαφορά ιδεολογική έχουν;
μάλλον θέλεις να πεις ότι οι "σοσιαλιστές" είναι χειρότεροι από τους καπιταλιστές (αυτό το ξέρω).
γιατί οι "σοσιαλιστές" του σύριζα με 24.000 μηνιαίο μισθό, έχουν τελικά  "χρηματική ιδεολογία" ετσι;

φαντάσου οι "ανθρωπιστές του" τι ιδεολογία θα έχουν.

μα τελικά πόσο χάνος είσαι;

Υ.Γ. Με αυτό που λες βέβαια με δικαιώνεις απολυτά και σε ευχαριστώ.
    άντε ρε δεν είσαι χάνος, είσαι λαβράκι. Άντε τώρα το τσάι σου και αύριο
    να γράψεις τιμωρία 3000 φόρες (ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ) με κεφαλαία όλα
    και αλίμονο σου, έτσι και δω ένα πεζό γραμμα.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αν δεν ζητησει η Διοικηση του Παν/μιου επεμβαση της Αστυνομιας ,δεν προκειται να επεμβει .
Και κανενας απο την Συγκλητο δεν τολμα ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Που τα βρηκες τα λεφτα ?
Εσυ πριν απο μηνες ελεγες οτι δεν ειχες !
Βρηκες δουλεια ?
Υπαρχει "λαδι" για τα λαδαδικα ?
Εδώ ξεκίνησα να μπαίνω κ να καίγομαι με τις ώρες επειδή δούλευα σε νετ,έφτιαξα ένα μικρό κομπέδεμα!!! :grin:

Αλλά με διώξανε γμτ επειδή έφερνα γνωστούς τζάμπα κ μου φεύγανε πελάτες χωρίς να πλήρωνουνε!!! :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εδώ ξεκίνησα να μπαίνω κ να καίγομαι με τις ώρες επειδή δούλευα σε νετ,έφτιαξα ένα μικρό κομπέδεμα!!! :grin:

Αλλά με διώξανε γμτ επειδή έφερνα γνωστούς τζάμπα κ μου φεύγανε πελάτες χωρίς να πλήρωνουνε!!! :2funny:
Και πως σε πηρανε χαμπαρι ?
Καποιο λαθακι εκανες .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom