Αρά παρανομία με το νόμο προς το παρόν δεν υπάρχει...
Δεν εχει γινει εγκληση .
Αν εκανε εγκληση η Διοικηση του Παν/μιου ,θα εμπαινε η αστυνομια .
Χωρις εγκληση μπορουσε να μπει μονο για αυτεπαγγελτα διωκομενες πραξεις ,π.χ. κλοπη .
φιλε μου αρχικη παρανομια ειναι το οτι βρισκονται εκει εξ αρχης...Παρλαπίπα θα πεις ποια παρανομία διέπραξαν οι μετανάστες εντός πανεπιστημιακού ασύλου;;;
Μηπως εννοεις οτι ο αδυναμος εκμεταλλευεται τον πιο αδυναμο για να αποκτησει ερισμα και να γινει δυνατος? π.χ. συνδικαλιστες-εργατοπατερες γινονται βουλευτες και υπουργοι. Ηθοποιοι και πατώλες γινονται δημαρχοι ή βουλευτες, κλπ. Οποιος θελει να βοηθησει δε γινεται χαλιφης στη θεση του χαλιφη. Βοηθαει ουσιαστικα και αθορυβα.Aναρωτιέμαι με ποιον τρόπο ένας αδύναμος μπορεί να (υπο)στηρίξει ένα ακόμα πιο αδύναμο σε ένα καπιταλιστικό περιβάλλον...
Προφανώς ως ''έξυπνος'' θα έχεις μία απάντηση...
1 κλεινουν ολες!1) Δεν κλεινουν ολες οι σχολες το βραδυ!!!!!
2) Λεει ο νομος οτι ειναι παρανομο ΑΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Το συγκεκριμενο κτιριο ειναι αδειο και ΔΕΝ χρησιμοποιειται
Πού μωρέ μαλάκα φιλοξενούνε 300,στην αυλή του πανεπιστημίου;;;
βρε βλακα, η διακινηση και η παροχη στεγης σε λαθρομεταναστες ειναι κακουργημα! ουτε αυτο το ξεριες γαμω τη νομικη σου γαμω!
αν σε πιασουνε να εχεις στο αμαξι σου εναν χωρις χαρτια πας φυλακη! ομοιως αν νοικιασεις το σπιτι σου σε εναν! Εδω μιλαμε μετεφεραν και φιλοξενουν 300! Ειναι αδικημα Χ 300! μπορεις να το καταλαβεις?
Aναρωτιέμαι με ποιον τρόπο ένας αδύναμος μπορεί να (υπο)στηρίξει ένα ακόμα πιο αδύναμο σε ένα καπιταλιστικό περιβάλλον...
Προφανώς ως ''έξυπνος'' θα έχεις μία απάντηση...
ε εισαι τελειως μαλακας αδερφακι μου! δεν εξηγειται αλλιως!Πού μωρέ μαλάκα φιλοξενούνε 300,στην αυλή του πανεπιστημίου;;;
1 κλεινουν ολες!
2 μπα? τοτε γιατι ακυρωθηκε η εξεταστικη?
ειναι κτιριο που ανηκει στη Νομικη και εχει ανακαινισθει για να χρησιμοποιηθει! οχι για νατο κανουν σκατα οι λαθραιοι!
Φιλαρακο ,αν η Διοικηση σου πει να βγεις ,πρεπει να βγεις και ας εισαι Ελληνας ,ακομα και βουλευτης .1) Δεν κλεινουν ολες οι σχολες το βραδυ!!!!!
2) Λεει ο νομος οτι ειναι παρανομο ΑΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Το συγκεκριμενο κτιριο ειναι αδειο και ΔΕΝ χρησιμοποιειται
ΔΕΝ ΚΕΛΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ρε ελληνοψυχε μαλακα...Εχεις παει καθολου απο Πολυτεχνειο νυχτα, ή απο ΑΠΘ ή....ή....ή.....
Αει στο διαολο, θα μας τρελανεις δηλαδη?
