Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αρά παρανομία με το νόμο προς το παρόν δεν υπάρχει...

Δεν εχει γινει εγκληση .
Αν εκανε εγκληση η Διοικηση του Παν/μιου ,θα εμπαινε η αστυνομια .
Χωρις εγκληση μπορουσε να μπει μονο για αυτεπαγγελτα διωκομενες πραξεις ,π.χ. κλοπη .

Επισκέπτης
Αρά παρανομία με το νόμο προς το παρόν δεν υπάρχει...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

βρε βλακα, η διακινηση και η παροχη στεγης σε λαθρομεταναστες ειναι κακουργημα! ουτε αυτο το ξεριες γαμω τη νομικη σου γαμω!

αν σε πιασουνε να εχεις στο αμαξι σου εναν χωρις χαρτια πας φυλακη! ομοιως αν νοικιασεις το σπιτι σου σε εναν! Εδω μιλαμε μετεφεραν και φιλοξενουν 300! Ειναι αδικημα Χ 300! μπορεις να το καταλαβεις?

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Aναρωτιέμαι με ποιον τρόπο ένας αδύναμος μπορεί να (υπο)στηρίξει ένα ακόμα πιο αδύναμο σε ένα καπιταλιστικό περιβάλλον...

Προφανώς ως ''έξυπνος'' θα έχεις μία απάντηση...
Μηπως εννοεις οτι ο αδυναμος εκμεταλλευεται τον πιο αδυναμο για να αποκτησει ερισμα και να γινει δυνατος? π.χ. συνδικαλιστες-εργατοπατερες γινονται βουλευτες και υπουργοι. Ηθοποιοι και πατώλες γινονται δημαρχοι ή βουλευτες, κλπ. Οποιος θελει να βοηθησει δε γινεται χαλιφης στη θεση του χαλιφη. Βοηθαει ουσιαστικα και αθορυβα.  

Επισκέπτης
1) Δεν κλεινουν ολες οι σχολες το βραδυ!!!!!
2) Λεει ο νομος οτι ειναι παρανομο ΑΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Το συγκεκριμενο κτιριο ειναι αδειο και ΔΕΝ χρησιμοποιειται
1 κλεινουν ολες!
2 μπα? τοτε γιατι ακυρωθηκε η εξεταστικη?

ειναι κτιριο που ανηκει στη Νομικη και εχει ανακαινισθει για να χρησιμοποιηθει! οχι για νατο κανουν σκατα οι λαθραιοι!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

βρε βλακα, η διακινηση και η παροχη στεγης σε λαθρομεταναστες ειναι κακουργημα! ουτε αυτο το ξεριες γαμω τη νομικη σου γαμω!

αν σε πιασουνε να εχεις στο αμαξι σου εναν χωρις χαρτια πας φυλακη! ομοιως αν νοικιασεις το σπιτι σου σε εναν! Εδω μιλαμε μετεφεραν και φιλοξενουν 300! Ειναι αδικημα Χ 300! μπορεις να το καταλαβεις?
Πού μωρέ μαλάκα φιλοξενούνε 300,στην αυλή του πανεπιστημίου;;; :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Aναρωτιέμαι με ποιον τρόπο ένας αδύναμος μπορεί να (υπο)στηρίξει ένα ακόμα πιο αδύναμο σε ένα καπιταλιστικό περιβάλλον...

Προφανώς ως ''έξυπνος'' θα έχεις μία απάντηση...

Βρε κοκοβιέ,
Αν εγώ παίρνω μηνιαίο μισθό 24.000 ευρώ και εχω και μια βίλα τω 2,5 εκατομυρίων τότε
εγώ είμαι σοσιαλιστής και εργατοπατέρας;

αυτό που εσύ εκλαμβάνεις από μένα είναι τα λόγια μου ή  οι πράξεις μου σε συνάρτηση με την ιδεολογία μου
(που στο έπαιξα και εργατοπατέρας)

δηλαδη αν αύριο ο Λάτσης στο παίξει "σοσιαλιστής στα λόγια" θα τον πιστέψεις;

Απάντα ρε Μυριγκόγκο Καραγκιοζόπουλε γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση σου.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
1 κλεινουν ολες!

ειναι κτιριο που ανηκει στη Νομικη και εχει ανακαινισθει για να χρησιμοποιηθει! οχι για νατο κανουν σκατα οι λαθραιοι!

ΔΕΝ ΚΕΛΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ρε ελληνοψυχε μαλακα...Εχεις παει καθολου απο Πολυτεχνειο νυχτα, ή απο ΑΠΘ ή....ή....ή.....
Αει στο διαολο, θα μας τρελανεις δηλαδη?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
1) Δεν κλεινουν ολες οι σχολες το βραδυ!!!!!
2) Λεει ο νομος οτι ειναι παρανομο ΑΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Το συγκεκριμενο κτιριο ειναι αδειο και ΔΕΝ χρησιμοποιειται
Φιλαρακο ,αν η Διοικηση σου πει να βγεις ,πρεπει να βγεις και ας εισαι Ελληνας ,ακομα και βουλευτης .
Απλα δεν τολμα η συγκλητος να κανει μηνυση .
Κατα τα λοιπα ,αν η Διοικηση του Πανεπιστημιου ζητησει να βγαλουν καποιον εξω απο το Παν/μιο ,η Αστυνομια θα τον βγαλει ,οποιος και να ειναι αυτος .
Ρωτα και κανενα Δικηγορο .