Η εξουσία είναι αντιπροσωπευτική κ κάποιοι ψηφίζουνε τους λεφτάδες ως ιδεολόγους που τους εκπροσωπούνε...έτσι έχει το σύστημα.Βρε κοκοβιέ,
Αν εγώ παίρνω μηνιαίο μισθό 24.000 ευρώ και εχω και μια βίλα τω 2,5 εκατομυρίων τότε
εγώ είμαι σοσιαλιστής και εργατοπατέρας;
αυτό που εσύ εκλαμβάνεις από μένα είναι τα λόγια μου ή οι πράξεις μου σε συνάρτηση με την ιδεολογία μου
(που στο έπαιξα και εργατοπατέρας)
δηλαδη αν αύριο ο Λάτσης στο παίξει "σοσιαλιστής στα λόγια" θα τον πιστέψεις;
Απάντα ρε Μυριγκόγκο Καραγκιοζόπουλε γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση σου.
για την παρεμποδιση της λειτουργιας ομως το εκανες μωκο εεεε?γραικυλε καραγκιοζη!
...και επειδη ειχε γινει μπουρδελο απο τις αφισσες των μπινεδων της κομματικης νεολαιας, ανακαινιστηκε με λεφτα των Ελληνων φορολογουμενων (δηλ. ολων μας) για να καταληφθει απο οποιον γουσταρει.1 κλεινουν ολες!
2 μπα? τοτε γιατι ακυρωθηκε η εξεταστικη?
ειναι κτιριο που ανηκει στη Νομικη και εχει ανακαινισθει για να χρησιμοποιηθει! οχι για νατο κανουν σκατα οι λαθραιοι!
Τα λέει κ ο ερευνητής αλλά δεν τον ακούτε ρεμάλια!!!Φιλαρακο ,αν η Διοικηση σου πει να βγεις ,πρεπει να βγεις και ας εισαι Ελληνας ,ακομα και βουλευτης .
Απλα δεν τολμα η συγκλητος να κανει μηνυση .
Κατα τα λοιπα ,αν η Διοικηση του Πανεπιστημιου ζητησει να βγαλουν καποιον εξω απο το Παν/μιο ,η Αστυνομια θα τον βγαλει ,οποιος και να ειναι αυτος .
Ρωτα και κανενα Δικηγορο .
ρε καραηλιθιε, το κτιριο ηταν κλειστο προσωρινα για να ανακαινισθει! τι θα πει αχρησιμοποιητορε βλαξ!Πωπω, τελικα ολοι οι ελληναραδες ειστε ΣΤΟΥΡΝΟΙ. Γι αυτο οι Αμερικανοι κι οι Ιαπωνες φτιαχνουν διαστημοπλοια και μικροτσιπ
Ρε παπαρα, σου λεω δεν γινονται μαθηματα εκει μεσα- ΟΥΤΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ. Γιατι αναβληθηκε δεν το ξερω αλλα ξερω οτι το κτιριο ηταν αχρησιμοποιητο
ΥΓ Ευχαριστω για το "Γραικυλλε"
Εσύ ρε ''πατριώταρε'' ποτέ θα πάψεις να είσαι παθητικός κ θα γίνεις ενεργητικός;;;
για την παρεμποδιση της λειτουργιας ομως το εκανες μωκο εεεε?γραικυλε καραγκιοζη!
ρε καραηλιθιε, το κτιριο ηταν κλειστο προσωρινα για να ανακαινισθει! τι θα πει αχρησιμοποιητορε βλαξ!
αλλα αφου θεωρεις κοπλιμεντο το Γραικυλε, φαντασου....
Πωπω, τελικα ολοι οι ελληναραδες ειστε ΣΤΟΥΡΝΟΙ. Γι αυτο οι Αμερικανοι κι οι Ιαπωνες φτιαχνουν διαστημοπλοια και μικροτσιπ
Ρε παπαρα, σου λεω δεν γινονται μαθηματα εκει μεσα- ΟΥΤΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ. Γιατι αναβληθηκε δεν το ξερω αλλα ξερω οτι το κτιριο ηταν αχρησιμοποιητο
ΥΓ Ευχαριστω για το "Γραικυλλε"
κοιτα, και αδικημα να μην υπαρχει, υπαρχει η ουσια της υποθεσης...Τα λέει κ ο ερευνητής αλλά δεν τον ακούτε ρεμάλια!!!
Αξιόποινο αδίκημα δεν υπάρχει προς το παρόν...