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΚΕΛΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ρε ελληνοψυχε μαλακα...Εχεις παει καθολου απο Πολυτεχνειο νυχτα, ή απο ΑΠΘ ή....ή....ή.....
Αει στο διαολο, θα μας τρελανεις δηλαδη?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

για την παρεμποδιση της λειτουργιας ομως το εκανες μωκο εεεε?γραικυλε καραγκιοζη!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Βρε κοκοβιέ,
Αν εγώ παίρνω μηνιαίο μισθό 24.000 ευρώ και εχω και μια βίλα τω 2,5 εκατομυρίων τότε
εγώ είμαι σοσιαλιστής και εργατοπατέρας;

αυτό που εσύ εκλαμβάνεις από μένα είναι τα λόγια μου ή  οι πράξεις μου σε συνάρτηση με την ιδεολογία μου
(που στο έπαιξα και εργατοπατέρας)

δηλαδη αν αύριο ο Λάτσης στο παίξει "σοσιαλιστής στα λόγια" θα τον πιστέψεις;

Απάντα ρε Μυριγκόγκο Καραγκιοζόπουλε γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση σου.
Η εξουσία είναι αντιπροσωπευτική κ κάποιοι ψηφίζουνε τους λεφτάδες ως ιδεολόγους που τους εκπροσωπούνε...έτσι έχει το σύστημα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

για την παρεμποδιση της λειτουργιας ομως το εκανες μωκο εεεε?γραικυλε καραγκιοζη!

Πωπω, τελικα ολοι οι ελληναραδες ειστε ΣΤΟΥΡΝΟΙ. Γι αυτο οι Αμερικανοι κι οι Ιαπωνες φτιαχνουν διαστημοπλοια και μικροτσιπ

Ρε παπαρα, σου λεω δεν γινονται μαθηματα εκει μεσα- ΟΥΤΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ. Γιατι αναβληθηκε δεν το ξερω αλλα ξερω οτι το κτιριο ηταν αχρησιμοποιητο

ΥΓ Ευχαριστω για το "Γραικυλλε"

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
1 κλεινουν ολες!

...και επειδη ειχε γινει μπουρδελο απο τις αφισσες των μπινεδων της κομματικης νεολαιας, ανακαινιστηκε με λεφτα των Ελληνων φορολογουμενων (δηλ. ολων μας) για να καταληφθει απο οποιον γουσταρει.
Τον Μποκασσα τον θυμαται κανεις?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φιλαρακο ,αν η Διοικηση σου πει να βγεις ,πρεπει να βγεις και ας εισαι Ελληνας ,ακομα και βουλευτης .
Απλα δεν τολμα η συγκλητος να κανει μηνυση .
Κατα τα λοιπα ,αν η Διοικηση του Πανεπιστημιου ζητησει να βγαλουν καποιον εξω απο το Παν/μιο ,η Αστυνομια θα τον βγαλει ,οποιος και να ειναι αυτος .
Ρωτα και κανενα Δικηγορο .
Τα λέει κ ο ερευνητής αλλά δεν τον ακούτε ρεμάλια!!! :s&m_2:

Αξιόποινο αδίκημα δεν υπάρχει προς το παρόν...

Επισκέπτης
Πωπω, τελικα ολοι οι ελληναραδες ειστε ΣΤΟΥΡΝΟΙ. Γι αυτο οι Αμερικανοι κι οι Ιαπωνες φτιαχνουν διαστημοπλοια και μικροτσιπ

Ρε παπαρα, σου λεω δεν γινονται μαθηματα εκει μεσα- ΟΥΤΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ. Γιατι αναβληθηκε δεν το ξερω αλλα ξερω οτι το κτιριο ηταν αχρησιμοποιητο

ρε καραηλιθιε, το κτιριο ηταν κλειστο προσωρινα για να ανακαινισθει! τι θα πει αχρησιμοποιητορε βλαξ!

αλλα αφου θεωρεις κοπλιμεντο το Γραικυλε, φαντασου....  

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Εσύ ρε ''πατριώταρε'' ποτέ θα πάψεις να είσαι παθητικός κ θα γίνεις ενεργητικός;;; :2funny:

Αν σε ενοχλούνε πάρε τα παλικάρια της χρυσής τομής κ πάτε να ''καθαρίσετε''!!! :boobies:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ρε καραηλιθιε, το κτιριο ηταν κλειστο προσωρινα για να ανακαινισθει! τι θα πει αχρησιμοποιητορε βλαξ!

αλλα αφου θεωρεις κοπλιμεντο το Γραικυλε, φαντασου....  

Ωραια, αρα ΜΗ λειτουργικο ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
Αρα δεν παρεμποδιζεται η λειτουργια της συγκεκριμενης υπηρεσιας, αρα δεν υπαρχει αδικημα

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Γι'αυτο εχουν προκοψει οι Αμερικανοι και οι Ιαπωνες ,επειδη αφηνουν τους λαθρομεταναστες να κανουν καταληψεις στα Παν/μια !
Φιλαρακο ,οσο και ανθρωπιστης να εισαι ,δεν μπορεις να ταϊσεις τα 5 δισεκατομμυρια του πλανητη που ειναι φτωχοι.Ουτε καν το 40 % απο τα 180 εκατομμυρια Πακιστανους ,που ειναι κατω απο τα ορια της φτωχειας .

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Τα λέει κ ο ερευνητής αλλά δεν τον ακούτε ρεμάλια!!! :s&m_2:

Αξιόποινο αδίκημα δεν υπάρχει προς το παρόν...
κοιτα, και αδικημα να μην υπαρχει, υπαρχει η ουσια της υποθεσης...
για μενα -εχω σπουδασει σ αυτο το κτηριο- ειναι βεβηλωση αυτο που συμβαινει εκει...

μη βιαστεις να με πεις ελληναρα κλπ... ειμαι πολυ μακρια απ αυτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom